Kabantis krėslas "Lašas"

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Kabantis krėslas "Lašas"

179 €
ID: 7534728
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 22

Skelbimo aprašas

Svarstote kaip geriau įrengti savo užmiesčio vilą ar nuosavą namą? Mes siūlome jums nuostabų aksesuarą jūsų sodui – pakabinamą lauko krėslą!

Jūs be tik galėsite patogiai ilsėtis šiame krėsle šiltais vasaros vakarais, bet ir gėrėtis tuo, kaip puikiai jis atrodo kaip solidaus ir šiuolaikiško dekoro elementas jūsų sklype. Šis krėslas neabejotinai taps jūsų vasaros fotosesijų elementu!

Šis pakabinamas krėslas praktiškas ir patikimas. Imituojantis rotaną plastikas, iš kurio jis pagamintas, leidžia naudotis šiuo baldu lauke bet kokiu oru, be to, todėl jis atrodo itin stilingas, Jei orai ne itin lepina – krėslas lengvai perkeliamas, tad galite nesunkiai jį pernešti ir naudotis juo patalpoje – jis puikiai tiks bet kuriam interjerui!

Metalinis karkasas užtikrina krėslo stabilumą ir suteikia jam papildomo tvirtumo, o minkštos nuimamos pagalvėlės, kurias netikėtai užėjus lietui galima iš karto nurinkti, garantuoja jums patogumą ir jaukumą – jūsų nugara bus atsirėmusi pačia patogiausia poza.

Toks krėslas taps puikia dovana jūsų artimiesiems, mėgstantiems laisvalaikį leisti savo užmiesčio sodyboje. Padovanokite jiems malonias poilsio akimirkas šiltuoju me tų laiku, o ir ne tik tuomet įsigydami šiuos ypatingus pakabinamus krėslus – sūpuokles, kurie nuostabiai papildys bet kurio sodo landšaftą! Pasinerkite į šį nuostabų krėslą – kokoną ir pamirškite visas problemas bei rūpesčius!

Matmenys: 103x71x118 cm;
Medžiaga: plastikinis rotanas;
Nuimamos pagalvėlės;
Baldai nereikalauja ypatingos priežiūros;
Maksimalus naudotojo svoris: 150 kg.
 

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

VIP skelbimai