Jūsų svajonių virtuvės baldai už ypač gerą kainą

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Jūsų svajonių virtuvės baldai už ypač gerą kainą

Sutartinė
ID: 5988225
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 125

Skelbimo aprašas

Virtuvė – namų oazė.
Kad virtuvėje vietos užtektų viskam ir visiem. Virtuvė šiandien laikoma vienu iš svarbiausių Jūsų namų centru, kuriame Jūs praleidžiate daugiausiai laiko. Tai ne tik valgomasis, tai ir gyvenamasis kambarys. Sveikos gyvensenos kultas, vis daugiau dėmesio skiriama sveikai mitybai mus įpareigoja vis ilgiau užtrukti virtuvėje gaminat maistą, kurios būtų patogu, erdvu ir jauku ruošti maistą. Ne tik Jums vienam, bet kartu ir su šeimos nariams. Erdvi ir patogi virtuvė daugelio moterų svajonė, kurioje jos jaučiasi tikros šeimininkės. Kulinariniais sugebėjimais neatsiliekantys vyrai, kuriems aktualu virtuvės funkcionalumas ir vaikai kuriems virtuvė tarsi atradimų laboratorija, kurioje jiems malonu ir patogu mokytis gaminti. Net jei jūs mėgstate gaminti valgį,vis dar daug kam malonesnis, yra kai kurios paprastos ir draugiškos biudžetui mintys gali padaryti jūsų virtuvę visų namiškių susibūrimo vieta. Kad virtuvė taptų patogi vieta Jums ir Jūsų brangiausiems šeimos nariams, artimiesiems, draugams ir svečiams ne tik gaminti, tačiau ir mokytis, skaityti, pamąstyti, atsipūsti, pailsėti reikia nebijoti eksperimentuoti išreikšti savo ir visos šeimos lūkesčius kartu su specialistų pagalba per virtuvės baldų interjerą.
Projektuojame ir gaminame kokybiškus ir šiuolaikiškus virtuvės baldus pagal individualius užsakovo poreikius ne tik Kaune, bet ir visoje Lietuvoje.

Patyrę ir profesionalūs specialistai, atsižvelgdami į Jūsų poreikius ir interjerą, taip pat sekdami naujausiomis baldų dizaino ir gamybos tendencijomis, suprojektuos funkcionalius atitinkančius būsto dizainą virtuvės baldus.

Baldų gamybai naudojame tik aukštos kokybės, laminuotas plokštes bei stalviršius, kurių turime įvairių spalvų ir tekstūrų.

Mūsų prioritetuose yra svarbiausi kliento lūkesčiai ir poreikiai, kuriuos atliepia kokybiška ir greita gamyba, protinga kaina.

Jeigu turite nestandartinę svajonę kurią norite įgyvendinti savo namuose, specialistai Jums suprojektuos ir pateiks spalvotą versiją.

Dirbame be išeiginių dienų, atvykstame Jums patogiu laiku. Suteikiama 24 mėn. garantija

Kontaktinis numeris: +37066973333

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai