Įsitinkinkite, jog vasarinės padangos atitinka šiuos kriterijus

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Įsitinkinkite, jog vasarinės padangos atitinka šiuos kriterijus

Sutartinė
ID: 6906990
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 18

Skelbimo aprašas

Nauja sezono pradžia, verčia automobilių turėtojus susirūpinti jų vasarinėmis padangomis. Padangų ilgaamžiškumas, priklauso nuo mūsų pačių bei gamintojų. Kokybiškos padangos yra daug ekonomiškesnės, jos lemia vairuotojo saugumą, ekonomiškumą kuro atžvilgiu, padangos ilgaamžiškumą ir net komfortą važinėjant miesto gatvėmis, magistralėmis, plentais. Vasarinės padangos yra pagamintos iš kietesnio gumos mišinio, todėl šiltuoju metų laiku jos pasižymi geresniu sukibimu, mažesniu stabdymo keliu bei ekonomiškumu.

Kaip išsirinkti?

Remiantis kelių eismo taisyklėmis, žiemines padangas į vasarines būtina pakeisti iki balandžio 10d. Nebent žiemos sąlygoms užsitęsus, dygliuotų padangų naudojimas gali būti pratęstas susisiekimo ministro įsakymu. Reikia paminėti, kad važinėti su žieminėmis padangomis yra nesaugu ir nenaudinga. Todėl, šiltuoju metų laiku rekomenduojama eksploatuoti transporto priemones su vasarinėmis padangomis. Vasarinės padangos gaminamos iš kieto gumos mišinio, jos pasižymi geromis sukibimo savybėmis ant šlapios arba sausos dangos. Taip pat yra stabilios esant didesniam greičiui, pakankamai ilgaamžės.

Kada pirkti?

Padangų protektoriau gylis, vienas patikimiausių faktorių padangų tikrinime. Protektoriaus gylį galite išmatuoti specialiu prietaisu - slankmačiu. Protektoriaus gylis negali būti mažesnis žiemos sezonu nei 3 mm., vasaros sezonu nei 1,6 mm. Taip pat retkarčiais užmeskite akį, ar turimos padangos neturi jokių deformacijos pokyčių, gumbų, įtrūkimų, įstrigusių akmenukų ar kitų svetimkūnių. Jeigu pastebėjote, kad vasarinės padangos netinkamos tolimesniam naudojimui, kreipkitės į specialistus.
Išmatavimai?
Pardavimo vietose, servisuose gausu padangų rūšių. Vasarinių padangų pasirinkimas Lietuvoje padanguparduotuve.lt Svarbiausia yra išsirinkti padangas, atitinkančias turimo automobilio modelį. Aukštis ir plotis turi atitikti automobilio gamintojų reikalavimus. Prieš pirkdami, būtinai pasikonsultuokite su specialistais. Nepaisymas rekomendacijų, gali privesti prie neigiamos įtakos tiek automobilio vairuotojui, tiek automobiliui. Tai yra padangų dėvėjimasis, kuro sąnaudų padidėjimas, spidometro rodmenų paklaida. Automobilis su kokybiškomis vasarinėmis padangomis yra manevruojamas lengviau, jam suteikiamas stabilumas posūkiuose bei ekstremaliose situacijose.

Gaminimo metai

Renkantis automobilį sau, šeimos nariui ar draugui svarbu atkreipti dėmesį į pagaminimo metus. Laikui bėgant gumos mišinys praranda elastingumą bei sukibimą su kelio danga. Keisti padangas būtina, nes tai užtikrina pačių vairuotojų ir kitų eismo dalyvių saugumą. Bet kokiu atveju padangas reikia keisti po 4-6-ių metų naudojimo. Pirkti kokybiškas padangas apsimoka, internetinėje parduotuvėje padanguparduotuve.lt rasite "Michellin", "GoodYear", "Pirelli", "Bridgestone", "Continental", "Dunlop" ir daugybę kitų populiariausių gamintojų produktų.
Rekomenduojama nepirkti senų naudotų padangų bei nepasikliauti žema vasarinių padangų kaina. Verta paminėti, kad vasarinės padangos keičiamos ne tik dėl vairavimo malonumo, bet ir dėl saugumo, mažesnio degalų sunaudojimo ir geresnio sukibimo su kelio danga. Pinigai, išleisti "premium" klasės padangoms, visuomet atsiperka. Tai pinigai, kuriuos sutaupote degalams, remonto išlaidoms ar padangų keitimui. Tuo tarpu žinomiausi padangų gamintojai investuoja didžiules pinigų sumas į naujausias technologijas, padangų gumos mišinius, karkasus, tyrimus ir diagnostiką. Kiekvienais metais tokie gamintojai stengiasi įvertinti savo ir konkurentų gaminius, juos tobulinti ir taip vartotojui pasiūlyti geriausią savo produkcijos gaminį.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai