Kietojo vaško granulės depiliacijai "Italwax"

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Kietojo vaško granulės depiliacijai "Italwax"

12 €
ID: 7687464
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 10

Skelbimo aprašas

„ITALWAX Selfie Wax“ - tai švelnus, žemos temperatūros kietasis vaškas veido plaukams šalinti su aliejų kompleksu.

Šis vaškas idealiai tinka - antakiams, ūsams, smakrui, skruostams ir kitoms veido sritims. Inovatyvi vaško formulė „Selfie“ buvo sukurta specialiai pašalinti nepageidaujamus plaukus ant ypač jautrios veido odos. Sudėtyje neturi dervų, todėl nesukelia jokių nepageidautinų reakcijų ir tinka net jautriai odai. Natūralių aliejų kompleksas vaško sudėtyje sušvelnina vaško poveikį veidui, sukuria maksimalią apsaugą ir papildomą komfortą procedūros metu. Vaškas nedegina ir nepažeidžia odos, nepalieka paraudimų net ant labai plonos ir jautrios odos. Vaško darbinė temperatūra yra + 38 C. Pakuotėje 500g vaško granulių.

Daugiau prekių nagams internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt arba facebook viskasnagams.lt

Pas mus rasite:
hibridines UV/LED lempas, frezas, dulkių surinkėjus, sterilizatorius, vaško ir parafino šildytuvus, stalo šviestuvus, lagaminus, mokomasias rankas, įvairių rušių ir spalvų gelį nagų priauginimui, spalvotą, magnetinį ir termo gelinį laką nagams, įprastą nagų laką ir nagų stiprinimo priemones, papildomas priemones, skysčius ir įrankius nagų priežiūrai bei nagų dekoravimo priemones. Taip pat prekiaujame įvairia kosmetika.

Prekes siunčiame registruotu paštu Lietuvoje ir užsienyje, taip pat LPEXPRESS, OMNIVA terminalais ir kurjeriu visoje Lietuvoje. Pirkėjams Kauno mieste siūlome apsilankyti mūsų parduotuvėje ir užsakymą atsiimti nemokamai.
Perkantiems už 60eur pristatymas nemokamas!

MUS RASITE: Varnių g. 48C, Kaunas (Vilijampolės prekybos centras, skyrius 48 ) arba internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai