Grendavės k. Trakų r. sav. Plotas 313.0m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Grendavės k. Trakų r. sav. Plotas 313.0m2

599 999 €
ID: 6703387
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 2

Apie

Statybos metai
2009
Aukštų skaičius
1
Plotas (kv.m.)
313.00
Kambarių sk.
4

Skelbimo aprašas

Parduodamas visiškai įrengtas, kokybiškai pastatytas  gyvenamas namas Trakų raj Grendavės sen.,Savaitiškių kaime prie nuostabaus Vilkokšnio ežero. Išraiškingas landšaftas,rami, graži, miško ir pievų apsupta vieta.Namas stovi ant kalnelio, iš kur atsiveria nuostabi Vilkokšnio ežero panorama. Sklypas ribojasi su ežeru -pakrantės ilgis 40,53 m. Teritorijoje pastatyti 2 pastatai: gyvenamasis namas ir pirtis. Statyboms ir įrengimui naudotos išskirtinai kokybiškos medžiagos.
Svetainė su valgomuoju ir virtuve bendroje erdvėje. Pro svetainę galima patekti vidinį kiemą ir terasą, iš kurios atsiveria vaizdas į ežerą. Šviesus prieškambaris su vieta didelei drabužinei, 3 miegamieji, WC ir vonios kambarys kartu , kuriame yra masažinė vonia ir dušo kabina, su garinės pirties funkcija. Atskiras šiluminis mazgas, garažas dviem automobiliams su automatiniais vartais. 
Namas klijuotos medienos, grindys-deginto ąžuolo parkeltlentės ir natūralus pjautas akmuo. Stogas čerpinis, langai mediniai su stiklo paketais.Tiek statybai, tiek įrengimui naudotos labai kokybiškos medžiagos.Laiptai iš ąžuolo masyvo. Namo šildymas-geoterminis grindinis.Name įrengtas židinys, su išvedžiotais ortakiais šildymui.
Sutvarkytas gerbūvis, teritorija aptverta tvora su automatinais vartais.Pakrantėje- pirtelė 28 kv.m.Apsauga- stebėjimo kameros ir saugo Grifs AG apsaugos kompanija.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai