Ieškome vadybininko !!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Ieškome vadybininko !!

Sutartinė
ID: 7246489
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 5

Skelbimo aprašas

Ieškome naujo komandos nario Vilniuje, kuris pasižymėtų ne tik greita orientacija, atkaklumu, aukštu atsakomybės laipsniu, bet ir degtų noru nuolatos tobulėti, realizuoti save pardavimuose bei kūrybiniame procese.

Darbo pobūdis: užsienio kalbų kursų vaikams ir suaugusiems organizavimas, koordinavimas, administravimas, pardavimai, naujų idėjų generavimas.

Ieškoti klientų ir generuoti idėjas, kaip juos pritraukti reikės nuolat, tačiau tam mes duodame beveik visišką kūrybinę laisvę, mokymus bei pagalbą.
Darbo vieta: Savanorių pr. 63, Vilnius
Darbo laikas: I-V 9:00-18:00

Ką mes siūlome?
Socialines garantijas, visas darbo priemones, visokeriopą pagalbą, komandinį darbą, galimybę nemokamai mokytis įvairių užsienio kalbų, patirtį bei kompetenciją atitinkantį atlyginimą ir galimybę realizuoti save bei savo puikias idėjas 100 proc. ! :)

Kokio žmogaus ieškome?
Atkaklaus, užsispyrusio, komunikabilaus ir entuziastingo.
Darbo patirtį vertiname, tačiau visų svarbiausia - žmogaus asmenybė ir tikslai, tad patirtį labiau laikome privalumu nei būtinybe. Visko išmokysime ;)

Jeigu tai jūs arba pažįstate žmonių, kurie svajoja dirbti šioje srityje, kviečiame siųsti CV [email protected] arba parašykite man ir apie viską papasakosiu daug plačiau :)

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai