Kannaway Super Greens

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Kannaway Super Greens

86 €
ID: 7570955
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 18

Skelbimo aprašas

WWW.CBDVERSLAS.LT | Kannaway Super Greens yra vaisių ir daržovių gėrimas, pagamintas iš 40 labai maistingų augalinių ingridientų. Tai paprasčiausias būdas pridėti nuostabų „BiBong“ daržovių, vaisių ir žolelių mišinio naudingumą į savo mitybą. Galite tiesiog įpilti į vandenį ar į mėgstamą gėrimą ir mėgautis namie ar keliaudami.

240 gramų skardinėje, 30 porcijų skardinėje (8 g)

INGREDIENTAI: Organinė chlorelė, Organinė kviečių žolė, Špinatai, Organinė liucernos žolė, Kopūstai, Brokoliai, Organiniai ananasų sulčių milteliai, Organiniai juodieji pipirai, Organinės linų sėklos, Organiniai acai sulčių milteliai, Organinė miežių žolė, Organinis ženšenis, Organinės ciberžolės milteliai, Organinė spirulina, Makos šaknies milteliai, silicio dioksidas, dumbliai, Organiniai morkų milteliai su cinamonu, burokų milteliai, žaliosios arbatos ekstraktas, kanapių miltai, organinio atraktilodo milteliai, organinio reishi milteliai, organinių saldymedžio šaknų milteliai, organinių astragalų milteliai, organinio goji milteliai, organiniai vaistinės gelsvės šaknų milteliai, Organiniai Angelica Root milteliai, Organiniai apelsinų žievelių milteliai, Organiniai pipirmėčių milteliai, Obuolių pektinas, Erškėtuogių sėklų milteliai, Organiniai moringos lapų milteliai, fruktooligosacharidai, Organinė stevija

NAUDOJIMAS: Sumaišykite vieną šaukštą Kannaway Super Greens miltelių su 250 ml vandens, vaisių sulčių, pieno ar mėgstamo gėrimo.

Laikykite atokiau nuo šilumos, šviesos ir drėgmės šaltinių.
Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje.

PRISTATYMAS: į namus DPD kurjeriu | Pristatymo trukmė: 4 -7 darbo dienos.

UŽSAKYMAS: Prekės galite užsisakyti tik oficialios kompanijos internetinėje parduotuvėje - www.lt.kannaway.com (ID 3017571).

Daugiau informacijos apie kanabinoidus, apie jų naudą ir poveikį organizmui, apie endokanabinoidų sistemą, taip pat apie idėją įkurti šeimos namų verslą galite rasti mūsų tinklalapyje WWW.CBDVERSLAS.LT

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai