Kontrastų mėgėjams - baltos arba juodos grindjuostės

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Kontrastų mėgėjams - baltos arba juodos grindjuostės

Sutartinė
ID: 5916401
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 78

Skelbimo aprašas

Grindjuosčių pasirinkimas – baigiamasis grindų, tačiau ne mažiau svarbus interjero kūrimo etapas. Jam reikėtų skirti ne mažiau dėmesio nei grindų pasirinkimui. Grindjuosčių asortimentas platus - jos būna iš medžio masyvo, faneruotos, MDF, taip pat tenka rinktis iš skirtingų aukščių, spalvų, tekstūrų. XXI amžiaus pradžioje pradėjo augti baltų durų paklausa, o kartu su ja tapo madingos ir baltos grindjuostės, kurios puikiai tinka tiek prie balinto ąžuolo, tiek prie visiškai priešingos ar tamsios spalvos grindų, kai norima sukurti kontrastą.

Grindjuostės, priderintos prie grindų spalvos, vizualiai didina patalpą, o baltos arba juodos, jei jos dedamos kaip kontrastas, pabrėžia sienų ar baldų apdailą. Baltos grindjuostės tinka tiek moderniuose, tiek klasikiniuose interjeruose, puikiai dera tiek prie baltų, tiek prie ryškių tonų. Vis dažniau nebepaisoma nuomonės, kad grindjuostės turi derėti prie grindų ar sienų spalvos, drąsiai dedamos baltos, nes dažnai šia spalva dažomos lubos bei langų rėmai, taigi ir grindjuostės, nepriklausomai kokios spalvos yra grindys ir sienos, žiūrisi puikiai.

Bene populiariausias sprendimas – aukštos grindjuostės. Atsižvelgiant į klientų poreikius galime pasiūlyti įvairių aukščių grindjuosčių – nuo 4 iki 16 cm aukščio. Detaliai baltų ir juodų grindjuosčių asortimentą apžvelgti galima NAMŲ IDĖJŲ CENTRAS salonuose VILNIAUS PARKETAS.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai