Įgykite MASAŽUOTOJO profesiją per 1 metus!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Įgykite MASAŽUOTOJO profesiją per 1 metus!

3 200 €
ID: 6898991
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 43

Skelbimo aprašas

Mokykla “Art of Beauty” suteikia išskirtinę galimybę asmenims, keliantiems kvalifikaciją ar keičiantiems profesiją, per 1 metus įgyti masažuotojo 4 lygio kvalifikaciją negaištant savo brangaus laiko. Siūlome intensyvų 1 metų praktinį mokymą, vietoj 2 metų.

Šią mokymo programą gali rinktis tik asmenys jau turintys sveikatos priežiūros srities išsilavinimą ar kitą aukštąjį / aukštesnįjį / profesinį išsilavinimą.

Asmenims, siekiantiems antros kvalifikacijos, siūlome įgyti masažuotojo kvalifikaciją per 1 metus, nepriklausomai nuo turimos darbo patirties ir amžiaus.

Mokykla “Art of Beauty” suteikia išskirtinę galimybę asmenims, keliantiems kvalifikaciją ar keičiantiems profesiją, per 1 metus įgyti masažuotojo 4 lygio kvalifikaciją negaištant savo brangaus laiko. Siūlome intensyvų 1 metų praktinį mokymą, vietoj 2 metų.

Mokslų trukmė sutrumpėja dėka to, kad teoriniai dalykai ar jų dalis užskaitomi iš ankstesnių studijų / mokslų. Specialybės teorinių dalykų (kurie nebus užskaityti iš ankstesnių studijų) bus mokomasi neakivaizdiniu būdu: dalį teorinių užsiėmimų turint su mokytojais, o didžiąją dalį teorijos mokantis savarankiškai, t.y. atliekant savarankiškas užduotis. Visa reikiama teorinė medžiaga bus suteikta.

Mokymasis bus daug efektyvesnis, kadangi užsiėmimai vyks nedidelėse grupėse.

Visi praktinių dalykų trukmė valandomis lieka tokia pati, kaip ir mokantis pagal 2 metų programą.

Mokymosi trukmė: 1 metai
Mokymosi forma: dieninė, kiekvieną darbo dieną
Mokymosi pradžia: nuo spalio mėn.

Išduodamas valstybinis Švietimo ir mokslo ministerijos patvirtintas profesinio mokymo diplomas. Pridedamas Europass pažymėjimo priedėlis.

Mokyklos "Art of Beauty" masažuotojų mokymo programa parengta remiantis tarptautiniais standartais, atsižvelgiant į pasaulines tendencijas bei yra suderinta su Sveikatos apsaugos ministerija ir patvirtinta Švietimo ir mokslo ministerijos.

Baigus masažuotojo mokymo programą, įgyjama fizinės medicinos ir reabilitacijos specialisto – masažuotojo – kvalifikacija, kuri leidžia dirbti masažuotojo darbą ir gauti masažuotojo spaudą. Kvalifikuotas masažuotojas, turintis masažuotojo spaudą, gali atlikti ne tik kosmetinius, bet ir gydomuosius įvairių rūšių masažus.

PALANKIOS MOKYMOSI SĄLYGOS:

> Biologijos ir chemijos valstybiniai egzaminai nebūtini.

> Į kitus brandos egzaminų pažymius neatsižvelgiama. Konkursinis balas neskaičiuojamas.

> Nėra amžiaus cenzo! Priimame nepriklausomai nuo amžiaus.

> Jei baigėte aukštąją ar aukštesniąją mokyklą, bendruosius dalykus, kurių valandų skaičius atitinka mūsų mokyklos programoje esantį valandų skaičių, užskaitysime ir užsiėmimų lankyti nereikės.

> Praktiniai užsiėmimai sudaro 70% mokymo programos.

> Visos mokymo programos parengtos remiantis tarptautiniais standartais bei reikalavimais.

> Užsiėmimus veda tarptautinę kvalifikaciją turintys profesijos mokytojai-praktikai.

> Mokykla „Art of Beauty“ aprūpina praktikos vietomis medicinos įstaigose, ne tik privačiose, bet valstybinėse sveikatos priežiūros įstaigose.

> Mokykla “Art of Beauty” vienintelė akredituota mokykla, kuri suteikia galimybę įgyti tarptautinį ITEC sportinio masažo diplomus.

MOKSLŲ KAINA: 3200 €. Papildomai už medžiagas mokėti nereikės. Į mokslų kainą taip pat įskaičiuotas parengimas tarptautiniam ITEC sportinio masažo egzaminui.

Mokykla “Art of beauty”, Licencijos Nr. 003499,
Adresas: Vingrių g. 6A, Vilnius
El. p. [email protected]
Tel.: 8 630 08998, www.mokyklaaob.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

VIP skelbimai