Kerkes keraminiai pirties akmenys

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Kerkes keraminiai pirties akmenys

117,88 €
ID: 5998928
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 39

Skelbimo aprašas

Įprasti akmenys turi daug priemaišų, kurios kaitinimo metu patenka į aplinką. Dėl to, akmuo lengvėja ir po turputį virsta į smėlį, byrantį ant grindų, o pirties įkaitinimui tenka skirti daugiau laiko. Tokiu atveju, akmenis reikia pakeisti! Kerkes akmenys visiškai švarūs, nes jie kaisdami neišskiria dujų ir sudega prie aukštesnės nei 1300oC temperatūros. Jūs galėsite mėgautis švaria ir atpalaiduojančia pirtimi. O namų pirtelėse juos galima naudoti visą amžinybę. Užtenka vieną kartą juos tinkamai suguldyti krosnelėje ir daugiau nebereikės rūpintis.

Pakuotėje 20 kg.

Trapecijos forma
Galimi du dydžiai - maži ir dideli. Naudojami ant pačio viršaus - viršūnėlė. Ugnis arba krosnelės oro srautas reguliuojamas akmenų sluoksnio storiu. Akmenų danga garantuoja šilumos intensyvumą.

Kamuolio forma
Šie akmenys naudojami malkinėse krosnelėse arba tose krosnelėse, kurių akmenų talpa gili. Tokia akmenų forma pagerina oro cirkuliaciją krosnelėje. Kontaktas su įkaitusiu metalu ar šildymo rezistoriumi yra mažas, todėl šiluma geriau pasklinda tarp akmenų. Akmenų skersmuo apie 50 mm, 60 mm, 80 mm arba 95 mm.

Tarpiniai akmenys
Toks akmenų tipas naudojamas tarp pagrindinių akmenų ir krosnelės. Akmenų forma neleidžia jiems glaudžiai priglusti vienas prie kito. Skersmuo apie 25 mm, 35 mm, 40 mm arba 50 mm.

Jei pageidaujate po apmokėjimo galime pristatyti Jūsų pageidaujamu adresu visoje Lietuvoje bei už jos ribų.
Visos prekės skirtos pirtims šiuo adresu http://esaunashop.com/lt/
Taip pat mus rasite Pirčių salonuose Liepų g. 54, LT-92106, Klaipėda ir Vytauto g. 108, Šiauliai

+370 683 45000
UAB "Poilsio Sprendimai"
[email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai