Išmanusis „WiFi“ lizdas – „2in1“ 16a

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Išmanusis „WiFi“ lizdas – „2in1“ 16a

10 €
ID: 8035129
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 7

Skelbimo aprašas

Išmani namų automatika
Suteikite paprastą balso komandą, kad galėtumėte valdyti prijungtus įrenginius. „WiFi“ lizdas suderinamas su „Alexa“ arba „Google Assistant“, todėl galėsite mėgautis išmaniųjų namų patogumu.

Du lizdai viename kištuke
Mūsų išmanusis kištukas palaiko maksimalią 16A bendrą išvestį. Su vienu kištuku galima gauti 2 atskirus kištukinius lizdus, kuriais galima savarankiškai, be trukdžių ir taupyti vietą valdyti du elektros prietaisus.

Tvarkaraščiai ir laikmačio nustatymas
Naudokite išmaniojo lizdo tvarkaraščius, kad automatiškai įjungtumėte ir išjungtumėte bet kokį buitinį prietaisą, pvz., lempas, kavos virimo aparatus, ventiliatorius, drėkintuvus, kalėdines lemputes ir kt.

Sukurti grupę
Kad įjungtumėte / išjungtumėte visus elektros įrenginius iš mūsų telefono programėlės bet kur ir bet kada. Galite sukurti grupę, kad galėtumėte valdyti kelis „WiFi“ lizdus naudodami mūsų APP. Tai leidžia vienu metu valdyti kelis kištukinius lizdus kambaryje – pavyzdžiui, jei norite išjungti visas apatinio aukšto šviesas, kai tik nuėjote miegoti.

Nereikia stebulės
Tiesiog įkiškite „Wifi“ kištuką į lizdą ir išmaniajame telefone įjunkite „Bluetooth“ (reikalingas 2,4G WiFi tinklas). Jums reikia tik 2 minučių, kad prijungtumėte „Wi-Fi“ kištuką su mūsų APP (taip pat galite prisijungti tik per „Wi-Fi“).

Bendrinkite įrenginį
Kiekvienas, su kuriuo bendrinate įrenginį, gali bet kada ir bet kur patikrinti / valdyti jūsų kištuko būseną realiuoju laiku. Mūsų išmanusis kištukas palaiko kelis vartotojus / telefonus, kad galėtų valdyti tą patį kištuką. Pastaba: Bendrinti paskyrų skirtinguose registruotuose regionuose neįmanoma.

https://lesmartas.lt/ »

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai