Komoda "Rombas"

Komoda "Rombas"

1 850 €
ID: 8047435
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 14
Komoda "Rombas"
Daugiau nuotraukų (5)

Skelbimo aprašas

Mūsų išskirtinė komoda "ROMBAS" – grožio ir funkcionalumo meistriškumas, kuris praturtins Jūsų namus. Ji yra pagaminta iš natūralios ąžuolo faneruotės su 3D frezuotu fasadu, kuris žavi subtiliomis detalėmis.

Ši komoda turi metalinį apatinį karkasą su elegantiškomis kojelėmis ir kokybišką Blum furnitūrą. Jos matmenys yra 90 cm aukščio, 150 cm ilgio ir 40 cm pločio. Tai universalus sprendimas, pritaikytas Jūsų namų erdvei.

Be to, mes siūlome galimybę pasirinkti spalvą iš plačios spalvų paletės, kad galėtumėte suderinti komodos išvaizdą su savo unikaliu interjeru.

Jums suteiksime galimybę keisti komodos matmenis pagal jūsų norus. Tačiau verta pažymėti, kad tai gali turėti įtakos kainai ir pagaminimo terminui. Susisiekite su mumis, kad aptartume jūsų individualius poreikius ir pateiktume tikslią informaciją apie matmenų keitimo kainą bei papildomą pagaminimo laiką.

Norime, kad įsigijimas būtų lengvas ir patogus, todėl siūlome galimybę mokėti išsimokėtinai be pabrangimo su INBANK per 10 mėnesių. Taip galėsite mėgautis šia komoda be didelės finansinės apkrovos.

Kiekvienas užsakymas gaminamas individualiai ir pristatomas per 6-7 savaites nurodytu adresu visoje Lietuvoje.

Pardavimo kaina šiai komodai yra 1850 € su PVM.

Užsakant pasirašoma sutartis, mokamas 50% avansas (pavedimu), ir patvirtinus užsakymą, nurodomas tikslus terminas.

Mes taip pat siūlome pristatymą visoje Lietuvoje, bei galimybę atsiimti pas mus Mažeikiuose.

Susisiekite su mumis jau šiandien, kad galėtume pradėti gaminti šią unikalią komodą, kuri praturtins jūsų namus su elegancija, praktiškumu ir išskirtiniu dizainu.

Taip pat, jei turite klausimų ar norite gauti papildomos informacijos, visada galite kreiptis į mus. Mes su malonumu jums padėsime!

+370 687 06543
+370 610 09097
[email protected]
[email protected]
www.glbaldai.lt

Daugiau mūsų produkcijos galite rasti facebook bei instagram paskyrose :

https://www.facebook.com/glbaldai
https://www.instagram.com/gl.baldai/

Kontaktai

Vardas
GL Baldai
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai