Kėdžių Užvalkalų Nuoma, Kaspinų Nuoma

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Kėdžių Užvalkalų Nuoma, Kaspinų Nuoma

0,6 €
ID: 7918976
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 18

Skelbimo aprašas

Nuomojame skirtingų dydžių, formų kėdžių užvalkalus ir aukštos kokybės kėdžių kaspinus.

https://www.facebook.com/Instyle.Dekorasirnuoma/
www.palapinesnuoma.lt
www.instyledecor.lt


Tel. rezervacijai: 869807120.

Visos kėdės- skirtingos. Jų aukštis skiriasi, plotis taip pat. Nėra kėdžių užvalkalų, tinkančių visoms kėdėms (nebent būtų nesvarbu, kad labai matosi kėdžių kojytės ar kiti jų šonai). Net gi trikotažiniai, mūsų vadinami “aptemtukais”, kai kurioms kėdėms gali būti per maži arba per laisvi.
Mes turime net 8 RŪŠIŲ KĖDŽIŲ UŽVALKALUS, todėl galime papuošti beveik visas kėdes. Papildomai, jeigu kėdutės kietos ar slidžios, kada reikia, pritaikome specialius kėdžių paminkštinimus, kurių dėka kėdės tampa itin minkštos bei putlios.

Beje, apie kaspinus. Kėdžių kaspinams dažniausiai naudojama medžiaga- atlasas. Matyt dėl to, kad ji sąlyginai nebrangi, tačiau ji slidi, surišti kaspinukai nulinksta, pačios medžiagos siūliukai dažnai išsipešioja, todėl, kad kaspinas atrodytų kokybiškas, būtina juos dažnai atnaujinti. Na, nebent tai būtų nesvarbu . . .

Mes taip pat turime keletą spalvų, kurie yra iš atlaso, tačiau savo klientams labiau rekomenduojame rinktis iš aukštos kokybės standaus dirbtinio šilko/taftos kaspinus. Jie standūs ir tvirti, jūsų šventei suteikia kokybės bei prabangos jausmą. Šios medžiagos kaspinus galima rišti bantukais, jie gerokai tvirčiau “stovi” nei atlasas ar organzos medžiagos kaspinai.

Pasidomėkit, kaip bus rišami kaspinai. Galima rišti standartiniais “bantukais”, tačiau galima rinktis ir “rožytes”, rišimą per šoną, apjuosiant kėdutę kelis kartus ar daugelį kitų rišimų. Būkit originalūs.

Mėgstantiems organzą, t.y. permatomus kaspinus, galime pasiūlyti rinktis iš 6 spalvų. Iš viso pas mus rasite net 39 SKIRTINGAS KĖDŽIŲ KASPINŲ SPALVAS.

Tel. rezervacijai: 869807120
ŠILUTĖ, KLAIPĖDA, ŽEMAITIJA, VISA LIETUVA

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai