Kokosų aliejus

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Kokosų aliejus

3,99 €
ID: 7418729
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 4

Skelbimo aprašas

Nerafinuotas, ekologiškas šalto spaudimo kokosų aliejus yra baltos spalvos ir malonaus šviežio kokosų aromato. Tik nerafinuotame, chemiškai neapdorotame aliejuje išlieka natūralios vertingosios biologiškai aktyvios medžiagos. Todėl dar labiau tinka naudoti odos priežiūrai, siekiant išlaikyti odos elastingumą, vengiant strijų ar raukšlių atsiradimo. Kokoso aliejus puikiai tinka kūdikių odelei drėkinti, luobelės priežiūrai. Nerafinuotas kokoso aliejus natūraliai suteikia švelnią apsaugą nuo saulės iki 2 SPF. Jis yra kietas, minkštėjantis 20-28 laipsnių temperatūroje.

Kokosų aliejus stipriai drėkina odą, minkština, išlygina ją bei apsaugo nuo kenksmingos aplinkos poveikio. Specialistaikokosų aliejų rekomenduoja odos apsaugai nuo UV spindulių poveikio, o taip pat naudoti ir po saulės vonių kaip drėkinančią, maitinančią odos priežiūros priemonę. Kokosų alieocjus pasižymi ilgalaikiu poveikiu, skatina odos atsinaujinimo procesus, oda darosi lygesnė ir sveikesnė. Šis aliejus gali būti naudojamas ir ypač jautrios odos priežiūrai.Kokoso aliejus itin gelbsti išsausėjusią, dermatito pažeistą kūno ar veido odą, ją suminkštindamas bei sudrėkindamas. Pasitepus šiuo aliejumi oda įgauna antibakterinę apsaugą, kovojančią prieš grybelius ar infekcijas. Todėl šis kokoso aliejus itin tinkamas turintiems problematišką odą, kovojantiems su spuogeliais ar inkštirais.

Kokoso aliejus tinkamas ir plaukų grožiui bei sveikatai palaikyti. Jis puikiai sudrėkina bei suminkština išsausėjusius plaukus, suteikia jiems žvilgesio, atstato pažeistų plaukų galiukus.

SVARBU! Nerafinuotas kokoso aliejus paprastai yra kietos konsistencijos ir skystėja esant 24°C temperatūrai, tačiau tai neturi įtakos aliejaus savybėms. Aliejus vėl sutirštės, įdėjus jį į šaldytuvą.

Naudojimas:

Kaip kūno odos drėkiklis: nedidelį kiekį kokoso aliejaus sušildykite tarp rankų, juo tepkite drėgną viso kūno, taip pat ir veido odą. Aliejų galima naudoti kūdikių odelei drėkinti, dekoltė zonai, makiažo valymui, odai aplink akis.

Kaip plaukų kaukė: sutepkite visus plaukus nedideliu kiekiu aliejaus - paskirstykite per visą plaukų ilgį, švelniai įmasažuokite į galvos odą. Palaikykite plaukų kaukę 30-60 minučių ir įprastu būdu išplaukite plaukus šampūnu.

Kaip plaukų galiukų rekonstruktorius: nedidelį kiekį kokoso aliejaus sušildykite tarp rankų ir lengvai suvilgykite sausus ar drėgnus plaukų galiukus, nenuskalaukite.

Poveikis: puikiai drėkina išsausėjusią kūno odą, atstato išsausėjusius plaukus, juos suminkština, pamaitina, grąžina jiems natūralų žvilgesį

Odos tipas: visų tipų oda

Sudėtis: Cocos nucifera. Ekologiškas, šalto spaudimo, nerafinuotas

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai