Verslo partneriai ir Įmonės atstovas Alytuje/company representative

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Verslo partneriai ir Įmonės atstovas Alytuje/company representative

1 €
ID: 7521391
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 86

Skelbimo aprašas

Verslo pasiūlymo laiškas partnerystei
Gerbiamieji,
Po ilgų tyrimų Dzūkijos regione, šiauriniame Lietuvos regione, besiribojančiame su Lenkija, esančiame tarp Druskininkų ir Birštono, kaip turistų lankomų vietų Lietuvoje, Alytaus mieste, kur taip pat yra karštų regionų grybų derliaus sezonui ir medžioklės sportui, mes pastebėjome jūsų verslo nebuvimą toje vietoje.
Mes norėtume išplėsti savo verslo pasiūlymą dėl nuosavybės šiuo klausimu, kur mes taip pat galėtume atstovauti jūsų prekės ženklą ir išlaikyti aukščiausios kokybės paslaugomis svarbioje vietoje, kurioje yra 85 000 gyventojų ir 1444 kvadratiniai metrai kraštovaizdžio. sezoniniams turistų ir verslo ieškotojų iš visos Europos gyventojams.
Nekantraujame sužinoti apie šį verslo pasiūlymą dėl partnerystės.
Nuoširdžiai Jūsų,
Mes Tai Galime būti bet koks įmonės atstovas langų, durų, statybinių medžiagų, baldų, kraštovaizdžio prekių ar paslaugų pardavimas.
Naujų klientų paieška
Verslo santykių ir bendradarbiavimo su potencialiais klientais palaikymas
Kainodaros pokyčių rinkoje stebėjimas
Labai geras darbo patirtis pardavimų srityje
Puikus anglų kalbos žodžiu raštu
Komunikabilumas, aktyvumas, pozityvumas
Puikūs derybų įgūdžiai
Aš būsiu atsakingas už skatinimą ir rinkodarą Alytaus mieste ir regione už vietines ir užsienio paslaugas Eksportas Importas

Business Proposal Letter for Partnership
Dear Sirs,
After long research in the region of Dzukija the North region of Lithuania bordering Poland located between Druskininkai and Birshtonas as the hot spots for tourist destinations in Lithuania, In the city of Alytus where is also a hot region for mushroom harvest season and hunting sports we have noticed your business absence in the area.
We would like to extend our business proposal for partnership in this matter where we can represent your brand name and maintain your business at its best in quality service in an important location for a region of 85000 total population and 1444 square meter of landscape, in addition to a seasonal population of tourists and business seekers from across Europe.
Look forward to hearing from you in this business proposal for partnership.
Sincerely yours,

We can be any company representative window, door, building materials, furniture, landscape supplies, or service sales.
I will be responsible for promotion and marketing in the city of Alytus and the region for local services and foreign Export-import

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai