išblaivinimas.Isblaivinimas visą parą.isblaivinimas visa para Vilniuje 860268701

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

išblaivinimas.Isblaivinimas visą parą.isblaivinimas visa para Vilniuje 860268701

Sutartinė
ID: 7258909
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 287

Skelbimo aprašas

išblaivinimas visą parą Vilniuje 8 602 68701 Gydytojo Toksikologo konsultacija, paciento būklės vertinimas ir stebėjimas, gydymo plano paskyrimas ir nuolatinis stebėjimas Detoksikacijos metu. Tolimesnio gydymo po apsinuodijimo alkoholiu paskyrimas. Rekomendacijų pacientui ir paciento artimiesiems suteikimas;Tiek sugeba suskaidyti kepenys.Bet yra žmonių, kurie nesąmoningai padalina tas dozes visai dienai ir geria kasdien nuo ryto iki vakaro. Pirmiausia 50-100 gramų išlenkia iš ryto, kad nedrebėtų rankos. Prieš pietus - dar šimtą, popiet vėl tiek pat, o vakare pakartoją. Prieš miegą dar išlenkia taurelę. Taip per dieną susidaro puslitris degtinės.Yra žmonių, kurie tokiu būdu geria penkerius ir daugiau metų ir dirba nebūtinai fizinį darbą. Taip elgiasi ir intelektualai. Bet po kurio laiko vis dėlto prieina liepto galą, nebegali nebegerti ir savaitgaliais, nes dreba rankos.
- Injekcijos į raumenis, veną, vėmimo, tachikardijos, arterinės hipertenzijos, pykinimo, alkoholinės abstinencijos ir kitų jaučiamų nemalonių apsinuodijimo alkoholiu simptomų gydymas, pagal paciento išsakytus nusiskundimus;Jei negalite sustoti vartoti alkoholio, alkoholio vartojimas tęsiasi kelias dienas ar daugiau laiko, kankina pagirių sindromas, jaučiate bendrą silpnumą, pykinimą, drebulį, nerimą, padidėjusį kraujo spaudimą, nerimastingumą, pagreitėjusį širdies plakimą - Jums reikalinga pasalinti alkoholio medžiagas Detoksikacija.
Kuo didesnis elektrolitų trūkumas, tuo šie simptomai yra juntamesni. Simptomai gali būti: dilgčiojimas, drebulys, raumenų spazmai, mėšlungis, elektrinio aktyvumo smegenyse sukelti staigūs elgesio pokyčiai, lydimi širdies rimto pakitimų. Labai didelė mikroelementų stoka organizme gali sukelti kalcio koncentracijos kraujyje sumažėjimą, o tai yra susiję ir su mažesne kalio koncentracija kraujyje.Sumažinamas toksinis alkoholio poveikis nervinei,kardiologinei, virškinimo ir kitoms sistemoms. Po išblaivinimo susinormalizuoja skrandžio rūgštingumas, kraujo spaudimas, širdies ritmas, sustiprėja nusilpęs mos normalios gyvybinės funkcijos (sureguliuojamas kraujospūdis,Efektyviausias būdas nutraukti ilgalaikio alkoholio vartojimą organizmą atstatyti lašelinėmis. Lašelinės lašinimas atkuria prarastus mikroelementus kaip natrio chloridas, magnis, kalio chloridas, choras, labai svarbius fiziologiniam širdies, raumenų darbui. Išblaivinimas atliekamas yrauja pagrindines alkoholio vartojimo neigiamas pasekmes organizmui ir sveikatai :
Netenkama daug skysčių. Vėmimas gali sukelti dehidrataciją, todėl labai svarbu kuo Greičiau atstatyti organizmo skysčių balansą.
Alkoholis dažnai pakeičia cukraus kiekį kraujyje, dėl to jūs jaučiate silpnumą ir nuovargį. Todėl reikalingas visavertis maisto racionas, kuriame daug cukraus, pavyzdžiui, vaisių arba gerkite skysčių su daug cukraus, vandens su gliukoze arba saldžią arbatą, tai padės atstatyti prarastą cukraus kiekį kraujyje. Cukraus reikėtų vengti diabetu sergantiems žmonėms.
Vemiant prarandama kalio, todėl, norint atstatyt elektrolitų pusiausvyra organizmą, reikėtų lašelinėmis atstatyti kalio bei kitus elektrolitus
Siekiant panaikinti virškinimo sutrikimus, skiriami antacidai, kepenų hepatoprotektoriai, vėliau patariama gerti pankolio, čiobrelių, melisų arbatas.
Po detoksikacijos tolimesniam etapui rekomenduojama vartoti mėtų lapus, jų arbatas, tai nuramins skrandį ir sumažins virškinimo sutrikimus.
Paprasti jogos pratimai gali palengvinti pagirių simptomus, pavyzdžiui, silpnumą.
Rekomenduojamas tausojantis režimas.Užsiimkite mėgstama veikla, pavyzdžiui, ilsėkitės, venkite fizinio krūvio, žiūrėkite filmus Bandydami kažką veikti ar dirbti priverstinai, jūs tik pasunkinsite pagirių simptomus.
Pagirios pasireiškia tada, kai padidėja toksinų kiekis, taigi reikalinga išblaivinimo priemonė, kuri paskatina organizmo detoksikacijos procesą,
Dauguma žmonių, kenčiančių nuo pagirių, bando tai palengvinti naudojant vaistus, pavyzdžiui, „tylenol“ ar aspirinas. Tokių vaistų reikėtų vengti, kadangi jie gali pažeisti skrandžio gleivinę, kuri ir taip yra sudirginta, taip pat jie gali pakenkti kepenims. Išbandykite natūralius būdus, tai ir arbatos su cukrumi arba medumi, mineralizuotas vanduo, gulimas režimas.Jeigu norite išvengti pagirių, sumažinkite suvartojamo alkoholio kiekį iki minimumo arba visai atsisakykite svaigalus gėrimo.
Visos detoksikacijos metu stebima paciento medicininė būklė ir savijauta;Namuose Gydytojas įvertina paciento, apsinuodijusio alkoholiu būklę, persirgtas ligas, išklauso nusiskundimus, apžiūrimas pacientas, matuojamas kraujospūdis, širdies veikla, kūno temperatūra, kraujo įsotinimo deguonimi matavimas, stebėjimas ir korekcija. Isblaivinimas visa para
Detoksikacija visa paraPasijausti geriau po didesnio išgėrimo galite kreipęsi išblaivinimui.Suteikiama profesionali ir efektyvi medicininė terapinė pagalba apsinuodijus alkoholiu
Plačiau apie Išblaivinimą namuose www.detoksikacija24.lt
Anoniminė ir konfidenciali medicininė pagalba 24 h per parą.priklausomybės alkoholiui priezascių yra tai, kad reikia vis didesnių alkoholio kiekių apsvaigti – įprastinė alkoholio dozė norimo efekto jau nesukelia. Toks asmuo praleidžia daug laiko, ieškodamas alkoholio, vartodamas jį, o taip pat atsigaudamas nuo alkoholio poveikio. Be to, alkoholį vartoja didesniais kiekiais ar ilgesnį laiko tarpą, negu buvo planuota. Būna taip: žmogus pasipuošęs penktadienio vakare išsiruošia į draugų vakarėlį, tačiau namo po jo negrįžta, toliau geria alkoholį su bendraminčiais – geria šeštadienį, sekmadienį, o pirmadienį ryte skambina į darbą, kad susirgo. Dėl to sumažėja darbinei veiklai, pomėgiams, šeimai skiriamo laiko, kas veda prie įvairių problemų.
Kartais tokie asmenys nesėkmingai bando kontroliuoti ar sumažinti jo vartojimą, tačiau geria toliau, nepaisant to, kad žino apie neigiamas jo vartojimo pasekmes sveikatai, šeimos santykiams, darbinei veiklai iPavyzdžiui, jei žmogus serga skrandžio opalige, vis vien negali nustoti vartoti alkoholio, net jausdamas, kad tai pablogina jo būseną.Esant priklausomybei alkoholiui, nutraukus jo vartojimą, atsiranda abstinencijos simptomai, kurie gali būti labai įvairūs, tačiau dažniausiai stebimas nerimas, rankų, o kartais ir viso kūno drebulys, padidintas prakaitavimas, nemalonūs jutimai širdies plote, dažnas pulsas, virškinimo sutrikimai, apetito nebuvimas, galvos skausmas Ypač sunkiais atvejais gali atsirasti alkoholinis delyras, kuris yra jau gyvybei pavojinga būsena. Susiformavus priklausomybei, šie nemalonūs simptomai palengvėja pavartojus alkoholio ar kitokios panašaus veikimo medžiagos (pvz. kai kurių raminančių vaistų).Labai skaudi tema yra moterų piktnaudžiavimas alkoholiu. Jos dažniau kreipiasi pagalbos ir skundžiasi nerimu, nemiga,
Pacientui, kuris kitą dieną po svaigiųjų gėrimų naudojimo jaučia pagirias, būsena vadinama po alkoholiniu arba abstinenciniu sindromu. Šio sindromo būdingiausi simptomai – silpnumas, galvos skausmas ir troškulys, todėl žmogus pagiriojasi gerdamas skysčius. Žmogaus, linkusio linkusio vėl išgertoi, būsena mediciniškai nusakoma kaip abstinentinis susilaikymas nuo alkoholio ) sindromas (dar vadinamas nutraukimo sindromu).acetaldehido skilimą ir pasišalinimą iš organizmo.Gydytojas toksikologas namuose apžiūri pacientą, įvertinamas apsinuodijimo alkoholiu laipsnis, vertinama bendra organizmo būklė, paciento savijauta, surenkama tiksli anamnezė, išklausomi paciento nusiskundimai, Matuojamas arterinis kraujo spaudimas, širdies susitraukimų dažnis;kvėpavimo dažnis ŠSD, kūno temperatūros matavimas. išblaivinimas visa para Vilnius Paskiriamas reikalingas gydymas (lašelinės, vitaminai, medikamentai sutrikusioms organų sistemoms gydyti).isblaivinimas namuose - tikslingas organizmo valymas nuo alkoholio, toksinių medžiagų, lašinant lašelines yra atstatomas normalus elektrolitų, šarmų - rūgščių balansas, detoksikacijos metu iš organizmo šalinami toksinai, stiprinamas organizmas, skiriami vitaminai ir medikamentai. pagreitinantys acetaldehido skilimą.Namuose gydytojas įvertina paciento, apsinuodijusio alkoholiu būklę, persirgtas ligas, išklauso nusiskundimus, matuojamas kraujospūdis, širdies veikla, kūno temperatūra.Paskiriamas individualus gydymas, kurio trukmė nuo 3 iki 5 valandų, kol atstatomos normalios gyvybinės funkcijos (sureguliuojamas kraujospūdis, širdies veikla, virškinamojo trakto darbas, Isblaivinimas Vilniuje.Medikamentinė detoksikacija atliekama taikant infuzoterapiją( Lašelines nuo alkoholio) siekiant į organizmą, sugrąžinti prarastus mikroelementus(K, Mg,Na, NaCl, CaCl, MgCl), atstatomas normalus organizmo elektrolitų balansas, Organizmo valymas po ilgalaikio alkoholio vartojimo,detoksikacija nuo alkoholio namuose Vilniuje, detoksikacija Vilniuje visa para,išblaivinimas į namus.Kokybiška ir efektyvi Gydytojo Toksikologo pagalba.lašelinės nuo alkoholio,lašelinės nuo alkoholio namuose Detoksikacija (organizmo valymas. po ilgalaikio alkoholio vartojimo .Po alkoholio vartojimo vystosi intensyvi intoksikacija, toksino acetaldehido perteklius, atsiranda nervų sistemos sutrikimai sulėtėja suvokimas, minčių eiga, blogėja atmintis ir nuotaika, nerimas, kartais – agresyvumas, sutrinka judesių koordinacija, automatiniai judesiai. Išgėrus daugiau etanolio, netenkama sąmonės, pradedami smarkiai slopinti gyvybiškai svarbūs pailgųjų smegenų centrai.
Isblaivinimas namuoseatliekamas siekiant kuo greičiau palengvinti paciento alkoholio sunaudojimo pasekmes.Padėsime nutraukti alkoholio vartojimą, pašalinant alkoholį iš kraujo ..išblaivinimas namuose visą parą. Specializuota pagalba alkoholio sukeltos intoksikacijos,stipraus nerimo, tremoro gydymas.Rūpestingas medicinos ir gydytojų personalas padės pacientui nutraukti užsitčsusį alkoholio vartojimą. Isblaivinimas namuose teikiamas Vilniuje.organizmo Detoksikacija po ilgalaikio alkoholio vartojimo
Organizmo valymas po ilgalaikio alkoholio vartojimo,pagirių gydymas Gydytojo Toksikologo iškvietimas į ligonio namus Isblaivinimas visą parą.Pagrindiniai apsinuodijimo alkoholiu požymiai:Padidėjęs arterinis kraujo spaudimas, padažnėjusi ar neritmiška širdies veikla, bendras silpnumas, pykinimas, vėmimas, viso kūno drebulys, sumažėjusi kūno temperatūra, šaltkrėtis, padidėjęs nerimas, nerimastingumas, miego kokybes sutrikimai.isblaivinimas i namus
Detoksikacijos metu iš organizmo šalinami toksinai, valomas, stiprinamas organizmas, atstatoma normali širdies veikla, sureguliuojamas arterinis kraujo spaudimas.
Įvertinus paciento, apsinuodijusio alkoholiu būklę, persirgtas ligas, atsižvelgus ar ligonis nealergiškas, skiriami medikamentai, padedantys greičiau suskilti alkoholio toksinams, sustiprinantys organizmą, suteikiantys pacientui žvalumą.Isblaivinimas namuose
Visos detoksikacijos metu stebima paciento medicininė būklė ir savijauta;Išblaivinimas atliekamas pašalinant toksinio alkoholio poveikio pasekmes, kuo greičiau palengvinti paciento alkoholio sunaudojimo pasekmes. išblaivinimas Vilnius namuose visą parą.Alkoholis pašalina naudingus fiziologiškai skysčius, tokius kaip mikroelementai, elektrolitai ir mineraliniai elementai.isblaivinimas Vilniuje

KIEKVIENU APSINUODIJIMO ALKOHOLIU ATVEJU TAIKOMA INDIVIDUALI DETOKSIKACINĖ TERAPIJA, ATSIŽVELGIANT Į KIEKVIENO PACIENTO JAUČIAMUS SIMPTOMUS, PACIENTO BŪKLĘ, VARTOTO ALKOHOLIO KIEKĮ, DAŽNUMĄ, BŪKLĖS SUDĖTINGUMĄ, TURIMAS LĖTINES LIGAS.Po gydymo pacientas jaučiasi blaivesnis,darbingesnis, sumažėja arba visai pasišalina alkoholiis iš organizmo,nebevargina anksčiau buvę simptomai, atsiranda apetitas, pagerėja ir atsistato širdies, nervų sistemos, virškinamojo trakto veikla, atsiranda darbingumas, pagerėja psichologinė ir emocinė paciento būklė.Toksikologinė pagalba teikiama konfidencialiai ir anonimiškai užtikrinant paciento orumą. Isblaivinimas Vilniaus mieste, Isblaivinimas Vilniaus rajone, Nemėžis Skaidiškės Salininkai Skaidiškės Vilniaus apskrityje
regos ir klausos sutrikimai. Nėra saugaus alkoholio kiekio, kurį galima vartoti nėštumo metu, todėl geriausias sprendimas yra jo visiškai atsisakyti. Jeigu moteris negali visiškai atsisakyti alkoholio, jo reikėtų vartoti kaip galima mažiau.Alkoholio vartojimas padidina smegenų traumų riziką dėl kritimo, automobilio avarijos, muštynių ar kitais atvejais. Trumpai tariant, galvos trauma gali sukelti dezorientaciją bei smegenų tinimą. O rimta galvos trauma gali baigtis mirtimi, nes gali sutrikti smegenų gebėjimas kontroliuoti gyvybines funkcijas, tokias kaip kvėpavimas ar kraujospūdis,į demenciją panašius simptomus, tokius kaip pasunkėjęs gebėjimas formuoti naujus atsiminimus;
nuotaikos ar elgesio pokyčius;
didesnę Alzheimerio ar Parkinsono ligų riziką;smegenų kraujotakos pakitimus.Alkoholis gali turėti įvairų psichologinį poveikį, įskaitant:
asmenybės ir nuotaikos pokyčių;
impulsų kontrolės pokyčių;
koncentracijos problemų;
Alkoholio poveikis smegenims priklauso nuo dozės ir individualių veiksnių, tokių kaip bendra žmogaus sveikatos būklė. Trumpai tariant, kuo daugiu žmogus vartoja alkoholio, tuo didesnė smegenų pažeidimo rizika: tiek trumpalaikio, tiek ilgalaikio.Geriausias būdas sumažinti su alkoholio vartojimu susijusių smegenų pažeidimų yra jo visiškai atsisakyti
Isblaivinimas Vilniuje ,organizmo valymas nuo alkoholio, toksinių medžiagų. Lašinant lašelines yra atstatomas normalus elektrolitų, šarmų - rūgščių balansas, valomi alkoholio skilimo produktai. Detoksikacijos metu iš organizmo šalinami toksinai, stiprinamas organizmas, skiriami vitaminai, mikroelementai ir medikamentai, pagreitinantys acetaldehido skilimą ir pasišalinimą iš organizmo.
Atlikus išblaivinimą atsiranda apetitas, pagerėja ir atsistato širdies, nervų sistemos, virškinamojo trakto veikla, atsiranda darbingumas, pagerėja psichologinė ir emocinė paciento būklė.Gydymo kaina sutartinė (Priklausomai nuo paciento būklės, alkoholio vartojimo trukmės, dažnumo, kiekio ir detoksikacijos trukmės, paros laiko)
Išsivaduokite iš pastovaus alkoholio naudojimo ciklo jau šiandien! Paciento sveikatos sustiprinimas po užsitęsusio svaigiųjų gėrimų vartojimo.Teikiama pagalba jaučiant nemalonius padarinius, pagreitėjusiam širdies plakimui, kūno drebuliui, miego sutrikimams normalizuoti. Lašinamos lašelinės sustiprina kojų, rankų raumenyno tonusą. Mažinamas skrandžio sekrecijos, taip vadinamo rūgštingumo intensyvumas.Jau lašinant lašelines pacientą mažiau pykina, atsiranda apetitas, padidėja vandens poreikis, mažėja toksinis alkoholio poveikis, gerėja medžiagų apykaita. Kuo ilgiau ir didesniais kiekiais buvo vartotas alkoholis, gali prireikti ilgesnio lašelinių lašinimo, papildomai skiriami vaistai esant hipertenzinės patologijos būklei. Išblaivinimo paslaugos po alkoholio vartojimo visą parąo intoksikacijos (apsinuodijimo) gydymas.Detoksikacija nuo alkoholio Vilniuje visą parą.išblaivinimas lašelinės po alkoholio sukeltos intoksikacijos.Pilnas alkoholio pašalinimas iš kraujo.Detoksikacija nuo alkoholio Vilniuje.Alkoholis tampa dominuojantis sąmonėje, be jo gyvenimas atrodo beprasmiškas.Alkoholizmą ir depresijos atsiradimą sieja bendra patogenetinė grandis. Nustatyta, kad etanolis sutrikdo monoaminų apykaitą, pirmiausia dopamino – neuromediatoriaus, atsakingo už emocinės sferos reguliavimą. Alkoholizmu sergančių asmenų depresijos patogenezėje svarbų vaidmenį vaidina taip pat ir serotonino apykaitos sutrikimas CNS. vartojant etanolinius gėrimus nustatytas pagrindinio serotonino metabolito (5-hidroksiindolacto rūgšties – 5–HIAA) koncentracijos sumažėjimas smegenų skystyje sergantiesiems alkoholizmu, tarp jų tiems, kuriems pasireiškia depresijos
- Arterinio kraujo spaudimo matavimas, stebėjimas ir korekcija, Arterinės hipertenzijos, hipertenzinės krizės gydymas.
- Širdies susitraukimų dažnio ( pulso) matavimas, stebėjimas ir korekcija
- Kūno temperatūros matavimas, stebėjimas ir korekcija
- Kraujo prisotinimo deguonimi matavimas ir nuolatinis stebėjimas
- Lašelinių statymas, Lašelinių lašinimas ir nuolatinis būklės stebėjimas visos detoksikacijos metu ( nuo 3 iki 5 valandų), vitaminų ir mikroelementų lašinimas į veną
- Gydytojo Toksikologo konsultacija, paciento būklės vertinimas ir stebėjimas, gydymo plano paskyrimas ir nuolatinis stebėjimas Detoksikacijos metu. Tolimesnio gydymo po apsinuodijimo alkoholiu paskyrimas. Rekomendacijų pacientui ir paciento artimiesiems suteikimas.isblaivinimas namuose
- Skiriamos injekcijos į raumenis, veną, vėmimo, tachikardijos, arterinės hipertenzijos, pykinimo, alkoholinės abstinencijos ir kitų jaučiamų nemalonių apsinuodijimo alkoholiu simptomų gydymas, pagal paciento išsakytus nusiskundimusintoksikacijos metu aktyvuojasi malonų atsipalaidavimą ir pasitenkinimą suteikiančios smegenų sistemos, tuo tarpu abstinencijos periodu sumažėja šių funkcijų veikla ir suaktyvėja smegenų streso sistemos. Nuolat vartojant alkoholį, isblaivinimas i namus, pasikartojantis priklausomybės ciklas lemia smegenų sistemų išsibalansavimą. Jei priklausomybė negydoma, šie pokyčiai gali būti nuolatiniais.žmonės technologijas pamėgo taip, kad net su savo kūnu pradeda elgtis kaip su techniniu aparatu. Tarsi būtum automobilis, kurio variklį gali išimti, pataisyti ir įdėti atgal. Tačiau žmonės – ne automobiliai ir atsargines dalis jiems surasti ne taip paprasta.ekomendacijų pacientui ir paciento artimiesiems suteikimas. Isblaivinimas namuose tachikardijos, arterinės hipertenzijos, pykinimo, alkoholinės abstinencijos ir kitų jaučiamų nemalonių apsinuodijimo alkoholiu simptomų gydymas, pagal paciento nusiskundimus IsblaivinimasPo detoksikacijos pacientas jaučiasi blaivesnis, žvalesnis, nebevargina anksčiau buvę simptomai, atsiranda apetitas, pagerėja ir atsistato širdies, nervų sistemos, virškinamojo trakto veikla, atsiranda darbingumas, pagerėja psichologinė ir emocinė paciento būklėdažnas išgėrinėjimas,vienas pirmųjų alkoholinės priklausomybės požymių. Alkoholio potraukis gali reikštis įvairiai. Pirmiausiai kyla noras pratęsti pradėtą išgėrinėjimą, paskui jau ir visiškai blaivų žmogų ima kamuoti neįveikiamas troškimas pasigerti, tačiau alkoholio poveikis auga.Vartodami alkoholinius gėrimus kasdien, o tuo labiau dideliais alkoholio vienetais rizikuojate pakenkti sveikatai, žmogaus savijauta būna sunki ir gali tęstis labai ilgai: aukštas kraujospūdis, apetito ženklus suprastėjimas pykinimas, vėmimas, padidėjęs jaudrumas, dirglumas ir kiti simptomai pridaro itin daug nepatogumų, ir gali turėti neigiamą įtaką paciento tolimesnei sveikatai. Isblaivinimas namuose Vilnius.priklausomumo. Tai ir aplinka, kurioje žmogus gyvena, artimųjų, draugų rato perimama tolerancija alkoholiui. Tam itin neatsparūs paaugliai ir žemesnę savivertę turintys suaugusieji. Kuo jaunesniame amžiuje žmogus pradeda vartoti alkoholį, tuo didesnė tikimybė, kad jis taps priklausomy. Dar viena susirūpinimą kelianti priežastis – šiuolaikinis gyvenimo būdas, kai alkoholis vartojamas stresui ar nuovargiui malšinti. Vadovai, aukšto lygio įvairių sričių specialistai gyvena nuolat patirdami stresą. Žmonės nebegali atsiriboti nuo darbų, dažnas dirba be atostogų, nemoka deleguoti savo funkcijų kitiems, todėl kenčia sveikata, didėja psichinė įtampa, vidinis poreikis atsipalaiduoti. Isblaivinimas vilnius produktams.Salengbvinant alkoholio vartojimo sukeltus negalavimus. Atstatoma normali širdies veikla, sureguliuojamas arterinis kraujo spaudimas.vertinama paciento, apsinuodijusio alkoholiu būklę, persirgtas ligas, atsižvelgus ar ligonis nealergiškas, skiriami medikamentai, padedantys greičiau suskilti alkoholio toksinams, sustiprinantys organizmą, suteikiantys pacientui žvalumą. detoksikacijos metu stebima paciento medicininė būklė ir savijauta;išblaivinimas namuose,Atliekamas pilnas detoksikacinis organizmo valymas nuo alkoholio..Gydytojas įvertina paciento, apsinuodijusio alkoholiu būklę, persirgtas ligas, išklauso nusiskundimus, apžiūrimas pacientas, matuojamas kraujospūdis, širdies veikla, kūno temperatūra, kraujo įsotinimo deguonimi matavimas, stebėjimas ir korekcija.Paskiriamas individualus reikalingas gydymas, kurio trukmė priklauso nuo alkoholio sukeltos intoksikacijos sunkumo nuo 3 iki 5 valandų, kol atstatomos normalios gyvybinės funkcijos : sureguliuojamas kraujospūdis, širdies veikla, virškinamojo trakto ir kitų organizmo sistemų veikla.
Kelios pagrindinės priežastys alkoholio vartojimo priklausomumo. Tai ir aplinka, kurioje žmogus gyvena, artimųjų, draugų rato perimama tolerancija alkoholiui. Tam itin neatsparūs paaugliai ir žemesnę savivertę turintys suaugusieji. Kuo jaunesniame amžiuje žmogus pradeda vartoti alkoholį, tuo didesnė tikimybė, kad jis taps priklausomy. Dar viena susirūpinimą kelianti priežastis – šiuolaikinis gyvenimo būdas, kai alkoholis vartojamas stresui ar nuovargiui malšinti. Vadovai, aukšto lygio įvairių sričių specialistai gyvena nuolat patirdami stresą. Žmonės nebegali atsiriboti nuo darbų, dažnas dirba be atostogų, nemoka deleguoti savo funkcijų kitiems, todėl kenčia sveikata, didėja psichinė įtampa, vidinis poreikis atsipalaiduoti. Isblaivinimas vilniuje Jei alkoholis yra vienintelė atsipalaidavimo priemonė, kyla realus pavojus, kad išsivystys priklausomybė alkoholio produktams.isblaivinimas Vilniuje visa para Sveikatai pavojinga, kai alkoholis vartojamas kartu su medikamentais, sergant lėtinėmis ligomis bei turint psichologinių sutrikimų. Alkoholio vartojimas, kad ir nedideliais kiekiais, gali virsti alkoholine priklausomybe, turinčia daug neigiamų pasekmių žmogaus sveikatai,sveikatai pavojinga, kai alkoholis vartojamas kartu su medikamentais, sergant lėtinėmis ligomis bei turint psichologinių sutrikimų. Alkoholio vartojimas, kad ir nedideliais kiekiais, gali virsti alkoholine priklausomybe, turinčia daug neigiamų pasekmių žmogaus sveikatai, elgsenai, psichikos būsenai, santykiams su artimaisiais bei darbui.Alkoholio priklausomybė lėtinė, recidyvuojanti smegenų liga, kuriai būdingas nenumaldomas noras išgerti, net ir suvokiant neigiamas pasekmes. Ilgalaikis alkoholio vartojimas keičia smegenų veiklą – lėtinė, recidyvuojanti smegenų liga, kuriai būdingas nenumaldomas noras išgerti, net ir suvokiant neigiamas pasekmes. Ilgalaikis ar pastovus alkoholio vartojimas keičia smegenų veiklą – intoksikacijos metu aktyvuojasi malonų atsipalaidavimą ir pasitenkinimą suteikiančios smegenų sistemos, tuo tarpu abstinencijos periodu sumažėja šių funkcijų veikla ir suaktyvėja smegenų streso sistemos. Nuolat vartojant alkoholį,Trūkstamų vitaminų ir mikroelementų lašinimas alkoholio nutraukimo gydymas Ūmios Dehidratacijos gydymas( kūno skysčių, mikroelementų, elektrolitų netekimo dėl apsinuodijimo alkoholiu, vėmimo, viduriavimo) ,Organizmo intoksikacijos (apsinuodijimo) gydymas;skubi gydytojo Toksikologo konsultacija, paciento būklės vertinimas ir stebėjimas, gydymo plano paskyrimas ir nuolatinis stebėjimas Detoksikacijos metu. Tolimesnio gydymo po apsinuodijimo alkoholiu paskyrimas.isblaivinimas Vilnius Rekomendacijų pacientui ir paciento artimiesiems suteikimasInjekcijos į raumenis, veną, vėmimo, tachikardijos, arterinės hipertenzijos, pykinimo, alkoholinės abstinencijos ir kitų jaučiamų nemalonių apsinuodijimo alkoholiu simptomų gydymas, pagal paciento išsakytus nusiskundimus,skysčių ir elektrolitų ir organizmo atstatymas po ilgalaikio alkoholio vartojimo ir apsinuodijimo alkoholiu. Isblaivinimas Vilniuje Gydymas nuo alkoholio po apsinuodijimo isblaivinimas namuose Vilniuje
- GARANTUOJAMAS KONFIDENCIALUMAS IR ANONIMIŠKUMAS
- PROFESIONALI IR EFEKTYVI MEDICININĖ PAGALBA APSINUODIJUS ALKOHOLIU 24 H PER PARĄ
- PAGARBA IR IŠSKIRTINIS DĖMESYS KIEKVIENAM PACIENTUI
- GYDYTOJO TOKSIKOLOGO KONSULTACIJA IR TOLIMESNIS GYDYMAS
- DIRBAME VISĄ PARĄ, BE IŠEIGINIŲ DIENŲ !Jei negalite sustoti vartoti alkoholio, alkoholio vartojimas tęsiasi kelias dienas ar daugiau laiko, kankina pagirių sindromas, jaučiate bendrą silpnumą, pykinimą, drebulį, nerimą, padidėjusį kraujo spaudimą, nerimastingumą, pagreitėjusį širdies plakimą - Jums reikalinga Detoksikacija.apsinuodijimo alkoholiu požymiaiPadidėjęs arterinis kraujo spaudimas, padažnėjusi ar neritmiška širdies veikla, bendras silpnumas, pykinimas, vėmimas, viso kūno drebulys, žemesnė kūno temperatūratremoras – nevalingas kūno dalies drebėjimas – gali varginti dėl įvairių fiziologinių priežasčių – patyrus didelį stresą, iš baimės, pervargus, po naktinių budėjimų, padauginus alkoholio ar kofeino turinčių produktų, esant elektrolitų, kalio, magnio trūkumui, taip gali pasireikšti ir vaistų šalutinis poveikis. Toks drebulys vieną dieną gali užeiti, o kitą – nebepraeiti
Isblaivinimas visa para Atstatomos sutrikdytos alkoholio suvartojimo, sustiprinamos.organizmo funkcijos, gerinama fizinė bei psichologinė sveikata, lengvinimas pagirių sindromo .sureguliuojamas kraujospūdis, širdies veikla, virškinamojo trakto ir kitų organizmo sistemų veikla Organizmo valymas nuo alkoholio ir toksinių medžiagų.Išblaivinimas laselinemis paciento patogumui teikiamas 24 valandas paroje.Stiprų poveikį sveikatos būklei turi kokteiliai su gazuotais gėrimais, kadangi juose esanti angliarūgštė spartina alkoholio rezorbciją, todėl greičiau ir stipriau apsvaigstama. Tokį patį poveikį turi alaus ir degtinės maišymas. Pavojingas, bet mėgstamas stipraus alkoholio maišymas su energiniais gėrimais, šie gėrimai yra gazuoti, turi kofeino ir kitų stimuliuojančių medžiagų, todėl sutrikdo subjektyvų apsvaigimo pojūtį. Žmogui atrodo, kad jis neapsvaigęs, nors alkoholio koncentracija kraujyje sparčiai auga.Išblaivinimas namuose Vilniuje visą parą, organizmo valymas nuo alkoholio namuose.Apsinuodijimo arba padauginimo alkoholiu požymiai ir simptomai:Padidėjęs arterinis kraujo spaudimas, padažnėjusi ar neritmiška širdies veikla, bendras silpnumas, pykinimas, vėmimas, viso kūno drebulys, žemesnė kūno temperatūra, šaltkrėtis, padidėjęs nerimas, nerimastingumas, miego sutrikimai.Jei negalite sustoti vartoti alkoholio, didelio alkoholio kiekio vartojimas tęsiasi kelias dienas ar daugiau laiko, kankina pagirių sindromas, jaučiate bendrą silpnumą, pykinimą, drebulį, nerimą, padidėjusį kraujo spaudimą, nerimastingumą, pagreitėjusį širdies plakimą - Jums pagelbės išblaivinimo paslaugos. Pagrindiniai apsinuodijimo alkoholiu požymiai:Padidėjęs arterinis kraujo spaudimas, padažnėjusi ar neritmiška širdies veikla, bendras silpnumas, pykinimas, vėmimas, viso kūno drebulys, žemesnė kūno temperatūra, šaltkrėtis, padidėjęs nerimas, nerimastingumas, miego sutrikimai.Išblaivinimo pagalbaorganizmo valymas nuo alkoholio, toksinių medžiagų. Lašinant lašelines yra atstatomas normalus elektrolitų, šarmų - rūgščių balansas, valomi alkoholio skilimo produktai. Detoksikacijos metu iš organizmo šalinami toksinai, stiprinamas organizmas, skiriami vitaminai, mikroelementai ir medikamentai, pagreitinantys acetaldehido skilimą ir pasišalinimą iš organizmo.
Chlorido jonai dalyvauja vandens apykaitoje, palaiko organizmo skysčių osmosinį slėgį, dalyvauja gaminant druskos rūgštį skrandžio gleivinės ląstelėse, veikia baktericidiškai, jonizuoja tam tikras druskas. Cl– aktyvina amilazę, skaidančią krakmolą
detoksikacija atliekama lašinant lašelines. Į organizmą sugrąžinami prarasti mikroelementai, atstatomas normalus organizmo elektrolitų balansas, sureguliuojami hemodinaminiai rodikliai, stabilizuojama bendra būklė, valomas, stiprinamas organizmas, atstatoma normali širdies veikla, sureguliuojamas arterinis kraujo spaudimas.vertinamas paciento, apsinuodijusio alkoholiu būklę, persirgtas ligas, atsižvelgus ar ligonis nealergiškas, skiriami medikamentai, padedantys greičiau suskilti alkoholio toksinams, sustiprinantys organizmą, suteikiantys pacientui žvalumo Išmatuojamas kraujospūdis, širdies veikla, kūno temperatūra, kraujo įsotinimo deguonimi matavimas, stebėjimas ir korekcija.

Anoniminis Išblaivinimas namuose Vilniuje, Mob. Tel. 8 602 68 701 24 valandas per parą

Išblaivinimo paslaugos teikiamos 24 valandas per parą, Isblaivinimas namuose,Išblaivinimas į namus,Profesionali ir efektyvi medicininė pagalba apsinuodijus alkoholiu,Konfidencialumo garantija! Išblaivinimas namuose Vilniuje. Vilniuje.Isblaivinimas namuose vilniuje.Organizmo valymas nuo alkoholio, detoksikacija namuose Vilniuje, lašelinių lašinimas namuose, Gydytojo klinikinio Toksikologo konsultacija ir iškvietimas į namus visą parą, Lašelinės nuo alkoholioSaugaus alkoholio kiekio nėra , kurį galima vartoti nėštumo metu, todėl geriausias sprendimas yra jo visiškai atsisakyti. Jeigu moteris negali visiškai atsisakyti alkoholio, jo reikėtų vartoti kaip galima mažiau.Alkoholio vartojimas padidina smegenų traumų riziką dėl kritimo, automobilio avarijos, muštynių ar kitais atvejais. Trumpai tariant, galvos trauma gali sukelti dezorientaciją bei smegenų tinimą. O rimta galvos trauma gali baigtis mirtimi, nes gali sutrikti smegenų gebėjimas kontroliuoti gyvybines funkcijas, tokias kaip kvėpavimas ar kraujospūdis,į demenciją panašius simptomus, tokius kaip pasunkėjęs gebėjimas formuoti naujus atsiminimus;Apsinuodijote alkoholiu? Kankina pagirios? Mes galime Jums padėti, dirbame visą parą.Išblaivinimo , detoksikacijos paslaugas namuose teikia gydytojai toksikologai, gydytojas anesteziologas - reanimatologas. Namuose gydytojai apžiūri pacientą, įvertinamas apsinuodijimo alkoholiu laipsnis, vertinama bendra organizmo būklė, paciento savijauta, surenkama tiksli anamnezė, išklausomi paciento nusiskundimai, nustatomas gliukozės kiekis kraujyje; AKS, ŠSD, kūno temperatūros matavimas.Medikamentinė detoksikacija atliekama taikant infuzoterapiją (siekiant į organizmą, sugrąžinti prarastus mikroelementusa(K, Mg,Na, NaCl, CaCl, MgCl), atstatomas normalus organizmo elektrolitų balansas, sureguliuojami hemodinaminiai rodikliai,stabilizuojama bendra būklė,valomas, stiprinamas organizmas, isblaivinimas namuose Įvertinus paciento, apsinuodijusio alkoholiu būklę, persirgtas ligas, atsižvelgus ar ligonis nealergiškas, skiriami medikamentai, padedantys greičiau suskilti alkoholio toksinams, sustiprinantys organizmą, suteikiantys pacientui žvalumą.Visos detoksikacijos metu stebima paciento medicininė būklė ir savijauta;Pagal reikalą skiriami ir papildomi medikamentai širdies ir kraujotakos , nervų, kvėpavimo, imuninei sistemoms atstatyti ir sustiprinti. Isblaivinimas visą parą Gydytojo Toksikologo gydymas, konsultacija, iškvietimas į namus darbo ir išeiginėmis dienomis, bei savaitgaliais. Rekomenduosime tinkamiausią tolimesnį gydymą.Po išblaivinimo susinormalizuoja skrandžio rūgštingumas, kraujo spaudimas, širdies ritmas, sustiprėja nusilpęs raumenynas, išnyksta silpnumas, pagerėja psichologinis balansas.Ilgalaikis alkoholio vartojimas sukelia rimtus ir nemalonius sveikatos sutrikimus,Isblaivinimo paslaugos.Lašinamos lašelinės, į kraują grąžinami prarasti mineralai, mikroelementai, tokie kaip chloras, natris, kalio chlorido magnis. Pacientui vartojus svaigiuosius gėrimus ilgą laką reikalingas ilgesnis lašelinių lašinimo procesas ir tolimesnis reikalą skiriami ir papildomi medikamentai širdies ir kraujotakos , nervų, kvėpavimo, imuninei sistemoms atstatyti ir sustiprinti.isblaivinimo paslaugosDirbame JUMS visą parą!Vienas iš pagrindinių priklausomybės alkoholiui priezascių yra tai, kad reikia vis didesnių alkoholio kiekių apsvaigti – įprastinė alkoholio dozė norimo efekto jau nesukelia. Toks asmuo praleidžia daug laiko, ieškodamas alkoholio, vartodamas jį, o taip pat atsigaudamas nuo alkoholio poveikio. Be to, alkoholį vartoja didesniais kiekiais ar ilgesnį laiko tarpą, negu buvo planuota. Būna taip: žmogus pasipuošęs penktadienio vakare išsiruošia į draugų vakarėlį, tačiau namo po jo negrįžta, toliau geria alkoholį su bendraminčiais – geria šeštadienį, sekmadienį, o pirmadienį ryte skambina į darbą, kad netikėtai susirgo. Dėl to sumažėja darbinei veiklai, pomėgiams, šeimai skiriamo laiko, kas veda prie įvairių problemų.Kartais tokie asmenys nesėkmingai bando kontroliuoti ar sumažinti jo vartojimą, tačiau geria toliau, nepaisant to, kad žino apie neigiamas jo vartojimo pasekmes sveikatai, šeimos santykiams, darbinei veiklai iPavyzdžiui, jei žmogus serga skrandžio opalige, vis vien negali nustoti vartoti alkoholio, net jausdamas, kad tai pablogina jo būseną.Esant priklausomybei alkoholiui, nutraukus jo vartojimą, atsiranda abstinencijos simptomai, kurie gali būti labai įvairūs, tačiau dažniausiai stebimas nerimas, rankų, o kartais ir viso kūno drebulys, padidintas prakaitavimas, nemalonūs jutimai širdies plote, dažnas pulsas, virškinimo sutrikimai, apetito nebuvimas, galvos skausmas Ypač sunkiais atvejais gali atsirasti alkoholinis delyras, kuris yra jau gyvybei pavojinga būsena. Susiformavus alkoholio priklausomybei, šie nemalonūs simptomai palengvėja pavartojus alkoholio ar kitokios panašaus veikimo medžiagos (pvz. kai kurių raminančių vaistų). bing.com
Labai skaudi tema yra moterų piktnaudžiavimas alkoholiu. Jos dažniau kreipiasi pagalbos ir skundžiasi nerimu, nemiga,PPacientui, kuris kitą dieną po svaigiųjų gėrimų naudojimo jaučia pagirias, būsena vadinama po alkoholiniu arba abstinenciniu sindromu. Šio sindromo būdingiausi simptomai – silpnumas, galvos skausmas ir troškulys, kuno drebėjimas todėl žmogus pagiriojasi gerdamas skysčius. Žmogaus, linkusio linkusio vėl išgertoi, būsena mediciniškai nusakoma kaip abstinentinis (lot.susilaikymas) sindromas (dar vadinamas nutraukimo sindromu).Isblaivinimas namuoseatliekamas siekiant kuo greičiau palengvinti paciento alkoholio sunaudojimo pasekmes.Padėsime nutraukti alkoholio vartojimą, pašalinant alkoholį iš kraujo ..išblaivinimas namuose visą parą. Specializuota pagalba alkoholio sukeltos intoksikacijos,stipraus nerimo, tremoro gydymas.Rūpestingas medicinos ir gydytojų personalas padės pacientui nutraukti užsitčsusį alkoholio vartojimą. Isblaivinimas namuose teikiamas Vilniuje.organizmo Detoksikacija po ilgalaikio alkoholio vartojimo
Organizmo valymas po ilgalaikio alkoholio vartojimo,pagirių gydymas Gydytojo Toksikologo iškvietimas į ligonio namus visą parą.Pagrindiniai apsinuodijimo alkoholiu požymiai:Padidėjęs arterinis kraujo spaudimas, padažnėjusi ar neritmiška širdies veikla, bendras silpnumas, pykinimas, vėmimas, viso kūno drebulys, sumažėjusi kūno temperatūra, šaltkrėtis, padidėjęs nerimas, nerimastingumas, miego kokybes sutrikimai. Isblaivinimas i namus
Detoksikacijos metu iš organizmo šalinami toksinai, valomas, stiprinamas organizmas, atstatoma normali širdies veikla, sureguliuojamas arterinis kraujo spaudimas.
Įvertinus paciento, apsinuodijusio alkoholiu būklę, persirgtas ligas, atsižvelgus ar ligonis nealergiškas, skiriami medikamentai, padedantys greičiau suskilti alkoholio toksinams, sustiprinantys organizmą, suteikiantys pacientui žvalumą.Isblaivinimas namuose, Visos detoksikacijos metu stebima paciento medicininė būklė ir savijauta;Išblaivinimas elektrolitų trūkumas, tuo šie simptomai yra juntamesni. Simptomai gali būti: dilgčiojimas, drebulys, raumenų spazmai, mėšlungis, elektrinio aktyvumo smegenyse sukelti staigūs elgesio pokyčiai, lydimi širdies rimto pakitimų. Labai didelė mikroelementų stoka organizme gali sukelti kalcio koncentracijos kraujyje sumažėjimą, o tai yra susiję ir su mažesne kalio koncentracija kraujyje.Sumažinamas toksinis alkoholio poveikis nervinei,kardiologinei, virškinimo ir kitoms sistemoms. Po išblaivinimo susinormalizuoja skrandžio rūgštingumas, kraujo spaudimas, širdies ritmas, sustiprėja nusilpęs raumenynas, išnyksta silpnumas, pagerėja psichologinis balansas.
lašinamos lašelinės, į kraują grąžinami prarasti mineralai, mikroelementai, tokie kaip chloras, natris, kalio chlorido magnis.Pagirių sindromo gydymas, alkoholinės abstinencijos gydymas.Gydytojo toksikologo pagalba nutraukti alkoholio vartojimą.Apsinuodijimo alkoholio gydymui, išblaivinimui, detoksikacijai galite iškviesti į namus 24 val per parą darbo dienomis, savaitgaliais ir šventinėmis dienomis Pacientui vartojus svaigiuosius gėrimus ilgą laką reikalingas ilgesnis lašelinių lašinimo procesas ir tolimesnis gydymas medikamentais, kurie pilnai atstatys miego, nerimo, apetito stokos sutrikimus
Paciento namuose Gydytojas įvertina paciento, apsinuodijusio alkoholiu būklę, persirgtas ligas, išklauso nusiskundimus, apžiūrimas pacientas, matuojamas kraujospūdis, širdies veikla, kūno temperatūra, kraujo įsotinimo deguonimi matavimas, stebėjimas ir korekcija.
Isblaivinimas namuose
Paskiriamas individualus gydymas, kurio trukmė nuo 3 iki 5 valandų, kol atstatomos normalios gyvybinės funkcijos (sureguliuojamas kraujospūdis, širdies veikla, virškinamojo trakto ir kitų organizmo sistemų veikla)

PACIENTO NAMUOSE ATLIEKAMOS IR TEIKIAMOS MEDICININĖS PROCEDŪROS:

- isblaivinimo paslaugos procedūra, kurios metu valomas paciento organizmas nuo alkoholio. Pykinimo, vėmimo, drebulio, bendro silpnumo, apsinuodijimo alkoholiu gydymas.isblaivinimas Druskininkai

- Visavertė rehidratacija (netektų organizmo skysčių ( Natrio, Kalio, Kalcio, Magnio , chloro atstatymas lašelinėmis,elektrolitais, mikroelementais). Lašelinės pastatymas, Lašelinės lašinimas ir paciento stebėjimas bei priežiūra.

- Organizmo išblaivinimas Vilniuje detoksikacija ( toksinių
medžiagų - acetaldehido,alkoholio skilimo produktu šalinimas, kraujo valymas) po ilgalaikio alkoholio vartojimo.

- Arterinio kraujo spaudimo matavimas, stebėjimas ir korekcija, Arterinės hipertenzijos, hipertenzinės krizės gydymas;

- Širdies susitraukimų dažnio ( pulso) matavimas, stebėjimas ir korekcija;

- Kūno temperatūros matavimas, stebėjimas ir korekcija;

-Kraujo prisotinimo deguonimi matavimas ir nuolatinis stebėjimas;

- Lašelinių statymas, Lašelinių lašinimas ir nuolatinis stebėjimas visos detoksikacijos metu ( nuo 3 iki 5 valandų), vitaminų ir mikroelementų lašinimas į veną;

- Dehidratacijos gydymas( kūno skysčių, mikroelementų, elektrolitų netekimo dėl apsinuodijimo alkoholiu, vėmimo, viduriavimo) , Organizmo intoksikacijos (apsinuodijimo) gydymas; Isblaivinimas visa para
.Dehidratacijos gydymas( kūno skysčių, mikroelementų, elektrolitų netekimo dėl apsinuodijimo alkoholiu, vėmimo, viduriavimo) , Organizmo intoksikacijos (apsinuodijimo) gydymas, skubi Gydytojo Toksikologo konsultacija, paciento būklės vertinimas ir stebėjimas, gydymo plano paskyrimas ir nuolatinis stebėjimas Detoksikacijos metu. Tolimesnio gydymo po apsinuodijimo alkoholiu paskyrimas. Rekomendacijų pacientui ir paciento artimiesiems suteikimas;.Gydytojas toksikologas atlikonfidencialumo garantija – visa tai taip pat Jums.Suvartotas alkoholis skaidomas kepenyse, veikiant specifiniams fermentams, o alkoholio skilimo produktai pašalinami per inkstus ir tam sunaudojama daug organizmo vandens. Todėl viena iš svarbiausių pagirių priežasčių yra dehidratacija – vandens netekimas. Dehidratacija gali sukelti stiprius galvos skausmus ir bendrą silpnumą.Kita priežastis – acetaldehido (tam tikros nuodingos medžiagos sankaupos organizme. Alkoholis kepenyse skaldomas dviem etapais: pirmiausiai susidaro acetaldehidas, kuris vėliau paverčiamas acetatu. Jei pirmasis etapas vyksta greičiau už antrąjį, tai organizme susikaupia acetaldehido perteklius, ir savijauta būna labai bloga.Papildomas stikliukas sveikatos tikrainepataisys .Daugelis žmonių mėgsta pagirias malšinti papildoma taurele dėgtinės ar buteliu alaus, tačiau čia pats blogiausias pagirių lengvinimo būdas, kadangi organizmas vėl apgirsta ir po kurio laiko jis vėl pradeda skaidyti alkoholį taip situacija kartojasi vėl iš naujo.
Jei negalite sustoti vartoti alkoholio, alkoholio vartojimas tęsiasi kelias dienas ar daugiau laiko, kankina pagirių sindromas, jaučiate bendrą silpnumą, pykinimą, drebulį, nerimą, padidėjusį kraujo spaudimą, nerimastingumą, pagreitėjusį širdies plakimą - Jums reikalinga Detoksikacija Isblaivinimas visa para . Pagrindiniai apsinuodijimo alkoholiu požymiai:
Padidėjęs arterinis kraujo spaudimas, padažnėjusi ar neritmiška širdies veikla, bendras silpnumas, pykinimas, vėmimas, viso kūno drebulys, žemesnė kūno temperatūra, šaltkrėtis, padidėjęs nerimas, nerimastingumas, miego sutrikimai.Detoksikacija - organizmo valymas nuo alkoholio, toksinių medžiagų. Lašinant lašelines yra atstatomas normalus elektrolitų, šarmų - rūgščių balansas, valomi alkoholio skilimo produktai. Detoksikacijos metu iš organizmo šalinami toksinai, stiprinamas organizmas, skiriami vitaminai, mikroelementai ir medikamentai, pagreitinantys acetaldehido skilimą ir pasišalinimą iš organizmo.
Organizmo Isblaivinimas visa para lašelinių lašinimu po ilgalaikio alkoholio vartojimo laseline i namus
Medikamentinė detoksikacija atliekama lašinant lašelines. Į organizmą sugrąžinami prarasti mikroelementai, atstatomas normalus organizmo elektrolitų balansas, sureguliuojami hemodinaminiai rodikliai, stabilizuojama bendra būklė, valomas, stiprinamas organizmas, atstatoma normali širdies veikla, sureguliuojamas arterinis kraujo spaudimas.
Įvertinus paciento, apsinuodijusio alkoholiu būklę, persirgtas ligas, atsižvelgus ar ligonis nealergiškas, skiriami medikamentai, padedantys greičiau suskilti alkoholio toksinams, sustiprinantys organizmą, suteikiantys pacientui žvalumą.Namuose Gydytojas įvertina paciento, apsinuodijusio alkoholiu būklę, persirgtas ligas, išklauso Išblaivinimo paslaugos teikiamos visą parą išblaivinimas į namus išblaivinimas namuose visą parą Vilniuje,detoksikacija po sunkaus ir ilgalaikio alkoholio vartojimo, lašelinių lašinimas namuose, Gydytojo konsultacija ir iškvietimas į namus visą parą.Anoniminė ir konfidenciali pagalba paciento namuose visą parą, užtikriname rūpestingumą, pagarbą.Jei negalite sustoti vartoti alkoholio, alkoholio vartojimas tęsiasi kelias dienas ar daugiau laiko, kankina pagirių sindromas, jaučiate bendrą silpnumą, pykinimą, drebulį, padidėjusį šleikštulį, nerimastingumą, pagreitėjusį širdies plakimą - Jums reikalinga detoksikacija.
Detoksikacija - organizmo valymas nuo alkoholio, toksinių medžiagų, lašinant lašelines yra atstatomas normalus elektrolitų, šarmų - rūgščių balansas, detoksikacijos metu iš organizmo šalinami toksinai, stiprinamas organizmas, skiriami vitaminai ir medikamentai. pagreitinantys acetaldehido skilimą ir pasišalinimą iš organizmo.
Namuose gydytojas įvertina paciento, apsinuodijusio alkoholiu būklės sunkumą. persirgtas ligas, išklauso nusiskundimus, matuojamas kraujospūdis, širdies veikla, kūno temperatūra.

Paskiriamas gydymas, kurio trukmė apie 3 - 5 valandas, kol atstatomos normalios gyvybinės funkcijos (sureguliuojamas kraujospūdis, širdies veikla, virškinamojo trakto darbas)

Po detoksikacijos pacientas jaučiasi blaivesnis, žvalesnis, nebevargina anksčiau buvę simptomai, atsiranda apetitas, pagerėja širdies, nervų sistemos, virškinamojo trakto veikla.Gydymo kaina sutartinė Priklausomai nuo paciento būklės, alkoholio vartojimo trukmės, dažnumo, kiekio ir detoksikacijos trukmės, paros laiko)
Detoksikacija nuo alkoholio Vilniuje visą parą Detoksikacija po ilgalaikio alkoholio vartojimo Išblaivinimas Vilniuje,Išblaivinimas Vilniuje visą parą Išblaivinimas namuose Vilniuje
PROFESIONALI IR KOKYBIŠKA TOKSIKOLOGINĖ PAGALBA 24 VALANDAS PER PARĄ
Detoksikacija nuo alkoholio vilniuje,detoksikacija nuo alkoholio Lašelinės nuo alkoholio namuose Vilniuje,Lašelinės namuosePažvelkite į save ir savo sveikatą plačiau. Pagaliau susikaupk ir pradėk rūpintis subalansuota mityba. Nebijokite konsultuotis ir ieškoti tau geriausių sprendimų. Pavyzdžiui, jeigu jauti juosmens srities skausmus, įveikite juos pasitelkę jungtines pajėgas: gydytojo paskirtus vaistus, mankštą ir atsipalaidavimo pratimus, tinkamo aukščio pagalvę, užtikrinti, kad organizmas gautų pakankamai B grupės vitaminų.Reguliarūs tyrimai gali padėti laiku apčiuopti pirmuosius kūno sutrikimų signalus. Nebevartodamas alkoholio žmogus tampa dirglesnis, irzlesnis, o išgėręs alkoholio yra „normalesnis“ nei negėręs. Kai kuriems žmonėms reikia išgerti gerokai daugiau, kad jie pasijustų sąlyginai normaliai.Alkoholio vartojimas, kad ir nedideliais kiekiais, gali virsti alkoholine priklausomybe, turinčia daug neigiamų pasekmių žmogaus sveikatai, elgsenai, psichikos būsenai, santykiams su artimaisiais bei darbui.Alkoholio priklausomybė reguliuojama sutrikusi širdies veikla, virškinamojo trakto ir kitų organizmo sistemų veikla Organizmo valymas nuo alkoholio ir toksinių medžiagų.Išblaivinimas paciento patogumui teikiamas 24 valandas paroje.Stiprų poveikį sveikatos būklei turi kokteiliai su gazuotais gėrimais, kadangi juose esanti angliarūgštė spartina alkoholio rezorbciją, todėl greičiau ir stipriau apsvaigstama. Tokį patį poveikį turi alaus ir degtinės maišymas. Pavojingas, bet mėgstamas stipraus alkoholio maišymas su energiniais gėrimais, šie gėrimai yra gazuoti, turi kofeino ir kitų stimuliuojančių medžiagų, todėl sutrikdo subjektyvų apsvaigimo pojūtį. Žmogui atrodo, kad jis neapsvaigęs, nors alkoholio koncentracija kraujyje sparčiai auga.Išblaivinimas namuose Vilniuje visą parą, organizmo valymas nuo alkoholio namuose.Apsinuodijimo arba padauginimo alkoholiu požymiai ir simptomai:Padidėjęs arterinis kraujo spaudimas, padažnėjusi ar neritmiška širdies veikla, bendras silpnumas, pykinimas, vėmimas, viso kūno drebulys, žemesnė kūno temperatūra, šaltkrėtis, padidėjęs nerimas, nerimastingumas, miego sutrikimai.Jei negalite sustoti vartoti alkoholio, didelio alkoholio kiekio vartojimas tęsiasi kelias dienas ar daugiau laiko, kankina pagirių sindromas, jaučiate bendrą silpnumą, pykinimą, drebulį, nerimą, padidėjusį kraujo spaudimą, nerimastingumą, pagreitėjusį širdies plakimą - Jums pagelbės išblaivinimo paslaugos Lašinant lašelines yra atstatomas normalus elektrolitų, šarmų - rūgščių balansas, valomi alkoholio skilimo produktai. Detoksikacijos metu iš organizmo šalinami toksinai, stiprinamas organizmas, skiriami vitaminai, mikroelementai ir medikamentai, pagreitinantys acetaldehido skilimą ir pasišalinimą iš organizmo.eikia vis didesnių alkoholio kiekių apsvaigti – įprastinė alkoholio dozė norimo efekto jau nesukelia. Toks asmuo praleidžia daug laiko, ieškodamas alkoholio, vartodamas jį, o taip pat atsigaudamas nuo alkoholio poveikio. Be to, alkoholį vartoja didesniais geria šeštadienį, sekmadienį, o pirmadienį ryte skambina į darbą, kad susirgo. Dėl to sumažėja darbinei veiklai, pomėgiams, šeimai skiriamo laiko, kas veda prie įvairių problemų.
Kartais tokie asmenys nesėkmingai bando kontroliuoti ar sumažinti jo vartojimą, tačiau geria toliau, nepaisant to, kad žino apie neigiamas jo vartojimo pasekmes sveikatai, šeimos santykiams, darbinei veiklai iPavyzdžiui, jei žmogus serga skrandžio opalige, vis vien negali nustoti vartoti alkoholio, net jausdamas, kad tai pablogina jo būseną.Esant priklausomybei alkoholiui, nutraukus jo vartojimą, atsiranda abstinencijos simptomai, kurie gali būti labai įvairūs, tačiau dažniausiai stebimas nerimas, rankų, o kartais ir viso kūno drebulys, padidintas prakaitavimas, nemalonūs jutimai širdies plote, dažnas pulsas, virškinimo sutrikimai, apetito nebuvimas, galvos skausmas Ypač sunkiais atvejais gali atsirasti alkoholinis delyras, kuris yra jau gyvybei pavojinga būsena. Susiformavus priklausomybei, šie nemalonūs simptomai palengvėja pavartojus alkoholio ar kitokios panašaus veikimo medžiagos (pvz. kai kurių raminančių vaistų).Labai skaudi tema yra moterų piktnaudžiavimas alkoholiu. J
Chlorido jonai dalyvauja vandens apykaitoje, palaiko organizmo skysčių osmosinį slėgį, dalyvauja gaminant druskos rūgštį skrandžio gleivinės ląstelėse, veikia baktericidiškai, jonizuoja tam tikras druskas. Cl– aktyvina amilazę, skaidančią krakmolą
detoksikacija atliekama lašinant lašelines. Tokiu būdu Į organizmą sugrąžinami prarasti mikroelementai, atstatomas normalus organizmo elektrolitų balansas, sureguliuojami hemodinaminiai rodikliai, stabilizuojama bendra būklė, valomas, stiprinamas organizmas, atstatoma normali širdies veikla, sureguliuojamas arterinis kraujo spaudimas.vertinamas paciento, apsinuodijusio alkoholiu būklę, persirgtas ligas, atsižvelgus ar ligonis nealergiškas, skiriami medikamentai, padedantys greičiau suskilti alkoholio toksinams, sustiprinantys organizmą, suteikiantys pacientui žvalumo Išmatuojamas kraujospūdis, širdies veikla, kūno temperatūra, kraujo įsotinimo deguonimi matavimas, stebėjimas ir korekcija.

Anoniminis Išblaivinimas namuose Vilniuje, Mob. Tel. 8 602 68 701 24 valandas per parą

Išblaivinimo paslaugos teikiamos 24 valandas per parą, Isblaivinimas namuose,Išblaivinimas į namus,Profesionali ir efektyvi medicininė pagalba apsinuodijus alkoholiu,Konfidencialumo garantija! Išblaivinimas namuose Vilniuje. Vilniuje.Isblaivinimas namuose vilniuje.Organizmo valymas nuo alkoholio, detoksikacija namuose Vilniuje, lašelinių lašinimas namuose, Gydytojo klinikinio Toksikologo konsultacija ir iškvietimas į namus visą parą, Lašelinės nuo alkoholioSaugaus alkoholio kiekio nėra , kurį galima vartoti nėštumo metu, todėl geriausias sprendimas yra jo visiškai atsisakyti. Jeigu moteris negali visiškai atsisakyti alkoholio, jo reikėtų vartoti kaip galima mažiau.Alkoholio vartojimas padidina smegenų traumų riziką dėl kritimo, automobilio avarijos, muštynių ar kitais atvejais. Trumpai tariant, galvos trauma gali sukelti dezorientaciją bei smegenų tinimą. O rimta galvos trauma gali baigtis mirtimi, nes gali sutrikti smegenų gebėjimas kontroliuoti gyvybines funkcijas, tokias kaip kvėpavimas ar kraujospūdis,į demenciją panašius simptomus, tokius kaip pasunkėjęs gebėjimas formuoti naujus atsiminimus;Apsinuodijote alkoholiu? Kankina pagirios? Mes galime Jums padėti, dirbame visą parą.Išblaivinimo , detoksikacijos paslaugas namuose teikia gydytojai toksikologai, gydytojas anesteziologas - reanimatologas. Namuose gydytojai apžiūri pacientą, įvertinamas apsinuodijimo alkoholiu laipsnis, vertinama bendra organizmo būklė, paciento savijauta, surenkama tiksli anamnezė, išklausomi paciento nusiskundimai, nustatomas gliukozės kiekis kraujyje; AKS, ŠSD, kūno temperatūros matavimas.Medikamentinė detoksikacija atliekama taikant infuzoterapiją (siekiant į organizmą, sugrąžinti prarastus mikroelementusa(K, Mg,Na, NaCl, CaCl, MgCl), atstatomas normalus organizmo elektrolitų balansas, sureguliuojami hemodinaminiai rodikliai,stabilizuojama bendra būklė,valomas, stiprinamas organizmas, isblaivinimas namuose Įvertinus paciento, apsinuodijusio alkoholiu būklę, persirgtas ligas, atsižvelgus ar ligonis nealergiškas, skiriami medikamentai, padedantys greičiau suskilti alkoholio toksinams, sustiprinantys organizmą, suteikiantys pacientui žvalumą.Visos detoksikacijos metu stebima paciento medicininė būklė ir savijauta;Pagal reikalą skiriami ir papildomi medikamentai širdies ir kraujotakos , nervų, kvėpavimo, imuninei sistemoms atstatyti ir sustiprinti. Isblaivinimas visą parą Gydytojo Toksikologo gydymas, konsultacija, iškvietimas į namus darbo ir išeiginėmis dienomis, bei savaitgaliais. Rekomenduosime tinkamiausią tolimesnį gydymą.Po išblaivinimo susinormalizuoja skrandžio rūgštingumas, kraujo spaudimas, širdies ritmas, sustiprėja nusilpęs raumenynas, išnyksta silpnumas, pagerėja psichologinis balansas.Ilgalaikis alkoholio vartojimas sukelia rimtus ir nemalonius sveikatos sutrikimus,Isblaivinimo paslaugos.Lašinamos lašelinės, į kraują grąžinami prarasti mineralai, mikroelementai, tokie kaip chloras, natris, kalio chlorido magnis. Pacientui vartojus svaigiuosius gėrimus ilgą laką reikalingas ilgesnis lašelinių lašinimo procesas ir tolimesnis reikalą skiriami ir papildomi medikamentai širdies ir kraujotakos , nervų, kvėpavimo, imuninei sistemoms atstatyti ir sustiprinti.isblaivinimo paslaugosDirbame JUMS visą parą!Vienas iš pagrindinių priklausomybės alkoholiui priezascių yra tai, kad reikia vis didesnių alkoholio kiekių apsvaigti – įprastinė alkoholio dozė norimo efekto jau nesukelia. Toks asmuo praleidžia daug laiko, ieškodamas alkoholio, vartodamas jį, o taip pat atsigaudamas nuo alkoholio poveikio. Be to, alkoholį vartoja didesniais kiekiais ar ilgesnį laiko tarpą, negu buvo planuota. Būna taip: žmogus pasipuošęs penktadienio vakare išsiruošia į draugų vakarėlį, tačiau namo po jo negrįžta, toliau geria alkoholį su bendraminčiais – geria šeštadienį, sekmadienį, o pirmadienį ryte skambina į darbą, kad netikėtai susirgo. Dėl to sumažėja darbinei veiklai, pomėgiams, šeimai skiriamo laiko, kas veda prie įvairių problemų.Kartais tokie asmenys nesėkmingai bando kontroliuoti ar sumažinti jo vartojimą, tačiau geria toliau, nepaisant to, kad žino apie neigiamas jo vartojimo pasekmes sveikatai, šeimos santykiams, darbinei veiklai iPavyzdžiui, jei žmogus serga skrandžio opalige, vis vien negali nustoti vartoti alkoholio, net jausdamas, kad tai pablogina jo būseną.Esant priklausomybei alkoholiui, nutraukus jo vartojimą, atsiranda abstinencijos simptomai, kurie gali būti labai įvairūs, tačiau dažniausiai stebimas nerimas, rankų, o kartais ir viso kūno drebulys, padidintas prakaitavimas, nemalonūs jutimai širdies plote, dažnas pulsas, virškinimo sutrikimai, apetito nebuvimas, galvos skausmas Ypač sunkiais atvejais gali atsirasti alkoholinis delyras, kuris yra jau gyvybei pavojinga būsena. Susiformavus alkoholio priklausomybei, šie nemalonūs simptomai palengvėja pavartojus alkoholio ar kitokios panašaus veikimo medžiagos (pvz. kai kurių raminančių vaistų).tremoras – nevalingas kūno dalies drebėjimas – gali varginti dėl įvairių fiziologinių priežasčių – patyrus didelį stresą, iš baimės, pervargus, po naktinių budėjimų, padauginus alkoholio ar kofeino turinčių produktų, esant elektrolitų, kalio, magnio trūkumui, taip gali pasireikšti ir vaistų šalutinis poveikis. Toks drebulys vieną dieną gali užeiti.

Paskiriamas individualus gydymas, kurio trukmė nuo 3 iki 5 valandų, kol atstatomos normalios gyvybinės funkcijos (sureguliuojamas kraujospūdis, širdies veikla, virškinamojo trakto ir kitų organizmo sistemų veikla)

PACIENTO NAMUOSE ATLIEKAMOS IR TEIKIAMOS MEDICININĖS PROCEDŪROS:

- isblaivinimo paslaugos procedūra, kurios metu valomas paciento organizmas nuo alkoholio. Pykinimo, vėmimo, drebulio, bendro silpnumo, apsinuodijimo alkoholiu gydymas.isblaivinimas Druskininkai

- Visavertė rehidratacija (netektų organizmo skysčių ( Natrio, Kalio, Kalcio, Magnio , chloro atstatymas lašelinėmis,elektrolitais, mikroelementais). Lašelinės pastatymas, Lašelinės lašinimas ir paciento stebėjimas bei priežiūra.

- Organizmo atstatymas išblaivinimas Vilniuje detoksikacija ( toksinių
medžiagų - acetaldehido,alkoholio skilimo produktu šalinimas, kraujo valymas) po ilgalaikio alkoholio vartojimo.

- Arterinio kraujo spaudimo matavimas, stebėjimas ir korekcija, Arterinės hipertenzijos, hipertenzinės krizės gydymas;

- Širdies susitraukimų dažnio ( pulso) matavimas, stebėjimas ir korekcija;

- Kūno temperatūros matavimas, stebėjimas ir korekcija;

-Kraujo prisotinimo deguonimi matavimas ir nuolatinis stebėjimas;

- Lašelinių statymas, Lašelinių lašinimas ir nuolatinis stebėjimas visos detoksikacijos metu ( nuo 3 iki 5 valandų), vitaminų ir mikroelementų lašinimas į veną;

- Dehidratacijos gydymas( kūno skysčių, mikroelementų, elektrolitų netekimo dėl apsinuodijimo alkoholiu, vėmimo, viduriavimo) , Organizmo intoksikacijos (apsinuodijimo) gydymas; Isblaivinimas visa para

- Gydytojo Toksikologo konsultacija, paciento būklės vertinimas ir stebėjimas, gydymo plano paskyrimas ir nuolatinis stebėjimas Detoksikacijos metu. Tolimesnio gydymo po apsinuodijimo alkoholiu paskyrimas. Rekomendacijų pacientui ir paciento artimiesiems suteikimas;
- Injekcijos į raumenis, veną, vėmimo, tachikardijos, arterinės hipertenzijos, pykinimo, alkoholinės abstinencijos ir kitų jaučiamų nemalonių apsinuodijimo alkoholiu simptomų gydymas, pagal paciento išsakytus nusiskundimus;
KIEKVIENU APSINUODIJIMO ALKOHOLIU ATVEJU TAIKOMA INDIVIDUALI DETOKSIKACINĖ TERAPIJA, ATSIŽVELGIANT Į KIEKVIENO PACIENTO JAUČIAMUS SIMPTOMUS, PACIENTO BŪKLĘ, VARTOTO ALKOHOLIO KIEKĮ, DAŽNUMĄ, BŪKLĖS SUDĖTINGUMĄ, TURIMAS LĖTINES LIGAS.
Po gydymo pacientas jaučiasi blaivesnis,darbingesnis, sumažėja arba visai pasišalina alkoholiis iš organizmo,nebevargina anksčiau buvę simptomai, atsiranda apetitas, pagerėja ir atsistato širdies, nervų sistemos, virškinamojo trakto veikla, atsiranda darbingumas, pagerėja psichologinė ir emocinė paciento būklė.Toksikologinė pagalba teikiama konfidencialiai ir anonimiškai užtikrinant paciento orumą. Isblaivinimas Vilniaus mieste, Vilniaus rajone, Vilniaus apskrityje.


Alkoholio poveikis smegenims priklauso nuo dozės ir individualių veiksnių, tokių kaip bendra žmogaus sveikatos būklė. Trumpai tariant, kuo daugiu žmogus vartoja alkoholio, tuo didesnė smegenų pažeidimo rizika: tiek trumpalaikio, tiek ilgalaikio.Geriausias būdas sumažinti su alkoholio vartojimu susijusių smegenų pažeidimų yra jo visiškai atsisakyti
Isblaivinimas Vilniuje ,organizmo valymas nuo alkoholio, toksinių medžiagų. Lašinant lašelines yra atstatomas normalus elektrolitų, šarmų - rūgščių balansas, valomi alkoholio skilimo produktai. Detoksikacijos metu iš organizmo šalinami toksinai, stiprinamas organizmas, skiriami vitaminai, mikroelementai ir medikamentai, pagreitinantys acetaldehido skilimą ir pasišalinimą iš organizmo.
Atlikus išblaivinimą atsiranda apetitas, pagerėja ir atsistato širdies, nervų sistemos, virškinamojo trakto veikla, atsiranda darbingumas, pagerėja psichologinė ir emocinė paciento būklė.Gydymo kaina sutartinė (Priklausomai nuo paciento būklės, alkoholio vartojimo trukmės, dažnumo, kiekio ir detoksikacijos trukmės, paros laiko)
Išsivaduokite iš pastovaus alkoholio naudojimo ciklo jau šiandien! Paciento sveikatos sustiprinimas po užsitęsusio svaigiųjų gėrimų vartojimo.Teikiama pagalba jaučiant nemalonius padarinius, pagreitėjusiam širdies plakimui, kūno drebuliui, miego sutrikimams normalizuoti. Lašinamos lašelinės sustiprina kojų, rankų raumenyno tonusą. Mažinamas skrandžio sekrecijos, taip vadinamo rūgštingumo intensyvumas.Jau lašinant lašelines pacientą mažiau pykina, atsiranda apetitas, padidėja vandens poreikis, mažėja toksinis alkoholio poveikis, gerėja medžiagų apykaita. Kuo ilgiau ir didesniais kiekiais buvo vartotas alkoholis, gali prireikti ilgesnio lašelinių lašinimo, papildomai skiriami vaistai esant hipertenzinės patologijos būklei. Išblaivinimo paslaugos po alkoholio vartojimo visą parąo intoksikacijos (apsinuodijimo) gydymas.Detoksikacija nuo alkoholio Vilniuje visą parą.išblaivinimas lašelinės po alkoholio sukeltos intoksikacijos.Pilnas alkoholio pašalinimas iš kraujo.Detoksikacija nuo alkoholio Vilniuje
- Arterinio kraujo spaudimo matavimas, stebėjimas ir korekcija, Arterinės hipertenzijos, hipertenzinės krizės gydymas.
- Širdies susitraukimų dažnio ( pulso) matavimas, stebėjimas ir korekcija
- Kūno temperatūros matavimas, stebėjimas ir korekcija
- Kraujo prisotinimo deguonimi matavimas ir nuolatinis stebėjimas
- Lašelinių statymas, Lašelinių lašinimas ir nuolatinis būklės stebėjimas visos detoksikacijos metu ( nuo 3 iki 5 valandų), vitaminų ir mikroelementų lašinimas į veną
- Gydytojo Toksikologo konsultacija, paciento būklės vertinimas ir stebėjimas, gydymo plano paskyrimas ir nuolatinis stebėjimas Detoksikacijos metu. Tolimesnio gydymo po apsinuodijimo alkoholiu paskyrimas. Rekomendacijų pacientui ir paciento artimiesiems suteikimas.isblaivinimas namuose
- Skiriamos injekcijos į raumenis, veną, vėmimo, tachikardijos, arterinės hipertenzijos, pykinimo, alkoholinės abstinencijos ir kitų jaučiamų nemalonių apsinuodijimo alkoholiu simptomų gydymas, pagal paciento išsakytus nusiskundimus
Įvertinus paciento, apsinuodijusio alkoholiu būklę, persirgtas ligas, atsižvelgus ar ligonis nealergiškas, skiriami medikamentai, padedantys greičiau suskilti alkoholio toksinams, sustiprinantys organizmą, suteikiantys pacientui žvalumą.Išblaivinimo metu stebima paciento medicininė būklė ir savijauta
Gydytojas įvertina paciento, apsinuodijusio alkoholiu būklę, persirgtas ligas, išklauso nusiskundimus, matuojamas kraujospūdis, širdies veikla, kūno temperatūra.
.Detoksikacijos, organizmo valymo lašelinėmis, apsinuodijimo alkoholio gydymo kainos sutartinai priklauso nuo ligonio suvartoto alkoholio kiekio,intensyvumo, gausumo, esamo apgirtimo, paros laiko, išblaivinimo trukmės.Žmogaus organizme yra specialus fermentas – alkoholdehidrogenazė, kuris skaido daugelį alkoholių. Suskilus alkoholiui susidaro kenksmingi ir nuodingi skilimo produktai (metabolitai), kurie sukelia nemalonius pojūčius, kaip apetito stoka, pykinimas, nekontroliuojamas drebulys, nerimas. Išblaivinimas, detoksikacija po alkoholio vartojimo,atliekami namuose visą parą.Jei žmogui, išgėrus alkoholio, pasidaro bloga, jį pykina, tai reiškia, kad jo organizmo sistemos nebespėja sureaguoti į dėl alkoholio vartojimo pakitusią situaciją.Tačiau jei žmogus vartoja jau ne pirmus metus, organizmas į alkoholį reaguoja sunkiau, jo organizmo sistemos taip greitai neatsistato, kadangi jos pasižymi inertiškumu. Ne naujiena , kad kitą dieną žmogus turi išgerti tam, kad geriau jaustųsi. Tai rodo, kad jis patiria alkoholio priklausomybę, o 50 g gėrimo užpildo šį neuromediatorinį vakuumą.Pradžioje alkoholio vartojimo to užtenka, bet kiekvieną kartą žmogus pagirios užtrunka 30 minučių ilgiau. Ir kai galiausiai jis persirita per 3-4 paras, patenka į vadinamąją deficitinę alkoholio vartojimo stadiją, kai iš tikrųjų geriama ne todėl, kad gali pasijusti gerai, bet todėl, kad nesijaustų labai blogai. Paprastai jau nebeįmanoma sustoti vartoti alkoholio produktus be gydymo, alkoholio pašalinimo lašelinėmis ir medikamentais, sutrikusios organizmo sistemos turi būti sustiprintos elektrolitais ir mikroelementais.Išblaivinimas atliekamas konfidencialiai ir anonimiškai.
Medikamentinis išblaivinimas paciento namuose atliekamas lašinant lašelines. Į organizmą sugrąžinami prarasti mikroelementai: K, Mg,Na, NaCl, CaCl, MgCl, atstatomas normalus organizmo elektrolitų balansas, sureguliuojami hemodinaminiai rodikliai, stabilizuojama bendra būklė, valomas, stiprinamas organizmas, atstatoma normali širdies veikla, sureguliuojamas arterinis kraujo spaudimas. Isblaivinimas Vilniuje
Įvertinus paciento, apsinuodijusio alkoholiu būklę, persirgtas ligas, atsižvelgus ar ligonis nealergiškas, skiriami medikamentai, padedantys greičiau suskilti alkoholio toksinams, sustiprinantys organizmą, suteikiantys pacientui žvalumą.Visos detoksikacijos metu stebima paciento medicininė būklė ir savijauta;Namuose Gydytojas įvertina paciento, apsinuodijusio alkoholiu būklę, persirgtas ligas, išklauso nusiskundimus, apžiūrimas pacientas, matuojamas kraujospūdis, širdies veikla, kūno temperatūra, kraujo įsotinimo deguonimi matavimas, stebėjimas ir korekcija.

Paskiriamas individualus gydymas, kurio trukmė nuo 3 iki 5 valandų, kol atstatomos normalios gyvybinės funkcijos (sureguliuojamas kraujospūdis, šir

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai