Kompiuterinės technikos remontas Šiauliuose

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Kompiuterinės technikos remontas Šiauliuose

Sutartinė
ID: 7360096
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 2

Skelbimo aprašas

Stringa ar sugędo Jūsų kompiuteris? GP Soft kvalifikuoti ir kompetentingi specialistai pasiruošę Jums padėti sparčiai ir kokybiškai sutvarkyti Jūsų įrangą Šiauliuose ir Šiaulių apskrityje.
Profesionaliai remontuojame visų gamintojų nešiojamus kompiuterius, stalinius (stacionarius) kompiuterius, planšetinius kompiuterius, mobiliuosius telefonus ir ne tik!
Visi techninio pobūdžio darbai kaip: gedimų diagnozavimas; pagrindinių plokščių remontas; dulkių valymas; apipiltų kompiuterių valymas, remontas; klaviatūrų keitimas; sulūžusių įroviklių lizdų keitimas naujais; ekranų - matricų keitimas; visų tipų spausdintuvų remontas; GPS navigacijų tvarkymas ir naujinimas.
Teikiame programinio remonto paslaugas: virusų valymas surandant ir sunaikinant visus kenkėjus, kurie užpuolė Jūsų kompiuterį; Windows ir Office paketo diegimas, kitų programų diegimas;
Praradote Jums labai svarbius duomenis? Ne bėda, atvykite pas mus! Padėsime atgauti prarastas nuotraukas, dokumentų bylas ir visus kitus duomenis.
Prekyba rašalinių, lazerinių spausdintuvų tonerių / kasečių pildymas, atnaujinimas ir keitimas.
Prekyba nauja kompiuterine technika.
Teikiame programavimo paslaugas, ividualių sistemų kūrimas, el. parduotuvės, SEO optimizavimas paieškos sistemose, puslapių talpinimas - hostingas, tinklalapiai kuriuos pritaikysime pagal Jūsų verslą ir norus.
Susisiekite arba atvykite į vietą: www.gpsoft.lt , +370 615 66377, [email protected], Ežero g. 8, Šiauliai

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai