Jurbarko r. sav. Skirsnemunės k. 1500.0m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Jurbarko r. sav. Skirsnemunės k. 1500.0m2

139 000 €
ID: 6792614
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 23

Apie

Savivaldybė
Jurbarko r. sav.
Gyvenvietė
Skirsnemunės k.
Plotas (kv.m.)
1500.00

Skelbimo aprašas

Parduodamas 1500 kv.m.ploto mūrinis dviejų aukštų autoserviso pastatas Jurbarko rajone, Skirsnemunėje. Pastatui priklauso 34 arų išpirktas žemės sklypas.

Pirmas aukštas pritaikytas automobilių, sunkvežimių autoservisui, bet galima naudoti įvairioms veikloms - gamybai, prekybai, sandėliavimui. Yra 2 duobės automobilių remontui, taip pat automobilių kėbulo geometrijos atstatymo stendas.

Antrame aukšte yra 2 administraciniai 18 kv.m. ir 21 kv.m. ploto kambariai. Darbuotojų patogumui įrengtos buitinės patalpos, apšiltintos 10 cm. parokso vata. Šiame aukšte yra galimybė įrengti gyvenamas patalpas.

Visame pastate sudėti plastikiniai langai. Naujai suvedžiota elektros instaliacija, yra visos komunikacijos. Patalpos yra tvarkingoje asfaltuotoje uždaroje teritorijoje. Vidų ir aplinką stebi vaizdo kameros, pastatą saugo signalizacija. Patogi, gerai matoma vieta prie pagrindinio kelio Kaunas-Jurbarkas, geras privažiavimas.

Tik apžiūrėję gyvai, galėsite įvertinti parduodamo pastato privalumus. Susidomėjote? Norėtumėte įsigyti? Susisiekite su mumis dabar tel.: +370-640-32441 arba apsilankykite www.nta21.lt.

NORITE SĖKMINGAI PARDUOTI AR NUSIPIRKTI NEKILNOJAMĄJĮ TURTĄ – MES ĮSIKLAUSYSIME Į Į JŪSŲ PAGEIDAVIMUS IR PADĖSIME PRIIMTI GERIAUSIUS SPRENDIMUS! PAS MUS JŪS GAUSITE AUKŠČIAUSIO LYGIO PASLAUGAS - PROFESIONALUMAS, GERA REPUTACIJA IR ATSIDAVIMAS.

NEDELSKITE IR SKAMBINKITE MUMS JAU DABAR!!!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai