Išmanioji apyrankė Fitbit charge HR

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Išmanioji apyrankė Fitbit charge HR

70 €
ID: 6791134
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 4

Skelbimo aprašas

Fiksuoja žingsnius, atstumą, kalorijas, užliptus aukštus, ir miego kokybę
Treniruotės įrašymas
Integruotas optinis pulso matuoklis
Skambučio ID pateikimas ekrane*
Aktyvumo dienoraštis kompiuteryje ir telefone*

24/7
FITBIT CHARGE HR fiksuos Jūsų aktyvumą 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę. Jis skaičiuos per dieną įveikiamų žingsnių skaičių, nueitą atstumą, sudegintas kalorijas, užliptus aukštus ir miego kokybę.

MIEGO SEKIMAS
FITBIT CHARGE HR sugeba automatiškai nustatyti miego pradžią. Miego metu ji fiksuoja, kokia buvo miego kokybė, kaip dažnai vartėtės. Šią informaciją galite peržiūrėti savo paskyroje. FITBIT CHARGE HR turi žadintuvą - kuris pažadins nustatytu laiku tyliai vibruodamas, taip neprižadindamas aplinkinių, o tik tą kuris dėvi apyrankę.

TRENIRUOTĖS FUNKCIJA
Aktyviai sportinei veiklai yra skirta treniruotės funkcija, pavyzdžiui bėgimo ar vaikščiojimo treniruotėms. Pasirinkus nustatymus FITBIT CHARGE HR įrašys treniruotės duomenis: įveiktą atstumą, žingsnius, sudegintas kalorijas, trukmę ir širdies ritmą. Treniruotės bus išsaugotos ir išskirtos Jūsų atskiroje asmeninės paskyros atskiroje kategorijoje.

INTEGRUOTAS PULSOMETRAS
FITBIT CHARGE HR korpuse yra integruotas pulsometras, kuris matuoja pulsą uždėtas ant riešo, tad nereikalingi papildomi davikliai ir krūtinės dirželis pulsui matuoti. Su FITBIT CHARGE HR galėsite patogiai sekti savo pulsą visą parą, bei treniruočių metu.

PRANEŠIMAS APIE SKAMBUTĮ*
Dėvėdami FITBIT CHARGE HR nepraleisite svarbių skambučių. Apyrankė vibruos perspėdama apie skambutį bei ekrane rodys skambinančiojo vardą.

AKTYVUMO INFORMACIJA KOMPIUTERYJE IR TELEFONE*
Aktyvumo ir duomenų peržiūrai telefone skirta Fitbit programėlė yra suderinama su Apple, Android ir Windows telefonais.
Taip pat duomenis galima perkelti į savo paskyrą ir peržiūrėti kompiuteryje. Tam yra skirtas USB adapteris, esantis komplektacijoje.
Savo paskyroje matysite savo pasiekimus, analizuoti surinktus duomenis, dalintis ir varžytis savo rezultatais su draugais. FITBIT CHARGE HR taip pat galima sinchronizuoti su kitomis populiariomis sporto programėlėmis: Endomondo, Map My Fitness, Run Keeper, EveryMove ir kitomis. Pilną suderinamų programėlių sąrašą rasite čia: https://www.fitbit.com/compatibleapps

KOMPLEKTACIJA:
FITBIT CHARGE HR, krovimo laidas, USB adapteris bevieliam duomenų perkėlimui į kompiuterį.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai