Kavos Automobilis Visoje Lietuvoje!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Kavos Automobilis Visoje Lietuvoje!

Sutartinė
ID: 7096639
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 7

Skelbimo aprašas

Kavos automobilis Queen Bean Jūsų šventėms!
Atvykstame į bet kurį Lietuvos kampelį.

Mūsų Paslaugos:

Kam tinkamas kavos automobilis?

1. Įmonėms

Žinomos įmonės jau naudojasi mūsų paslaugomis ir pasikviečia mobilų kavos automobilį į savo buveinės vietą. Tam ,kad nustebintu savo darbuotojus ir pavaišintu juos šviežia kava!

Nauda kurią gaunate:
Pavaišindami savo darbuotojus nemokama kava, jiems suteikia pridetinės vertės,parodo pagarba ir nudžiugina. Darbuotojai įmonei atsilygina, prodyktyvesniu,kokybiškesniu darbu, tai garantuoja didesnį pelną.

2. Sporto varžyboms
Pasikvieskite mobilę kavine į savo organizuojamus sporto renginius,treniruotes,varžybas ir mes padėsime juos padaryti įdomesniais, skirdami prizų nugalėtojams ir įvairiais žaidimais!

Nauda kurią gaunate:
Pasikvietus mus į savo sporto renginius, mes padedame Jus reklamuodami. Jūsų renginį, nes tampame tiek Jūs, tiek mes, suinteresuoti surinkti didesnį žmonių skaičių. Turėdami savo varžybuose ar treniruotese kavos automobilį su karštai ir šaltais gėrimais net saldūmynais suteikiate pridetinę vertę savo žiūrovams,sportininkams,trenerems,sportininkų šeimos nariams. Juk daug smagiau stebėti renginį, pasimėgaujant kava ar kitais patinkančiais gėrimais.

3. Renginiai,Festivaliai,Mugės

Mobilus kavos automobilis yra puikus būdas padaryti renginius, festivalius ar muges įdomesniais, kartu su organizatoriais galime sugalvoti nemokamus žaidimus ir prizus, kuriuos gauna į renginius atvykę žmonės ir taip sudominti didesniu kiekius žmonių. Renginio metu pasimėgauti šviežia,vietoje gaminama kava.

Nauda kurią gaunate:
Renginių organizatoriams padedame pritraukti didesnę auditoriją,reklamuodami renginį socialiniuose tinkluose. Steigiame prizus, galvojame žaidimus, žmonėms atvykstatiems stebėti renginius,tai padeda pritraukti daugiau žmonių. Sudominame žmonės šviežia vietoje gaminama kava. Renginys su kavos automobiliu atrodo įdomesnis ir sukelia nora grįžti dar kartą.

4. Gimtadieniai ir Vestuvės

Švenčiate savo gimtadienį ar jubiliejų, vestuves gamtoje ar jaukioje sodyboje? Kavos automobilis puikiai prisitaikys prie jūsų šventės pobudžio ir sugalvos kaip Jus nustebinti.

Nauda kurią gaunate:
Pasikviete mus į savo gimtadieni ar vestuves padarysite didele staigmena savo svečiams ir būsite išskirtiniai savo draugų rate. Taip pat galėsite pavaišinti savo gerbiamus draugus ir šventės svečius, šviežia, gardaus skonio kava ,kuria gaminsime mes vietoje.

Kavos automobilis yra kaip mobili kavinė.Dėl savo mobilumo, jis gali privažiuoti būtent ten kur norės klientai, ar tai būtu nemuno žiedo trasa ar žinomas piliakalnis. Dėl savo mylimų klientų nuolatos stengemės tobulėti ir gaminti vis gardesnę ir įvairesnę kava. Mobilus kavos automobilis yra puikus pasirinkimas, tiems kas nemėgsta sedėti namuose ant sofos.

Mūsų išskirtinumas prieš kitus.
1. Puikaus skonio sviežiai gaminama kava tik iš geriausių ir mėgstamiausių kavos pupelių ir kitų geriausių ingridientų.
2. Galima atsiskaityti banko mokėjimo kortelėmis įskaitant ir bekontaktes.
3. Visiems mūsų klientams yra galimybė prisijungti bevielį interneto ryšį nuo kavos automobilio. (WI-FI)
4. Visada draugiška,pozityvi,motyvuota,geros nuotaikos,maloni ir pasiruošusi padėti Queen Bean komanda.

Susidomėjote?
Galite sakmbinti numeriu: +3706 5298316
Na o jei skambinti nemėgstate galite rašyti El.paštu: [email protected]

Lankstumas ir prisitaikymas prie klientų – Tai mūsų ateitis!

Mūsų Kontaktai:
Telefonas: +3706 5298316
El.Paštas: [email protected]
Tinklapis: www.QueenBean.lt

Sekite mus:
Facebook: https://www.facebook.com/QueenBean.lt/
Instagram: https://www.instagram.com/queenbean.lt/

Linkime visiems gerų emocijų! ;)

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai