IRIDODIAGNOSTIKA ATLIEKAMA JUSU NAMUOSE

IRIDODIAGNOSTIKA ATLIEKAMA JUSU NAMUOSE

50 €
ID: 8040579
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 52
IRIDODIAGNOSTIKA ATLIEKAMA JUSU NAMUOSE

Skelbimo aprašas

KONSULTUOJU.REKOMENDUOJU. SIULOME JUMS PATIEMS SAVO NAMUOSE (per atstuma) gauti issamia informacija apie Jusu organizmo bukle, funkcionavima is geriausiu Lietuvos iridodiagnostiku-specialistu.
Tai galite atlikti tokiu budu:
Siuo metu iridodiagnostikas jau atliekame placiai visuomenei ir galime pasiulyti Jums. Jeigu nenoresite
Supazindinu su senu (mums-nauju) diagnostikos metodu. Tai mes (Jus patys) galite atlikti savarankiskai (Jusu namuose, turint gera telefona su kamera):
1. Su gera fotoaparato kamera atliekate tris vienos akies fotografijas is arti (apie 10 cm.nuo akies).Viena is priekio, antra-pasukus akies judesi i kaire, trecia-pasukus akies raumenis i kaire.Tas pats kartojama ir kitai akiai.
2. Fotografijas siunciate mano elektroniniu paštu [email protected], o as, jas perziurejes ir pilnai sutvarkius persiunciu profesorei gydytojai iridodiagnostikei Ramutei Vaicaitienei (praktikuojanciai operuojanciai oftalmologei, VVU destytojai. Jinai dvieju dienu laike ivertina (per atstuma) paciento sveikatos bukle ir atsiuncia atsakyma - diagnoze. Diagnostikos tikslumas labai didelis. Jeigu atvejis sudetingas (susirgimai rimti), gali tekti atvykti i Vilniu pilnesniam istyrimui su profesionaliu elektroniniu mikroskopu ir plysine lempa. Metodas legalus, Lietuvoje leistas atlikti. Diagnoze gali buti irasyta i paciento ligos istorija "E-sveikata". Paslauga labai profesionali, todel yra apmokama. Uzmokestis gali buti sumokamas avansu arba po diagnostines isvados.Jeigu profesore randa didesnius pasikeitius, nemokamai pakviecia i Pylimo g. esanti specializuota kabineta, kur tyrima pakartoja suspecialia plysine lempa.Tokiu atveju, Jums pateiksime tiesiogini profesores telefono Nr.
Jeigu nepegeidausite nuotrauku atlikti pati, savo namuose, praneskite, uzregistruosime tiesioginei konsultacijai Vilniuje, Pylimo g.
(14) Iridodiagnostika- sveikatos tyrimas iš akies rainelės. iridologė Jūratė Aleškevičiūtė-Kisielė - YouTube
(14) IRIDODIAGNOSTIKA- KAS TAI? - YouTube
Senovės Kinų medicina‎ > ‎
Iridodiagnostika
Iridodiagnostika (arba iridologija) – tai žmogaus vidaus organų ir sistemų būklės, ligų diagnostikos ir prevencijos būdas pagal akies vyzdžio judrumo ir rainelės paviršiaus piešinio pasikeitimus: formos, struktūros, spalvos, pigmentinių dėmių pasikeitimus.
Akys – tikriausiai viena iš didžiausių žmogaus organizmo paslapčių. Jos moka kalbėti, tylėti, šaukti, užjausti, ir visiškai nemoka meluoti. Reikia tik atidžiai pažiūrėti pašnekovui į akis, ir galima suprasti tai, ko jis nepasakė. Sako, kad akys – tai sielos atspindys. Mokslininkai – iridologai iš viso pasaulio aktyviai bando atskleisti šias paslaptis.
Rainelė (lot. iris) – akies priekinės dalies raumeninė diafragma, reguliuojanti į akį patenkantį šviesos srautą. Rainelės priekinis paviršius nelygus ir kiekvieno žmogaus yra kitoks.
Diagnostikos procesas ir paskirtis
Tyrimo metu įvertinama žmogaus sveikatos būklė nuo pat gimimo, nustatomos paveldimos ar ankstesnės ligos, kokie organų ar organizmo sistemų susirgimai esti tyrimo momentu, bei kokių organų negalavimai gali atsirasti ateityje. Gali būti ir taip, kad kai kurios ligos ar susirgimai akies rainelės tyrimo metu gali būti nepastebėti. Iridologas rainelėje mato ne diagnozę, o tai, kas vyksta organizme: inervacijos, kraujotakos sutrikimai, sąstovio reiškiniai, audinių “sudirginimo” ir uždegimo požymiai, toksiniai ir distrofiniai pakitimai ir t.t. Gydytojo iridologo tikslas – atrasti silpnąsias organizmo vietas ir, esant būtinybei, nukreipti į konkrečios srities specialistą.
Kuo paremtas šis metodas?
Šiuo atveju paremtas taip vadinamu viscero – visceraliniu refleksu (t.y. specifiniai signalai iš sergančio organo perduodami į akies smegenies periferinę dalį) Apžiūros metu taip pat įvertinama vyzdžio reakcijos būklė, kad būtų nustatoma, ar padidėjęs nervų sistemos simpatinio ar parasimpatinio tonuso darbas, kas nepaprastai svarbu , įvertinant paciento būklę. Juk neurologijoje egzistuoja Zacharino – Geido zonos, kurių dėka neurologas gali pakankamai tiksliai lokalizuoti procesą ir nustatyti teisingą diagnozę.
Kaip galima pagal tokią mažą rainelę įvertinti viso organizmo būklę?
Nieko nuostabaus, paprastoje DNR molekulėje, kuri savo apimtimi yra mažesnė milijoną kartų, yra visa paveldima ne vienos kartos informacija.
Kokie dar ženklai nustatomi tyrime?
Iš tikrųjų ženklų pagal jų atspalvius ir formas yra labai daug. Kai kada 3-4 ženklų visuma nurodo vieno organo patologiją ir atvirkščiai.
Pavyzdžiui, visiems oftalmologams žinomas lipidinis žiedas, esantis prie ragenos liumbalinio krašto. Jis yra kepenų, cukrinio diabeto, hipotireozės susirgimų netiesioginis požymis. Su juo siejamas sumažėjęs atsparumas įvairioms infekcijoms. Tačiau svarbiausia tai, kad pasireikšdamas aterosklerozės rizikos požymiu, nurodo arterijų sienelių ir venų sklerozavimo procesų vystymąsi prieš atsirandant kapiliarų obliteracijos klinikiniams simptomams. Kraujo cirkuliacija pablogėja, atsiranda bendras nuovargis, nusilpsta regėjimas, padidėja jautrumas šalčiui, atsiranda skausmas kojose ir t.t.
Tokie reiškiniai neretai pastebimi pas žmones, kurie dirba sėdimą darbą. Labiausiai kapiliarų obliteracija ir kraujotakos nepakankamumas pasireiškia apatinėse galūnėse. Turbūt tai – vienas iš pirmųjų organizmo senėjimo požymių ir neišvengiamas reumatizmo, poliartrito, podagros, kai kurių odos pažeidimų ir venų susirgimo - flebito palydovas.
Lipidinio žiedo ant ragenos atsiradimui reikia įvairių specialybių gydytojų sutelkto dėmesio, nes jis užbėga už akių kapiliarų obliteracijos klinikinių simptomų vystymosi metu, gali pasitarnauti kaip kraujotakos pablogėjimo ir acidozės padidėjimo ankstyvųjų požymių arba organo funkcijos genetinių sutrikimų indikatorius
Istorija
Iridodiagnostikos atgimimo data laikoma 1866m., kai vengrų gydytojas Ignacas Peczelis (Ignatz von Péczely) išleido knygą apie pagrindinius iridodiagnostikos principus. Manoma, kad ligų diagnostika pagal akies rainelę yra senesnė nei 3000 metų, apie tokį diagnostikos būdą yra rašę Hipokratas bei Filostratas, tai patvirtina ir archeologiniai radiniai, senovės rankraščiai, piešiniai ant uolų, rasti Indijoje, Kinijoje, Mažojoje Azijoje. Senovės egiptiečių kapavietėse rasti akies rainelės atvaizdai ant auksinių plokštelių stebina mokslininkus, kurie dar negali aiškiai pasakyti, kaip tokie pažangūs atvaizdai buvo sukurti.
Iridodiagnostika oficialios klasikinės medicinos yra pripazinta pripažinta, šis mokslas vis dar vystomas, ypač didelio susidomėjimo sulaukė pastaraisiais dešimtmečiais.
+370 654 53477
Plačiau galite pasiskaityti:
http://lt.wikipedia.org/wiki/Rainel%C4%97
https://youtu.be/L0hZpY5U-dk
(14) IRIDODIAGNOSTIKA- KAS TAI? - YouTube

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai