Kava Lavazza espresso 1kg

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Kava Lavazza espresso 1kg

11 €
ID: 7096372
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 66

Skelbimo aprašas

Lavazza yra visame pasaulyje puikiai žinoma kaip Italų kavos kompanija, įsikūrusi 1895 metais Turine. Ilgametė patirtis leido ištobulinti nuostabius kavos skonius. Turime ivairiu rūšių QUALITA ORO/ESPRESSO/GRAND AROMA

Lavazza Qualita Oro - kavos pupelės, paruoštos iš labai aukštos kokybės 100% arabika pupelių, kurios auginamos Pietų ir Centrinės Amerikos bei kalnuotose Afrikos vietovėse vulkaninės kilmės dirvožemyje. Kava yra švelnaus, bet sodraus skonio.
Lavazza Caffé Espresso - Tai unikalaus klasikinio skonio ir aromato “Lavazza” espreso kavos pupelių mišinys, pagamintas iš aukščiausios rūšies arabikos pupelių, užaugintų geriausiose pasaulio kavos plantacijose. Idealiai tinka espreso ir juodai kavai gaminti.
Lavazza GRAN AROMA - Išskirtinė kavos rūšis, kuri patiks stiprios, tirštos konsistencijos kavos mėgėjams. Rinktinių Arabica pupelių iš Centrinės ir Pietų Amerikos bei Robusta pupelių iš Afrikos ir Indonezijos mišinys užtikrina išskirtinį espresso. Tradiciškai itališkai skrudintos pupelės kavai suteikia charakteringą stiprumą bei ilgai išliekantį poskonį.
Pellini Cremoso - tai turtingo ir harmoningo skonio kava su gerai subalansuotu ilgai išliekančiu aromatu. Dėl specialaus skrudinimo aiškiai juntamas riešutų poskonis. Švelnaus skrudinimo Arabikos ir Robustos kavos pupelių mišinys idealios sudėties dėka atskleidžia geriausią kavos skonį.
CREMA E AROMA ESPRESSO - Kavos, paruoštos iš šio pupelių mišinio, skonis yra intensyvus, o džiovintų vaisių poskonis ilgai išliekantis.Pupelių mišinys yra „nekaprizingas“ gaminant kavą, tad tiek dėl skonio, tiek ir dėl savo universalumo ruošiant kavą, šis mišinys yra užsitarnavęs „aukso viduriuko“ titulą.

Siuntimas po visa Lietuva su lpexpres:

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai