Kaniavos k. Varėnos r. sav. Plotas 400.0m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Kaniavos k. Varėnos r. sav. Plotas 400.0m2

668 860 €
ID: 6222444
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 6

Apie

Statybos metai
2014
Aukštų skaičius
2
Plotas (kv.m.)
400.00
Statybos tipas
Medinis

Skelbimo aprašas

Nepaprastai gražioje, ramioje, vietoje, Ūlos kraštovaizdžio draustinyje, parduodama nauja sodyba su žemių valda, bendrą teritoriją apima 3,87 ha. Tai ideali vieta plėtoti kaimo tuizmui, šalia tekančia Ulos upe kaskart praplaukia baidarės, šalia esančiame miške gausu uogų bei grybų!  Sodyba yra Ulos kraštovaizdžio draustinyje, kuriai  priklauso  450m Ūlos upės pakrantės. Aplinka nepriekaištingai sutvarkyta, visi teritorijoje esantys objektai sujungti apšviestais takeliais, įrengta apsaugos sistema su video kameromis, automobilių stovėjimo aikštelė. Taip pat sodybos teritorijoje yra  įžuvintas 10 arų tvenkinys. Tai puiki vieta pradėti savo verslą ir pailsėti nuo miesto šurmulio!
Virtualų sodybos turą galite peržiūrėti žemiau pateiktoje nuorodoje: http://3dvirtualusturas.lt/tours/SodybaPauosupeje/1.html
 Bendras sodybos plotas – 3,87 ha, (namų valda)
Namų valdos teritorijoje pastatytas erdvus, dviejų aukštų gyvenamasis namas. Pirmame namo aukšte yra bendros patalpos, antrame – šeši miegamieji kambariai ir trys san. mazgai. Šioje valdoje taip pat pastatytas ūkinis pastatas su gyvenamosiomis patalpomis personalui, malkine,  prie tvenkinio rasite uždara ir atvira pavėsines su griliais. Ant Ūlos upės kranto – pirčių kompleksas, kurį sudaro kubilas, rusiška pirtis, autentiška dūminė pirtis.
Sodyba visai šalia Zervynų etnografinio kaimo, 20 km nuo Varėnos.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai