Klaipėdos m. sav., Tauralaukis, Ragainės g. Plotas 57.21 m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Klaipėdos m. sav., Tauralaukis, Ragainės g. Plotas 57.21 m2

144 900 €
ID: 7760499
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 6

Apie

Statybos metai
2020
Aukštų skaičius
4
Aukštas
1
Plotas (kv.m.)
57
Kambarių skaičius
2
Statybos tipas
Mūrinis
Įrengimas
Įrengtas

Skelbimo aprašas

Parduodamas šiuolaikiškas, naujai įrengtas 2-jų kambarių butas su terasa ir nuosavu žemės sklypu, esantis Ragainės gatvė 12A, Klaipėda! Butas puikiai pritaikytas šiuolaikiniam žmogui, mėgstančiam komfortą ir patogumą. 

Butas yra pirmame aukšte su didele terasa, nuosavu žemės sklypu, kuris yra aptvertas tvora. Pilnai įrengtas, baigtumas 100 procentų. Bendras plotas 57,21 kv. m. Naujos statybos namas, butas su pilna apdaila ir nauja, integruota ELECTROLUX buitine technika: šaldytuvas, indaplovė, kaitlentė, gartraukis, orkaitė, skalbimo-džiovinimo mašina. Šiltas, šviesus ir jaukus, visose erdvėse šildomos grindys. Spinta ir virtuvinis gamintas pagal individualų, specialų užsakymą įmonėje UAB ,,GOBANA” viskas derinta su dizaineriais, baldai pagaminti iš pačių kokybiškiausių medžiagų. Visos spintos ir virtuvinio durys bei stalčiai su BLUM sistema. Virtuvė sujungta su svetaine, dėl to jaučiasi didelė, jauki erdvė. Kokybiški stori langai. Svetainėje yra dideli terasiniai langai, pro kuriuos pateksite į kiemą. Visi langai yra su diena/naktis roletais, galimybė reguliuoti kiek šviesos norite namuose. Miegamasis taip pat labai erdvus, didelė (180 cm x 200 cm) lova. Per jį taip pat galima patekti į terasą. Miegamajame pakabintos ,,black out” užuolaidos, jos užtikrina tamsą kambaryje, kad būtų puiki miego kokybė. Erdvus vonios kambarys, pakabinamas klozetas su rėmu, kokybiško gamintojo ,,Laufen”. Bute yra drabužinės patalpa. Abiejuose kambariuose yra rekuperatoriai, veikia efektyviai, maksimaliu galingumu orą namuose atnaujina per +/- 5 min., galima prisijungti prie rekuperatorių telefonu ir juos valdyti. Pertvaros iš gipso kartono, svetainėje yra USB plokštė, kur galima kabinti TV ant sienos. Yra Balticum internetas kartu su televizija. Namas A+ energetinės klasės su saulės kolektoriais ant stogo. Saugumo užtikrinimui kiemas stebimas vaizdo kameromis. Gerbūvis sutvarkytas ir prižiūrimas UAB ,,Ragainės valdos”. Butui priklauso automobilio parkavimo vieta, todėl grįžę namo visada turėsite vietą kur pastatyti automobilį. Visai šalia buto yra vaikų žaidimo aikštelė, treniruokliai, dėl to kvartalui plečiantis šalia nebus pastatytas namas. Už tvoros apželdinimas pagal kraštovaizdžio projektą. Kvartale taip pat yra įrengta krepšinio aikštelė, lauko teniso stalas, pavėsinė su šachmatų stalu, pėsčiųjų takai.
Buto langai į vakarinę pusę. Į terasą galima patekti iš abiejų kambarių. Terasa yra apie 3 metrus pločio, čia puikiai tilps lauko baldai, kur bus galima sėdėti su kavos puodeliu pasitinkant rytą ar palydint vakarą. Iš terasos atsiveria nuostabus vaizdas į tolį, priekyje neužstoja joks pastatas. Atstumas iki tvoros atitinka priešgaisrinius reikalavimus (yra daugiau nei 6 m), todėl galėsite drąsiai naudoti kepsninę. Priklausantis žemės plotas – 1,39 arai. Butas turi didžiausią žemės plotą visame name. Vieta labai patogi. Iki Klaipėdos miesto centro vos 5 minutės kelio. Idealus butas norintiems ramybės ir gamtos, tuo pačiu nenutolstant nuo miesto. Keletą minučių kelio iki Palangos plento. Butas buvo įrenginėjamas kaip sau, nes turėjo gyventi šeimos nariai, todėl įrengtas tikrai kokybiškai. Pardavimo kaina: 144 900 eurų.

BENDRA INFORMACIJA:
- Pardavimo kaina: 144 900 eurų;
- Adresas: Ragainės g. 12A.
- Bendras plotas: 57,21 kv. m.;
- Aukštas: 1 iš 4;
- Kambarių sk.: 2;
- Namo tipas: mūrinis, 2020 m. statybos.
- Priklauso 1,39 arų sklypas.

APIE BUTĄ:
- Labai maži buto mokesčiai;
- Butas naujai įrengtas, kokybiškomis medžiagomis;
- Šviesus, šiltas;
- Erdvi lauko terasa, aptvertas kiemas;
- Butas parduodamas su virtuviniu komplektu, spinta, visa buitine technika, sofa, foteliu, kavos staliuku, miegamojo lova.

APIE NAMĄ:
- Mūrinis, 2020 m. naujos statybos;
- A+ klasės namas.
- Erdvus kiemas, aptvertas tvora, sutvarkytas gerbūvis;
- Metalinės durys su telefonspyne;
- Rami ir maloni kaimynystė.

PRIVALUMAI:
- Butas naujai įrengtas su kokybiškomis priemonėmis;
- Netoliese parduotuvės, mokyklos, darželiai, gydymo įstaigos;
- Butui priklauso mašinos stovėjimo vieta.
- Erdvi terasa, sutvarkytas kiemas.
- Greta vaikų žaidimų aikštelė.

PATALPŲ PLOTAI:
Svetainė su viruve 28,12 kv. m;
Miegamasis 14,12 kv.m;
Drabužinė 2,44 kv. m;
Koridorius 7,54 kv.m;
Vonia ir wc patalpa 4,99 kv. m.

LOKALIZACIJA:
- 1,00 km iki ,,Rimi Slengiai“ ;
- 1,70 km iki ,,Maxima“;
- 0,79 km iki Klaipėdos valstybinės kolegijos;
- 1,90 km iki Klaipėdos r. Slengių mokyklos”;
- 2,60 km iki Klaipėdos ,,Medeinės“ mokyklos;
- 5,00 km iki Klaipėdos autobusų stoties;
- 6,00 km iki paplūdimio;
- 3,00 km iki Klaipėdos centro.

PARDAVIMO KAINA: 144 900 eurų.

Ieškote naujai įrengto, patogaus išplanavimo dviejų kambarių buto, naujos statybos name?

Norite, kad Jūsų nekilnojamojo turto skelbimas būtų toks pat reprezentatyvus ir plačiai reklamuojamas? Skambinkite, aš tuo pasirūpinsiu!

Šiame skelbime naudojamos nuotraukos yra įmonės ,,Savas būstas‘‘ intelektinė nuosavybė. Jos kopijavimas, savinimasis ar platinimas be leidimo – gali užtraukti atsakomybę.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai