Kaišiadorių r. sav. Bačkonių k. 2194.00m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Kaišiadorių r. sav. Bačkonių k. 2194.00m2

1 500 000 €
ID: 7170679
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 2

Apie

Savivaldybė
Kaišiadorių r. sav.
Gyvenvietė
Bačkonių k.
Aukštų skaičius
2
Aukštas
1
Plotas (kv.m.)
2194.00
Kambarių sk.
26

Skelbimo aprašas

Parduodamas Konferencijų centras ir restoranas su visais jam priklausančiais statiniais.

Pastatai pastatyti nuostabios gamtos apsupty. Kraštovaizdis tiesiog kviečia atsipalaiduoti ir pailsėti nuo miesto triukšmo šalia tvenkinio ar pirtelėje.
XX a. pradžioje čia buvo grafo B. Tiškevičiaus Žiežmarių dvaro palivarkas. 1910 m. įkurta slapta mokykla.
Unikalios istorijos žyme paženklinti “Bačkonys” per visą savo spalvingą gyvavimo istoriją - nuo XIX amžiuje įkurto dvaro iki šių dienų patyrė daug metamorfozių ir išgyveno daug įvairių istorijos tarpsnių. Restoranas ir konferencijų centras įsikūręs pačioje Lietuvos širdyje tarp Vilniaus ir Kauno. Atvykę galėsite mėgautis Bačkonių dvaro parko auros ir atpalaiduojančios natūralios gamtos prieglobsčio atmosfera. Skaniai papietavę restorane galite leistis į lengvą ir maloniai akį džiuginančią mini kelionę aplink dvaro tvenkinį, pamatyti bebrų „darbų aikšteles“, stebėti kaip šeriami didžiuliai tvenkinio karpiai, pasiklausyti Lietuvos miškų įvairių paukščių giesmių, paganyti akį po vidurio Lietuvos laukų tolumas....

Restoranas ir konferencijų centras ,,Bačkonys”, skirtas ne tik verslui, bet ir laisvalaikiui. Vienu metu turime galimybę surengti konferenciją 250 dalyvių, banketą iki 150 žmonių, bei viešbutyje apgyvendinti iki 78 svečių. Visi kambariai su nuostabiu vaizdu į ežerą arba mišką.

Įženkite į vidų ir Jūs rasite puikų sveikatingumo centrą, kuriame galite paplaukioti baseine, atsipalaiduoti saunoje ir garinėje pirtyje.
Visi pastatai puikios būklės, prižiūrimi. Ir restoranas, ir konferencijų centras šiuo metu veikiantys.
Puiki galimybė įsigyti veikiantį, prižiūrėtą verslą ir jį dar labiau išplėtoti.
Parduodamas visas kompleksas:
1. 2 aukštų Konferencijų centras (945,55 m2) su įrengtu SPA centru, baseinu, pirtimis ir 20 kambarių nakvynei 78 žmonėms.

2. Pastatas- Svetainė (1077,66 m2), kur įrengtas ir šiuo metu veikia restoranas su dviem didelėmis pokylių salėmis. Taip pat yra 5 kambariai nakvynei, kur gali apsistoti 10-12 žmonių, bei eile įvairiausių pagalbinių patalpų, kurias galima paversti gyvenamais kambariais .

3. Gyvenamas namas 170,61 m2, kur yra 3 kambariai nakvynei bei įrengta atskira pirtis su baseinu.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=uvBLDTIZ5ss

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai