Kakavos sviestas ORGANIC

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Kakavos sviestas ORGANIC

20 €
ID: 7129762
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 13

Skelbimo aprašas

Kakavos sviestas
Kakavos sviestas ORGANIC ( theobroma cacao)
Nerafinuotas, nedezodoruotas.
Kilmės šalis : Peru
Geriausias iki : 08/2021
Kaina 1 kg - eurų
0,5kg – 10 eurų,
100 g – 3.5 eurų
Siunčiu i visus Lietuvos miestus pirkėjui apmokant siuntimo išlaidas.

Kakavos sviestas buvo pavadintas Theobroma, kas reikšia "Dievų maistą". Turi subtilų šokolado aromatą ir skonį. Naudojamas šokoladams, kepiniams. Plačiai naudojamas ir kosmetikoje, odai minkštinti bei drėkinti.Naudojamas ir natūralių muilų gamyboje.
Kakavos sviestas – riebalai išgaunami iš kakavmedžio vaisių grūdų. Kambario temperatūroje yra tvirtos konsistencijos, baltai – gelsvos spalvos, Kakavos sviestas tirpsta kūno temperatūroje (apie 35°C), todėl šokoladas su kakavos sviestu yra kietos konsistencijos kambario temperatūroje ir tirpsta įdėjus į burną. Ši savybė taip pat naudinga gaminant medicininės paskirties žvakutes, o taip pat įvairius kūno, lūpų balzamus. Nepaisant kietos konsistencijos, vos užtepus kakavos sviesto ant odos, jis labai maloniai ištirpsta ir susigeria.
Kakavos sviestas arba aliejus vertinamas kaip augalinis riebalas, neturintis cholesterolio. Išgaunamas šaltuoju būdu spaudžiant kakavos pupeles (lot. Theobroma cacao). Turi švelnų šokolado kvapą. Kadangi sviestas apdorojamas žemoje temperatūroje jis tinka veganams.

Kakakvos sviestas Afrikoje buvo naudojamas per amžius, siekiant nuraminti saulės, karščio ir vėjo nugairintą odą, taip pat jis naudojamas maisto gamyboje, nes yra riebus, greitai tirpsta aukštesnėje temperatūroje. Kakavos sviestas yra puikus kosmetikos ingredientas. Jis nepakeičiamas sausos, šiurkščios, elastingumą ir gyvybingumą praradusios odos priežiūrai. Su odą minkštinančiomis nepakeičiamosiomis riebiosiomis rūgštimis ir antioksidantais, kakavos sviestas stiprina odos elastingumą, padeda apsisaugoti nuo strijų susidarymo, yra ideali priemonė nėštumo metu.

Svieste be kitų vitaminų gausu ir vitamino E, kurių dėka oda aprūpinama kalogenu, kas svarbu kovojant su odos senėjimo procesais.
Tėvai, auginantys vaikus, žino, kad šio sviesto ir pieno mišinys yra ne tik naudingas, bet ir skanus desertas mažyliams. Gydančio skanumyno dozavimas priklauso nuo sergančiojo amžiaus. Vaikams skiriamas vienas arbatinis šaukštelis į stiklinę pieno, suaugusiesiems – valgomas šaukštas. Ištirpinus kakavos sviestą piene, jis pakeičia savo konsistenciją ir skonį. Ši paruošta dozė turėtų būti išgeriama per tris kartus. Sutepta gerklės gleivinė kakavos sviestu iškart mažina kosulį.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai