Kietojo vaško granulės depiliacijai 1000g

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Kietojo vaško granulės depiliacijai 1000g

29,9 €
ID: 7918123
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 11

Skelbimo aprašas

DEPILFLAX kietojo vaško granulės ROSA, 1000g

Vidutinio tirštumo vaškas skirtas storiems, trumpiems plaukams. Šis vaškas lengvai dengia depiliuojamą zoną, ir vienu kartu pavyks pašalinti visus plaukus nepažeidžiant odos. Idealiai tinka kirpykloms. Galima naudoti viso kūno vaško depiliacijoms. Taip pat tinka bikini zonai.

DEPILFLAX kietojo vaško granulės NEGRA, 1000g

Vidutinio tirštumo vaškas skirtas itin storiems, vyriškiems plaukams. Šis vaškas lengvai dengia depiliuojamą zoną, ir vienu kartu pavyks pašalinti vyriškus plaukus nepažeidžiant odos. Idealiai tinka kirpykloms. Galima naudoti veido, barzdos, kaklo vaško depiliacijoms. Taip pat tinka krūtinei, pažastims, nugarai ir kitoms vyro kūno vietoms.

Daugiau prekių nagams internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt arba facebook viskasnagams.lt

Pas mus rasite:
hibridines UV/LED lempas, frezas, dulkių surinkėjus, sterilizatorius, vaško ir parafino šildytuvus, stalo šviestuvus, lagaminus, mokomąsias rankas, įvairių rūšių ir spalvų gelį nagų priauginimui, spalvotą, magnetinį ir termo gelinį laką nagams, įprastą nagų laką ir nagų stiprinimo priemones, papildomas priemones, skysčius ir įrankius nagų priežiūrai bei nagų dekoravimo priemones. Taip pat prekiaujame įvairia kosmetika.

Prekes siunčiame registruotu paštu Lietuvoje ir užsienyje, taip pat LPEXPRESS, OMNIVA, DPD paštomatais ir kurjeriu visoje Lietuvoje. Pirkėjams Kauno mieste siūlome apsilankyti mūsų fizinėje parduotuvėje ir užsakymą atsiimti nemokamai.
Perkantiems už 60eur pristatymas nemokamas!

MUS RASITE: Varnių g. 48C, Kaunas (Vilijampolės prekybos centras, skyrius 48 ) arba internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai