Kauno m. sav. Centras 8000.0

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Kauno m. sav. Centras 8000.0

72 000 €
ID: 6753922
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 28

Apie

Savivaldybė
Kauno m. sav.
Gyvenvietė
Kauno m.
Mikrorajonas
Centras
Plotas (kv.m.)
8000.00

Skelbimo aprašas

Nuomojamos patalpos naujame Vytauto Prospekto Verslo Parke

Korpusas “A” - bendras šio pastato plotas yra apie 2500kv.m. Šiame pastate daugiau nei 1000kv.m. ploto modernaus biuro paskirties patalpų. Virš 500 kvadratinių metrų komercinės paskirties patalpų prekybai ir paslaugoms pirmame pastato aukšte, iki 120 vietų svečiams talpinanti mokymų/seminarų salė. Veikia maitinimo įstaiga su jaukiu žiemos sodu, siūlanti verslo pietus bei pobūvių salės nuomą ir greito maitinimo užkandinė.

Korpusas “B” – Daugiau nei 1800kv.m. ploto modernaus biuro paskirties patalpų. Patalpų vidaus architektūroje vyrauja “industrial” ir “loft” ofisų stilius. Patalpos suplanuotos pagal naujausias ofiso planavimo tendencijas, daugiausia kaip “open space” tipo erdvės, kas leidžia sukurti puikias vietas komandiniam darbui ir nuomojamus kvadratinius metrus išnaudoti labai efektyviai. Taip pat tas leidžia visas vidaus patalpas planuoti s itin lanksčiai ir esant poreikiui be vargo keisti patalpų konfigūraciją. Šiame pastate, be kita ko, rasite įvairių bendro darbo bei poilsio zonų su natūralia dienos šviesa. Taip pat čia yra įsikūręs sporto klubas, sveikatingumo centras, soliariumas, masažo kabinetai, šokių studija, vaikų žaidimų ir priežiūros kambarys.

Korpusas “C” - Šiame pastate mes siūlome: Apie 1 500 kv.m. plotų biurams ir apie 2 000 kv.m. sporto, sveikatingumo ir laisvalaikio organizavimo paslaugų paskirties patalpų pirmame šio pastato aukšte. Pirmuose aukštuose planuojama, kad galėtų įsikurti plaukimo baseinas su pirčių kompleksu, sveikatingumo ir reabilitacijos kabinetai, sporto salės, gimnastikos ir šokių studijos, vaikų ir jaunimo laisvalaikio centras.

Naujasis Prospekto Verslo Parkas yra įsikūręs pačiame Kauno miesto centre – Vytauto prospekte. Ši vieta ypatingai lengvai pasiekiama kiek automobiliu, tiek ir naudojantis visuomeniniu transportu. Visai šalia yra autobusų ir traukinių centrinės Kauno miesto stotys. Šioje vietoje labai gerai išvystyta miesto infrastruktūra. Verslo Parko teritorijoje ir aplinkui rasite daug viešojo maitinimo vietų. Šalia veikia maisto ir plataus vartojimo prekių parduotuvė MAXIMA. Netoliese įsikūręs prekybos ir pramogų centras AKROPOLIS, jis yra lengvai pasiekiamas pėsčiomis. Prospekto Verslo Parko teritorijoje savo paslaugas siūlo viešbutis “MAGNUS****. Dar keli viešbučiai yra įsikūrę prie pat ir lengvai pasiekiami pėsčiomis.

Nuomos kainos - biuro patalpų 8-9 EUR (+PVM) už 1kv.m., paslaugų maitinimo 15 EUR/kv.m (+PVM) , rūsys 6-7 EUR/kv.m (+PMV).

Bendra informacija:
automobilių bei dviračių parkavimas,
ekonomiškas eksploatavimas,
šildomos grindys,
patalpų įrengimas pagal klientų poreikius,
šiuolaikiškos šildymo, šaldymo bei vėdinimo sistemos,
apsauga.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai