Kiliminė danga, laminuota bei medinė grindų danga, montavimo darbai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Kiliminė danga, laminuota bei medinė grindų danga, montavimo darbai

Sutartinė
ID: 5942784
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 111

Skelbimo aprašas

Jūsų būsto grindų danga – sudėtingas klausimas, jeigu imsime gilintis į medžiagos fizines savybes, naudojimo tikslingumą, higieniškumą, eksploatacines savybes – ilgaamžiškumą, ekologiškumą ir pan. Tačiau prieš renkantis dangas reiktų apsispręsti, kokio tipo dangą jūs pasirinksite – dirbtinę ar natūralią.

Dirbtinių dangų grupei priklauso didelė dalis dangų – nuo akmens imitacijos iki visų rūšių medienos ir keramikos imitacijos. Šios grupės didžiumą sudaro PVC dangos. Jos mėgstamos architektų dėl plačios spalvų skalės ir galimybių sukurti individualų grindų piešinį, tinka visų paskirčių patalpoms, nuo bendrų kambarių, holų, laiptinių, virtuvių iki specialios paskirties patalpų – vonių, sanitarinių mazgų, katilinių, sandėliukų.

Laminuotos dangos

Tai dangos su medžio arba akmens imitacijo­mis. Jos patrauklios tuo, kad paklojus nereikia šlifuoti, lakuoti, dažyti, o grindų paviršius nebūtinai turi būti idealiai lygus. Nedegios, atsparios įbrėžimams, trinčiai, smūgiams, jų neveikia cheminės medžiagos ir ultravioleti­niai spinduliai.

Kiliminės dangos

Kiliminės dangos – tai vienas iš pagrindinių mus supančių interjero elementų. Tokia grindų danga padidina garso izoliaciją ir leidžia suma­žinti šildymo išlaidas. Kiliminės dangos kloja­mos ant lygaus, švaraus ir sauso paviršiaus.

Laminuotos grindlentės

Laminuotos medienos plaušo grindlentės gali būti klijuojamos arba suneriamos. Jos dažniau­siai klojamos kaip „plaukiojančios“ grindys. Tai yra tokios grindys, kurios nėra pritvirtintos prie pagrindo ar sienų. Tokias grindis galima kloti ant bet kokio pagrindo.

Natūralios dangos

Tai pirmiausia parketas parketlentės arba skydinis parketas). jeigu Jums svarbios medžiagos ekologinės savybės ir jei per daug netaupote, tai – Jūsų medžiaga. Įvairūs grindų raštai, beicuoti įvairiomis spalvomis paviršiai, blizgus ir matinis lakavimas. Beveik visą, kas būdinga natūraliai medienai, būdinga ir parketui. Vienintelė sąlyga – jis turi būti sausas ir klojamas pagal griežtas tecnologijas.

Grindjuostės

Grindų dangos apvadai (grindjuostės) palei sienas taip pat kaip ir dangos gali būti natūrtalios (medinės) arba dirbtinės. Dažniausiai jos pasirenkamos pagal grindų dangą. Kokios medžiagos danga – tokia ir grindjuostė. Populiariausi grindų dangos apvadai yra iš laminuoto medienos plaušo ir iš putinto plastiko.

Jeigu ieškote kas Jūsų objekte paklos pasirinktą grindų dangą ar sumontuos grindjuostes, kreipkitės į mus, pagelbėsime.

Plačiau apie mus: www.sukamkalam.lt

FB puslapis: https://www.facebook.com/sukamkalam.lt/

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai