Iliuzionistas, burtininkas darželio mokyklos išleistuvėms

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Iliuzionistas, burtininkas darželio mokyklos išleistuvėms

100 €
ID: 6950665
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 8

Skelbimo aprašas

Iliuzionistas Jonas Palionis, burtininkas vaikams
Magiška iliuzijos programa norint sukurti įsimintiną vestuvių šventę. Jono Palionio triukai ilgai išliks Jūsų ir Jūsų svečių atmintyje. Programos metu Jūs būsite apgaubti iliuzijos, kad vyksta kažkas neįmanomo. Grįšite į vaikystę ir vėl patikėsite stebuklais.
Magijos programa turbūt viena iš nedaugelio programų apie kurią po šventės kalba ir maži ir dideli.

Programos metu Jonas Palionis, parodys Jums magijos programą, atskleis keletą triukų paslapčių, įtrauks svečius į programą, praves keletą linksmų magiškų žaidimų.
VAIKAMS
Burtininkas –
VAIKŲ ŠVENTĖS (gimtadieniai, krikštynos, pirmoji komunija ir kt.)
Norite savo vaiko šventę padaryti stebuklinga, bei nepamirštamą? Jonas sukūrė nuotaikingą ir magišką pasirodymą vaikų šventėms. Pasirodymą mielai visuomet stebi ir tėveliai. Matysite kaip atsiranda bei dingsta įvairūs daiktai, kaip trumpa virvė tampa ilga, kaip iš ąsočio dingsta virš litro pieno. Vaikams sukurtoje programoje burtininkas į programą įtraukia ir vaikus bei suaugusius, Jūs kartu darysite triukus, burtininkas net atskleis keletą paslapčių, kurias galėsite panaudoti
VAIKŲ STOVYKLA
Iliuzionistas, kuris su kiekviena vaikų grupe dirba akademinę valandą puiki idėja vaikų stovykloms. Jonas ne tik rodo triukus, bet ir mokina vaikus kaip patiems pasigaminti nesudėtingus triukus, kaip juos demonstruoti, vaikai stebi programą bei dalyvauja ir mokosi įvairių triukų idėjų.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai