Ireniškių k. Kauno r. sav. Plotas 123.0m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Ireniškių k. Kauno r. sav. Plotas 123.0m2

109 000 €
ID: 6756653
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 16

Apie

Savivaldybė
Kauno r. sav.
Gyvenvietė
Ireniškių k.
Statybos metai
2017
Aukštų skaičius
1
Plotas (kv.m.)
123.00
Kambarių sk.
3
Statybos tipas
Mūrinis

Skelbimo aprašas

TAI TAUPŪS IR EKONOMIŠKI NAMAI, ATITINKANTYS A KLASĖS ENERGETINIO NAUDINGUMO REIKALAVIMUS

82 kv. m gyvenamas namas+29 kv. m automobilių pastogė+12 kv. m lauko sandėliukas

Į KAINĄ ĮSKAIČIUOTAS 100 % ĮRENGIMAS BEI PRIDAVIMAS, DIZAINERIO KONSULTACIJA, APŽELDINIMAS

Grynas oras, ramybė, skoninga architektūra, preciziškai apgalvoti aplinkotvarkos sprendiniai, kokybiškos medžiagos ir įranga sukuria išskirtinę visumą, kurią įvertins originalumo ir komforto ieškantys žmonės.
TAUPŪS IR JAUKŪS
Patogi, rami ir graži erdvė, apgaubianti visais privačios teritorijos teikiamais privalumais, ekonomiškas A klasės energetinio naudingumo namas. Remiantis tokiomis nuostatomis buvo kuriamas Ireniškių gatvėje esantis kvartalas.
Patalpų išdėstymą name, o tuo pačiu ir namų išdėstymo tvarką padiktavo pasaulio šalių teikiami privalumai: pietuose ir pietvakariuose – bendras kambarys, terasa, o šiaurės rytuose – automobilių pavėsinė ir pagalbinės patalpos. Tokiu būdu buvo pasiektas vienas iš A klasės energetinio naudingumo reikalavimų – gera orientacija pagal pasaulio šalis. Visi namai yra suprojektuoti ir pastatyti laikantis A klasės energetinio naudingumo reikalavimų.
Ypatingas dėmesys buvo skirtas patraukliai kvartalo ir kiekvienos atskiros valdos išvaizdai sukurti. Lakoniška ir nepretenzinga architektūra, visą pietinę namo sieną apimanti stiklo vitrina namui suteikia išskirtinumo ir prabangos, išplečia vidaus erdvę.
Šiltuoju sezono laikotarpiu nepamainoma taps erdvi terasa, kuri prasideda ties pagrindiniu įėjimu į namą ir baigiasi pietinėje pastato dalyje. Tokiu būdu suformuojamos erdvės vaikų žaidimams, šeimos narių bendravimui, svečių priėmimui.
TECHNINIAI DUOMENYS:
• Namo pamatai: monolitiniai, 20 cm storio.
• Namo išorės sienos: keramikiniai blokeliai 17,5 cm pločio.
• Stogo danga: prilydoma ritininė stogo danga, 2 sluoksniai. Privalumai: nerūdyja. Absoliučiai hermetiška stogo danga.
• Langai: Schüco plastikiniai langai 6 kamerų „Corona SI 82“.
Šiuo metu Schüco plastikinių langų sistemoje, 6 kamerų „Corona SI 82”, yra vieni iš šilčiausių langų. Tai leidžia efektyviau taupyti šildymo išlaidas bei patenkinti ekonominius lūkesčius. Energiją taupantys langai yra ne tik šiuolaikiški, bet ir labai patikimi.
Šiuose languose montuojamos trys nepriklausomos sandarinimo tarpinės, kurios papildomai derinant lango sistemą su maksimaliai plačiu, net iki 48 mm storio, dviejų kamerų stiklo paketu, suteikia patikimą apsaugą nuo triukšmo bei klimato poveikio.
Dėl gerų šilumos izoliavimo savybių energiją taupantys langai „Corona SI 82“ yra geriausias pasirinkimas kuriant jaukią gyvenamąją aplinką – vidinė rėmo temperatūra net ir atšiauriausią žiemą nebūna akivaizdžiai žemesnė už patalpos vidaus temperatūrą. Tai leis ilgam ir veiksmingai pašalinti skersvėjus ir kondensato susidarymą.
Nepaisant labai gerų termoizoliacinių savybių, elegantiškas ir siauras rėmas leidžia patekti į Jūsų patalpas daugiau dienos šviesos. Įrengus energiją taupančius langus „Corona SI 82“, Jūsų langai tampa didesni, praleidžia daugiau dienos šviesos ir suteikia erdvumo.
• Šiltinimo sluoksniai:
Pamatai: 25 cm putų polistirenas EPS 150;
Sienos: 30 cm putų polistirenas EPS 70;
Grindys: 20 cm putų polistirenas EPS 100;
Stogas: vata (20 cm) + puta (17 cm) + vata (4 cm) = viso 41 cm.
• Fasado apdaila: Ceresit sistema, apdailinis tinkas silikoninis.
• Terasos grindys ir apdaila: termo mediena.
• Sandėliuko apdaila: termo mediena.
Termo mediena yra karščiu (180-215°C) ir garais apdorota mediena. Terminis apdorojimas negrįžtamai paveikia jos savybes – ji tampa itin patvaria, pagerėja matmenų stabilumas ir termoizoliacija. Pakitusi mediena beveik nesitraukia ir nesikraipo, ilgiau išlaiko naujumo įspūdį.
Dėl puikios estetinės išvaizdos ir stabilių matmenų šie gaminiai idealiai tinka tiek vidaus, tiek lauko apdailai. O ekologiškas, jokių chemikalų nenaudojantis apdorojimas užtikrina, kad termo mediena nekenkia nei žmonėms, nei aplinkai. Ji neprilygstama ten, kur tenka atlaikyti didelius temperatūros ir drėgmės pokyčius, todėl ypač tinka pastatams apkalti, terasoms, balkonams, tvoroms ir pirtims.
• Šildymo sistema: šilumos siurblys „oras-vanduo“, šildomos visų patalpų grindys.
• Vėdinimo sistema: rekuperacinė (rotacinis rekuperatorius).
• Vandentiekis: miesto tinklai.
• Lauko nuotekos: miesto tinklai.

Namai be rūpesčių, viskas paruošta Jūsų įkurtuvėms.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai