Infraraudonųjų spindulių šild. paveiksl. (su rėmu)

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Infraraudonųjų spindulių šild. paveiksl. (su rėmu)

114 €
ID: 5872950
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 10

Skelbimo aprašas

Šildytuvas turi plonų plokštelių, 1,5 mm, storio formą. Juose naudojami iš esmės nauji elektrą skirtomieji šildytuvai - REN. Tai naujos kartos šildytuvai su neribotu tarnavimo laiku ir dideliu šilumos perdavimo koeficientų.

Pagrindinis privalumas yra tai, kad REN šyldo infroraudonujų spindulių diapazonų. Palyginti su konvekcinių šildymo būdų, kada šyldomas oras o nuo jo įšila daiktai, su longwave infraraudonųjų spindulių šildymų, pirmuosiai įšila žmonės ir daiktai, o tada šiluma perduodama iš daiktų į orą. Taigi REN šildo pirmasia žmogų, tada patalpų orą. Tai daug tikslinis šyldymas, o tai reiškia kad sutaupote 25%, pasirinkus šį šyldimo budą o ne konvekcinį.

Lengvi, efektyvūs, naudojami visur, kaip pagrindinis šilumos tekejas taip ir pagalbinis: vaikų darželiai, mokyklos, ofisai….

"Bagan" - švelniai šilumai. Šildytuvas nedegina deguonį, nedžiovina orą ir neužima erdvęs.

Jei šeimoje yra mažų vaikų, jie neapsidegins, nes šildytuvo paviršius neįšila daugiau nei 90 laipsnių.

Kompaktiškas elektrinis šildytuvas "Bagan" užima mažai vietos ir vonios kambaryje, jei pageidaujama, gali virsti džiovyklėlė.

Jis susideda iš laidaus sluoksnio, formuojamo anglies plošto ir izoliacinių sluoksnių (FRP) ant abiejų pusių laidininko pagrindu. Turi lygaus, plono plastikinio lapo pavydalą, ant kurio galima net nupieštį paveikslą.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai