Įdarbinimas Norvegijoje

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Įdarbinimas Norvegijoje

2 500 €
ID: 7280804
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 54

Skelbimo aprašas

Darbo pobūdis įvairus. Įdarbinimas tiesiogiai Norvegijos įmonėse. Įdarbinimo kaina 200-600€,  mokestis bus atskaičiuotas iš jūsų pirmos algos, mokesčio dydis priklauso nuo atlyginimo dydžio. Ieškome moterų ir vyrų, amžius nesvarbus. Darbas žvejybos laivuose, jūros gėrybių, pieno produktų, gėlių, pakavimo fabrikuose, aplinkos priežiūros įmonėse, statybos sektoriuje, naftos platformose, patalpų valymo įmonese, darbas pas ūkininkus ( žemdirbystė, darbas su gyvūnėliais, gali būti darbas su kailiais), kurjerio darbas, pavežėjo darbas, sunkvežimių vairuotojas, aukštalipiai,  ir dar daugiau... Ieškomi kvalifikuoti ir nekvalifikuoti darbuotojai, galimas apmokymas, sudarant ilgesnio laikotarpio sutarti. Darbų trukmė gali būti laikina mėnesio laiko ar ilgalaikė sutartis tiesiogiai su darbdaviu, nuo sėkmingo įdarbinimo, jūs bendraujate tik tiesiogiai su darbdaviu.  Galimas apgyvendinimas arba pagalba susirasti būstą nuomai. Galimas kelionės finansavimas. Sutartys sudaromos tiesiogiai su Norvegijos įmonėmis, tiek dėl darbų, tiek dėl mokymų ir kelionės finansavimo ar būsto gyvenimui suteikimo. Reikia tvarkingų, darbo nebijančių žmonių. Galime rasti darbus ir nekalbantiems angliškai, anglų, rusų, lenkų, norvegų kalbos ar pagrindai didelis privalumas. Labiausiai ieškomi, kas jau turėtų ID numeri Norvegijoje, D numeris privalumas, jeigu neturite, yra galimybė padėti viską susitvarkyti. Darbą galime pasiūlyti, kartais iškarto, kartais gali trukti iki kelių mėnesių.

Siūsdami CV prašau paminėkite savo patirtį būtent Norvegijos regione, kokias vairuotojo kategorijas turite, nemeluokite kalbos lygio, būsite patikrinti. Lauksime jūsų laiškų:

[email protected]

Paprastas įdarbinimo procesas, darbinimas tiesiogiai į Norvegijos įmones,  jokių mokesčių iki jūsų pirmo atlyginimo, mokesčio dydį žinosite, kai rasime jums darbą ir atlyginimo dydį. Įdarbinimas oficialus, atlyginimas oficialus Norvegijoje. Su bendru susitarimu, padėsime del dokumentų tvarkymo, banko sąskaitų.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai