HELLO, VASARA! 2019 – vasaros anglų kalbos dienos stovykla vaikams

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

HELLO, VASARA! 2019 – vasaros anglų kalbos dienos stovykla vaikams

25 €
ID: 7131240
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 5

Skelbimo aprašas

VASAROS ANGLŲ KALBOS DIENOS STOVYKLA „HELLO, VASARA!“ su Maziejisnekuciai.lt

Vasara nenumaldomai artėja, o su ja – ir vaikų atostogos. Ar norite, kad Jūsų vaikas vasarą ne tik pramogautų, bet ir tobulintų anglų kalbą? Tuomet nedelskite, registruokitės į birželio-liepos mėn. 5 dienų trukmės ANGLŲ KALBOS DIENOS STOVYKLĄ Vilniuje „HELLO, VASARA!“, skirtą 5-10 metų vaikams: www.maziejisnekuciai.lt/stovyklos

ANGLŲ KALBA ir NUOTYKIAI: Stovyklos dalyviai 5 dienas nuo ryto iki vakaro (7:45-17:15) praleis anglakalbėje aplinkoje ir interaktyviai lavins visus anglų kalbos įgūdžius (kalbėjimo, klausymo, skaitymo, rašymo). Negana to, stovyklos programoje dalyvių dar laukia kūrybiniai projektai, moksliniai eksperimentai, edukacinės išvykos, įdomūs svečiai bei aktyvus judėjimas ir užsiėmimai gryname ore.

STOVYKLOS KAINA: užsiregistravus iki 2019 m. balandžio 30 d. – 125 Eur. Užsiregistravus nuo 2019 m. gegužės 1 d. – 139 Eur. Stovyklos rezervavimui imamas 25 Eur avansinis mokestis. Į stovyklos kainą yra įskaičiuota: 1) maitinimas 3 kartus per dieną, užkandžiai, 2) mokymo ir žaidimų priemonės, 3) išvykos (transportas ir bilietai), 4) draudimas nuo nelaimingų atsitikimų.

INFORMACIJA: detali vasaros stovyklos informacija, stovyklos datos, vietos, tvarkaraštis, nuolaidos, registracija: www.maziejisnekuciai.lt/stovyklos . Vietų skaičius ribotas, tad skubėkite registruotis!

APIE ORGANIZATORIUS: VšĮ „Mažieji šnekučiai“ – sėkmingą 7-erių metų patirtį turinti mokyklėlė, kurios veiklos sritis yra anglų kalbos pamokos, anglų kalba darželyje, neformalus ugdymas, ankstyvasis ugdymas. Maziejisnekuciai.lt 3-8 metų vaikus įdomiai ir smagiai moko anglų kalbos Vilniaus valstybiniuose ir privačiuose vaikų darželiuose bei mokyklose. Anglų kalba vaikams perteikiama žaidimų forma, tuo pačiu ugdant ir bendravimo, mąstymo, kūrybiškumo įgūdžius.

VšĮ „Mažieji šnekučiai“ – anglų kalba vaikams
Web: http://www.maziejisnekuciai.lt
Tel. +370 643 43777, +370 608 30100
E-mail: [email protected]
FB: https://www.facebook.com/mazieji.snekuciai/

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai