Įvairių grindų dangų paklojimo darbai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Įvairių grindų dangų paklojimo darbai

Sutartinė
ID: 7123095
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 36

Skelbimo aprašas

Sveiki,
mūsų komanda teikia įvairių grindų dangų paklojimo paslaugas. Esame tikri savo srities profesionalai ne tik todėl, jog esame sukaupę didžiulę patirtį, bet dar ir todėl, kad dieviname savo darbą. Tai darbas kuris mums suteikia džiaugsmą, o kai dirbi ir džiaugiesi, automatiškai laimingi ir patenkinti tampa klientai.

Savo klientams siūlome šias dangų paklojimo paslaugas:

EKOLOGIŠKA GRINDŲ DANGA - KAUČIUKAS viena atspariausių dėvėjimuisi dangų. Įvairiais bandymais buvo įrodyta, kad kaučiuko dangos atlaiko labai didelius krūvius ir nepakeičia savo pirminių savybių.
Kaučiuko dangos gaminamos iš aukščiausios kokybės pramoninio ir natūralaus kaučiuko, naudojant mineralinius priedus, kurie gaunami iš natūralių gamtinių šaltinių bei aplinkai nekenksmingų spalvotų pigmentų.
Šios grindų dangos neskleidžia sveikatai kenksmingų medžiagų, nesukelia alergijos.
Kaučiuko dangos rekomenduojamos naudoti patalpose, kuriose yra labai aktyvus judėjimas: medicinos įstaigose, mokyklose, vaikų darželiuose, čiuožyklose, oro uostuose, prekybos centruose, autobusuose, traukiniuose ir laivuose.

PVC LENTELĖS MODULEO PVC lentelės sukuria jaukias medžio arba akmens vaizdo grindis ir pasižymi ypač aukštu atsparumu dėvėjimuisi, drėgmei, purvui. Idealiai tinka šildomoms grindims. Šios dangos turi ne tik naudojimo, bet ir kainos privalumų (lyginant su natūralių medžiagų grindimis).
Ši dangos forma užtikrina grindų įrengimą beveik be atraižų. Belgijoje gaminamos šios dangos atitinka joms taikomus griežčiausius europinius kokybės ir sudėties reikalavimus.
Kalbant apie oro kokybę patalpoje, grindys Moduleo gavo Vokietijos standarto AgBB - reikliausio standarto pasaulyje - atitikimo įvertinimą.

KILIMINĖS DANGOS Kiliminė danga suteikia patalpoms komfortą, jaukumą, padidina garso izoliaciją, sumažina paslydimų tikimybę. Kiliminės dangos raštų, formų ir spalvų įvairovė gali sukurti savitą interjero stilių.

PVC DANGA GERFLOR TERAFLEX Prancūzų gamintojo Gerflor Taraflex sporto dangos užima lyderio pozicijas įrengiant stacionarias bei mobilias grindis profesionaliam ir mėgėjiškam sportui Europoje bei Šiaurės Amerikoje. Nuo 1976 m. šis gamintojas reguliariai tiekia dangas Olimpinėms žaidynėms.
Šis gamintojas išsiskiria iš kitų savo ypatingu dėmesiu sportininko sveikatingumo didinimui, traumatizmo mažinimui, žaidimo/mankštinimosi efektyvumui. To pasekoje išvystytos gamybos technologijos sukūrė dangas, atitinkančias ir dažnai viršijančias sportinių ir mechaninių savybių reikalavimus pagal pr EN.

PVC SURENKAMOS PLYTELĖS BERGO PVC plytelės, tai puikus pasirinkimas, nes jos yra lengvai montuojamos ir esant reikalui išmontuojamos, taigi kiekvienas, siekdamas sutaupyti montavimo išlaidas, darbus gali atlikti pats. Ši danga puikiai pritaikoma teniso kortams, sporto aikštėms, rankinio, futbolo, krepšinio aikštelėms, baseinams, šlapioms patalpoms, pirtims, treniruoklių salėms, vaikų žaidimų aikštelėms, parodoms, lauko restoranams, automobilių lenktynių bei pobūvių palapinėms, automobilių salonams, garažams, terasoms ir kt.
PVC plytelės yra atsparios šalčiui ir karščiui, tad Jums nereikės rūpintis, kad Jūsų terasai ar sporto aikštelei kas nors nutiks esant oro pokyčiams. Šiai dangai nereikia papildomos priežiūros.
Tai praktiška ir gražu!

LAUKO DANGOS Mūsų gana šalto krašto gyventojai ypač vertina gerą orą. Vos atėjus pavasariui skubama mėgautis saulės spinduliais, miestuose staiga atsiranda lauko kavinių, į aikšteles sugrįžta vaikai, pražysta daugiabučių balkonai, net mažiausia terasa ar lodžija neretai tampa antrąja namų svetaine. Įprasta tokių vietų grindų danga − šaltas betonas ar plytelės, tačiau dar gana mažai žinoma apie galimybę greitai ir paprastai įsirengti malonias, jaukias dangas: dirbtinę žolę, kaučiuko granulių arba Bergo plyteles, natūralios medienos sistemas.

GUMOS GRANULIŲ DANGOS LAUKO AIKŠTELĖMS vaikų žaidimų aikštelės, sporto aikštelės ikimokyklinėse įstaigose, mokyklose, slaugos namuose, kaip priemonė saugumui užtikrinti;
- aplink baseinus, nes minkšta ir neslidi, terasos, takai, sodo takai;
Tai yra lanksti, amortizuojanti danga, kuri atspari klimato reiškiniams (pvz .: lietus, saulė, šaltis karštis). Lengvai sumontuojama / remontuojama (lengva pakeisti vieną elementą).
Nereikalauja didelių priežiūros išlaidų.
Svarbu pasirinkti tinkamą dangos tipą.

PARKETAS Natūralios medinės grindys suteikia jaukią bei gyvybingą atmosferą bei savitą stilių. Geras parketas laikui bėgant kaip ir meno kūrinys nesensta. Tai natūrali, ilgaamžė, ekologiška grindų danga, kuri savita spalva, klojimo piešiniu bei apdaila suteikia galimybę kiekvienam išreikšti savo individualumą. Grindų dangoms naudojamos pačios įvairiausios medžio rūšys, kurių kiekviena pasižymi tik jai būdinga tekstūra, spalvine gama bei unikalumu
- kaip nėra dviejų identiškų žmonių, taip nėra dviejų lygiai tokių pat medžio lentelių.

SURENKAMA GRINDŲ DANGA FLEXI TILE Flexi-Tile garantuoja, kad jų danga bus atspari nusidėvėjimui iki 25 metų, net tose srityse, kuriose yra nuolatinis, sunkus pramoninis naudojimas. Danga gali būti montuojamos praktiškai ant bet kokiu paviršių, įskaitant betoną ir dervą, ir vienodai tinka pramoniniams, buitiniams ir komerciniams tikslams.

FLEXI-TILE RECYCLED Ši Flexi-Tile danga - tai populiariausia asortimento prekė, ekologiškai švarus produktas pagamintas iš 100% perdirbamos žaliavos. Naudojama pramonėje, komerciniuose ir privačiuose objektuose. Flexi-Tile Recycled danga gaminama tik juodos ir tamsiai pilkos spalvos.

Tai idealus sprendimas, tinkantis:

* Fabrikams ir sandėliams
* Gamybos patalpoms
* Dirbtuvėms ir garažams
* Ofisams
* Sporto salėms
* Ekspozicijų salėms ir parodoms
* Visuomeninėms patalpoms
* Labaratorijoms ir oro uostams
* Ligoninėms ir sveikatingumo centrams
* Švietimo įstaigoms
* Prekybos centrams
* Laikinoms ar nuolatinėms grindims

Dangos privalumai:

* Sukabinamos dangos plytelės
* Lengvai montuojamos
* Reikalaujanti minimalios priežiūros
* Atspari ugniai
* Atspari slydimui
* Atspari plačiam spektrui cheminių medžiagų
* Absorbuojanti garsą
* Patvari ir atspari nusidėvėjimui
* 100 % perdirbama

PAKELIAMOS GRINDYS Modernių pastatų dizainas ir interjeras savaime reikalauja labai lanksčių sprendimų, kurie atitiktų tiek architektūrinius, tiek funkcinius reikalavimus.
Šiomis dienomis modulinės pakeliamų grindų sistemos tapo įprasta modernių biurų ir administracinių patalpų įvaizdžio dalimi. Tokios grindys labai patogu ir funkcionalu norint po jomis išvedžioti laidus bei kitas technologines sistemas ir tuo pačiu, esant reikalui, prie jų lengvai prieiti. Įvairios papildomos prieigos: ventiliacijos, elektros, interneto, kt. taip pat įmontuojamos į pakeliamas grindis.

LAMINUOTA GRINDŲ DANGA Tai vienos populiariausių grindų visame pasaulyje. Jų praktinę naudą sunku paneigti. Laminuotos grindys - lengvai paklojamos, atsparios bei nebrangios. Pridėjus per paskutinius keletą metų atsiradusius, itin natūraliai, atrodančius medienos, akmens ar kitus dizainus jos tapo dar populiaresnės. Reikėtų pabrėžti, kad dėl užlaminuotos, sandarios struktūros laminuotos grindys yra itin higieniškos bei lengvai prižiūrimos. Tai ypač aktualu alergiškiems žmonėms.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai