Kauno m. sav. Dainava 50.0

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Kauno m. sav. Dainava 50.0

1 €
ID: 6749715
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 7

Apie

Savivaldybė
Kauno m. sav.
Gyvenvietė
Kauno m.
Mikrorajonas
Dainava
Plotas (kv.m.)
50.00

Skelbimo aprašas

Išnuomojamas naujai įrengtas "Suši" restoranas Partizanų g. Plotas 50 kv. m.
atalpos: Patalpos įrengtos visiškai naujai, moderniai, naudojant geras medžiagas, atsižvelgiant i verslo pobūdi ir vyraujančias tendencijas. Pinigų įrengimui tikrai netaupyta. Viskas labai kokybiškai atlikta. Visi sienų dažai brangios kompanijos už tai lengvai plaunami. Patalpose sumontuotas tiek apšvietimas A+, A++ taupumo kategorijos. Pilna elektros instaliacija tvarkyngai suvesta į vieną el. dėžę su nuotekų relėm. Bendra patalpų kvadratūra yra 75kv.m. Patalpose įrengtas oro kondicionierius, rekuperatorius 4000kb.m., visa valdymo pultai patogiai įrengti ir valdomi keliais paspaudimais. Gartraukis ir visa oro ištraukimo sistema kartu su kanaliniu oro ištraukėju sumontuota po „Amstrong“ lubomis. Patalpos vasaros metu vėsios, o žiema šiltos. Langai vitrininiai iki pat žemės turi (veidrodini efektą, kuris nepraleidžia saulės spindulių). Danga „marmaliaumas“, gerai eksploatuoja ir lengvai prižūrima. Atskira patalpa sandėliavimui., darbuotojų asmeniniams daiktams saugojimui.
Atskiri WC personalų ir klientų. Klientų WC pritaikytas pagal visus reikalavimus neįgaliesiems. Patalpų šildymas grindinis ( Inovacija ir ekonomiškumas). Patalpose irengta vaizdo stebėjimo sistema, keturios garso kolonėlės. Pastato aikštelėje ir ant pastato įrengtos dar penkios vaizdo stebėjimo kameros. Du kartus į metus verslo centro įšorė, langai valomi „Vitarestos“ įmonės.

Baldinė dalis ir įranga: Įranga labai mažai naudota įsigyta iš UAB “Baltic Master“, įrangoje yra, šaldikliai, šaldytuvai, sushi vitrina aštuonių skyrių, fritiūrinė vandens pagrindo, kaitlentė, ,kavos aparatas, skanėstu vitrina, bariniu gėrimų šaldytuvu, Įranga garsių prekinių ženklų: Movilfrit,Bartcher, Hendi. Kasos POS sistema PRESTA Prekyba R, su nauju dideliu ir patogiu displėjumi, užsakymų spausdintuvu. Itališkos „metalmobil“ gražaus dizaino kėdės, odine minkštųjų baldų dalis pagaminta pagal individualų užsakymą.

Kitas didelis privalumas, kad veikla galite pradėti labai greitai, Jums reiktų pakeisti tik reklamą., Tai nėra naujas „Taškas“ kurį reikia pradirbti.

Nuomos kaina ir sąlygos:

Šiuo metu yra patalpos nuomojamos pagal ilgalaikę patalpų nuomos sutartį. Siūlome nuoma viso restorano su visa baldinę dalimi ir įmontuota įrangą.
Nuomos terminas minimum 2 metai su galimybę ir prioritetu Jums ją prasitęsti.

Yra visi patogumai:
- atskiras įėjimas;
- parkavimas;
- WC klientams, darbuotojams;
- pagalbinė patalpa;
Viskas įrengta moderniai, patalpos dezinfekuojamos, prižiūrima tvarka. Šalia yra soliariumas, maisto papildų parduotuvė, greitai atsidarys baseinas.

SUSIDOMĖJUSIUS PRAŠOME KREIPTIS MOB. NR. +370 64041973
________________________________________________________________________
CAPITAL RESIDENCE NT paslaugos:
– Pardavimas
– Pirkimas
– Nuoma
– Paieška
– Konsultacijos
– Rinkos tyrimai
– Investicijos
– Vystymas
– Administravimas
– Valdymas

Daugiau informacijos: www.capitalresidence.lt
________________________________________________________________________
PARDUODA/NUOMOJA: Diana Želvienė
Mob. +370 64041973
El. paštas: [email protected]
________________________________________________________________________
Mums svarbi Jūsų nuomonė! Praneškite kaip Jus aptarnavo brokeris. Capital Residence KOKYBĖS LINIJA +370 674 65470
________________________________________________________________________
KAINA derybų klausimas +PVM

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai