Kauno keliautojų mėgėjų klubas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Kauno keliautojų mėgėjų klubas

Sutartinė
ID: 7194629
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 7

Skelbimo aprašas

Kauno kelionių mėgėjų klubas
Noriu suburti kelionių mėgėjus ir tuo tikslu kviečiu susijungti į klubą. Kviečiu jaunus ir vyresnio amžiaus kelionių mėgėjus, su šeimomis ir be šeimų, turinčius transporto priemonę ar neturinčius, gyvenančius Kaune arba jo apylinkėse arba gyvenančius bet kur, jei jiems bus nesudėtinga atvykti į Kauną dalyvauti Klubo veikloje.
Mano siūlomas veiklos principas toks. Kiekvienas klubo narys turės visų klubo narių elektroninio pašto adresus ir telefono numerius. Bet kuris klubo narys, sugalvojęs ar iš draugų sužinojęs kokią nors kelionę, praneša apie ją arba visiems klubo nariams, arba tik tiems, su kuriais norėtų keliauti. Susidomėję kelione, apie tai praneša iniciatoriui. Iniciatorius atsako visiems susidomėjusiems arba tik tiems, su kuriais norėtų keliauti apie susirinkimo dieną, laiką ir vietą. Susirinkę keliautojai aptaria maršrutą, papildo, patobulina jį ir susitaria dėl kelionės laiko. Ir pirmyn į kelionę.
Kelionės galėtų būti maršrutiniais autobusais į įdomias Lietuvos vietas pažintinės ar net poilsinės kur nors prie ežero, su nakvyne ar be jos, susibūrus reikiamam keliautojų skaičiui nusisamdant autobusą, savais automobiliais po Lietuvą ar į tolimesnes šalis. Keliaujant nuosavais automobiliais, siūlyčiau pakviesti ir tuos klubo, narius, kurie neturi nuosavo automobilio. Tokiu atveju visi ekipažo nariai galėtų atlyginti vairuotojui benzino ir eksploatacines išlaidas. Visiems butų pigiau. Ir, pagaliau, klubo narys, suradęs pigius skrydžius ir nakvynę, galėtų pasiūlyti ir kitiems klubo nariams su nedidele keliautojų grupe pakeliauti į pažintinę ar poilsinę kelionę į tolimesnes šalis.
Klubo nariai, norintys pasidalinti kelionės įspūdžiais, po kelionės galėtų pakviesti kitus klubo narius ir papasakoti apie kelionę, patarti kitiems klubo nariams.
Ruošiamos kelionės aptarimams, įspūdžių pasidalinimui, jei niekas negalės pasiūlyti kitų patalpų, šiuo metu galiu pasiūlyti naudotis patalpomis, kuriose yra galimybė susirinkti, rodyti nuotraukas, filmuotą medžiagą projektoriaus pagalba. Tik už naudojimąsi patalpomis reikėtų surinkti iš klubo narių 50 eurų per mėnesį.
Jei ką nors sudomino tokio klubo veikla ir yra norinčių dalyvauti jo veikloje, prašau man apie tai pranešti elektroniniu paštu [email protected] arba tel+37069850629, nurodant savo el. paštą ar telefono numerį. Jei atsiras susidomėjusių, nedelsiant pakviesiu Jus į pirmąjį susitikimą, kur galėsime patobulinti mano siūlomą klubo veiklos formą.
Jei manote, kad šis skelbimas gali sudominti Jūsų draugus, kaimynus, pažįstamus, parodykite jį jiems.
Vytautas Kazlauskas

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai