GYDYTOJŲ ATSAKOMYBĖ konsultaciją pacientų teisių klausimais

GYDYTOJŲ ATSAKOMYBĖ konsultaciją pacientų teisių klausimais

Sutartinė
ID: 4842463
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 72
GYDYTOJŲ ATSAKOMYBĖ konsultaciją pacientų teisių klausimais

Skelbimo aprašas

GYDYTOJŲ ATSAKOMYBĖ, PACI

Jeigu manote, kad Jūsų ar Jūsų vaikų interesai buvo pažeisti, kvalifikuoti juristai pasiruošę Jums padėti, paruošti Jums tinkamą dokumentą.

Gaukite konsultaciją bet kokiu pacientų teisės klausimu. [email protected] viskuo pasirūpins Mob.867100182

Pacientų teisių ir žalos sveikatai atlyginimo įstatymas numato pacientų teisę į kokybiškas sveikatos priežiūros paslaugas.

Pacientų teisė į kokybiškas sveikatos priežiūros paslaugas yra suprantama kaip garantija, kad pacientas, pasikliovęs asmens sveikatos priežiūros specialistu ir sutikęs dėl sveikatos priežiūros paslaugų teikimo, gali jaustis saugus, jog gydytojas suteiks jam reikalingą medicininę pagalbą maksimaliai kvalifikuotai, atidžiai, rūpestingai ir atsargiai.

Gaukite konsultaciją bet kokiu pacientų teisės klausimu. [email protected] viskuo pasirūpins. Mob. 867100182



Sveikatos priežiūros įstaigų pareiga atlyginti žalą paciento sveikatai, padarytą teikiant asmens sveikatos priežiūros paslaugas atsiranda, nustačius šias gydytojų profesinės atsakomybės sąlygas: neteisėtus asmens sveikatos priežiūros specialistų veiksmus, žalos padarymo faktą ir priežastinį ryšį tarp šių veiksmų bei atsiradusios žalos.

Kiekvienu konkrečiu atveju, sprendžiant dėl gydytojo veiksmų teisėtumo, visų pirma atsižvelgiama į teisės aktų, reglamentuojančių medicinos paslaugų teikimą, taip pat gydytojų profesinės etikos nuostatas ir visuotinai priimtą medicinos praktiką.

Kontaktai

Vardas
Andrius
Telefonas
Miestas
Vilnius
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai