Ieškome Finansų konsultanto

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Ieškome Finansų konsultanto

Sutartinė
ID: 8076225
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 6

Skelbimo aprašas

iFuture Investments misija - auginti finansinį raštingumą ir skatinti verslumą.

iFuture Investments nėra tradicinis darbdavys ir Jūs galite rasti čia kur kas daugiau, nei tik darbą. Prisijungus prie mūsų komandos tapsite ne samdomu darbuotoju, o smulkiu verslininku ir gausite visus reikalingus įrankius ir mokymus. Prisijungti prie mūsų komandos nereikia jokių investicijų ar stojimo mokesčių ir pajamas uždirbsite jau pirmąjį mėnesį.

Ar ši veikla tiks Jums? Atsakykite sau į šiuos klausimus, taip geriau suprasite, ar ši veikla tiks Jums. Jeigu šie klausimai Jūsų neatbaido, o motyvuoja – mes norime su Jumis susitikti!
• Koks Jūsų gyvenimo tikslas? Ar turite savo svajonių gyvenimo modelį?Jeigu neturite tikslų ar svajonių, mūsų manymu, verslas – nėra rekomenduojama sritis Jums. Ši veikla puikiai tinka tiems žmonėms, kurie nori gyvenime daugiau, kurie turi ambicingų svajonių.
• Ar sugebate mokytis? Ar laisvalaikiu skaitote, užsiimate asmeniniu augimu?Jeigu manote, kad labai daug žinote ir nemėgstate mokytis naujų dalykų, ši veikla Jums netiks. Mes ieškome ne protingiausių žmonių, o tų, kurie nuolatos mokosi ir tobulėja.
• Ar esate atsakingas žmogus?
• Ar turite nepriekaištingą reputaciją? Finansų konsultantu negali būti žmogus, kuris nuolatos naudojasi greitosiomis paskolomis. Taip pat negali būti žmogus, turintis teistumą (vykdęs nusikalstamą veiką).
• Ar esate lengvai bendraujantis žmogus? Šios veiklos svarbi dalis tai komunikacija su žmonėmis. Jeigu nemėgstate bendravimo, ši veikla Jums bus nemaloni ar sunki.

Į visus klausimus atsakėte TAIP? Mes irgi sakome TAIP. Registruokitės ir susimatykime jau kovo 26 d. 18 val. iFuture Investments biure, Savanorių pr. 221, 2 a, Kaunas.

REGISTRACIJA: https://docs.google.com/forms/d/1x1m4VcX-Kj9R193xUIqe422Xixl3lozssxuPAp86sqY/edit

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai