Klaipėdos m., Plotas 80.0 a.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Klaipėdos m., Plotas 80.0 a.

200 000 €
ID: 6652030
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 3

Apie

Savivaldybė
Klaipėdos m. sav.
Gyvenvietė
Klaipėdos m.
Plotas (a.)
80.00

Skelbimo aprašas

Parduodamas 80 a komercinis sklypas:

* Sklypas prie kelio Klaipėda-Liepoja (tarp Jakų žiedo ir Liepų gatvės sankryžos su keliu į Palangą;
* Komercinės paskirties sklypas tinka prekybai, autoservisui, sandėliavimui, degalinei, apgyvendinimo ir maitinimo patalpoms statyti;
* Kelio atkarpa šalia kurios yra komercinės paskirties plotas, buvo išplatinta ir sutvarkyta 2006 metais. Projekto tikslas - sumažinti automobilių spūstis mieste nukreipiant į rekonstruotą kelią dalį automobilių srautų. Šiandien šioje vietoje – nuolatinis ir didelis automobilių judėjimas. Vasaros metu kelias yra pilnas poilsiautojų vykstančių į Palangą iš kitų Lietuvos miestų;
* Netoliese pastatytas didelis įmonės „Sanitex“ prekybos centras „Ermitažas“. Užnugaryje formuojami erdvūs Klaipėdos priemiesčio kvartalai, o priekyje - Klaipėdos miesto individualių ir daugiabučių namų gyvenamieji rajonai, kurie šią gatvę ateityje neabejotinai pavers ketvirtąja miesto centrine gatve.

DĖMESIO! Tarpininkavimo mokestis pirkėjui NETAIKOMAS!

Pardavimo kaina - 200 000 EUR (įskaitant PVM)

Jei šis objektas neatitiko Jūsų ieškomo objekto kriterijų, susisiekite su mumis. Profesionali INREAL brokerių komanda pasiūlys daugiau panašių objektų.

Ieškote paties geriausio NT sprendimo? Susisiekite, ir mes pasiūlysime! Sertifikuoti, profesionalūs ir kūrybingi Jūsų NT atstovai – www.inreal.lt Butai, namai, sklypai ir komercinės patalpos visoje Lietuvoje. Mūsų biurus ir atstovybes galite rasti 11-oje Lietuvos miestų!

Brokerio sertifikato Nr. 2016337

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai