JusuKambarys

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

JusuKambarys

1 €
ID: 7645946
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 29

Skelbimo aprašas

Baldų parduotuvė JŪSŲ KAMBARYS Vilniuje - tai įspūdingas gaminių asortimentas, kuris nepaliks abejingų net išrankiausiam klientui. Tai nebrangūs ekonominės klasės baldai ir aukščiausios kokybės produktai namams ir biurui. Nepriklausomai nuo kainos, kiekvienas parduotas produktas turi oficialią garantiją iš gamyklos - gamintojas. Kreipdamiesi į mus, jums nereikės gaišti laiko daugybei kelionių į salonus, kad rastumėte sau tinkamą variantą.

Naudingas rūšiavimo ir filtravimo funkcijas bei gerai apgalvotą svetainės struktūrą lengvai rasite reikalingą produktą. Asortimentą reprezentuoja logiškos kategorijos ir jūs visada galite tikėtis visapusiškos mūsų vadybinių konsultantų pagalbos, kurie gali lengvai padėti jums pasirinkti tinkamą variantą.

Pateikiame juridinių ir fizinių asmenų užsakymus, bendradarbiaujame su didmeninėmis ir mažmeninėmis įmonėmis. Pabrėžkite savo stilių ir rafinuotą skonį pirkdami produktus mūsų svetainėje, įdėkite akcentus ryškių aksesuarų pagalba ir jūsų namai visada bus patrauklūs svečiams.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai