GRANULINIS KATILAS KOSTRZEWA Mini Bio Luxury VG

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

GRANULINIS KATILAS KOSTRZEWA Mini Bio Luxury VG

3 099 €
ID: 6734757
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 142

Skelbimo aprašas

Katilas Mini Bio Luxury VG(Variable Geometry/ Kintama geometrija)
DEGIKLIS SU MECHANINIU IŠSIVALYMU
Katilo galingumas 12 arba 21 kW
Mini Bio Luxury- granulinis katilas su automatiniu uždegimus priema medžio granules, granules/avižos, pramoninės granules, B klasės granules. Katilas su pilnai keramikine pakura ir Luxury LIEČIAMU valdykliu įmontuotu į katilo dureles.

VARIABLE GEOMETRY (VG) (KINTANČIOS GEOMETRIJOS DEGIKLIS) – tai pirmas Europoje degiklis, kurio fiziniai matmenys automatiškai kinta priklausomai nuo katilo generuojamo galingumo.

Tai naujos kartos degiklis, kuriame yra įmontuota mechaninio išsivalymo Sistema, kas leidžia degikliui išsivalyti nuo bet kokių šlakų ar pelenų, tai reiškia, kad šiame degiklyje galėsite kūrenti bet kokio tipo granules, t.y.: medžio, saulėgrąžų, šiaudų, baldinės plokštės, B klasės, net pramonines granules.

Tai taip pat pirmas degiklis, kurio parametrai ne tik atitinka aukščiaiusios 5-os klasės reikalavimus, bet ir DĖMESIO! - jau dabar atitinka 2020 metų Europos Sąjungos direktyvos ECODESIGN2020 griežčiausius reikalavimus. (patvirtinta ES nepriklausomos akredituotos sertifikavimo istaigos).
Degiklis automatiškai išsivalo sudegimo proceso metu, nestabdant sudegimo proceso. Tai leidžia išvengti bereikalingu užgesinimo/uždegimo ciklu valymo procesų metu, tokiu būdu žymiai padidinant bendrą katilo efektyvumą.
Degiklyje naudojama keramika ypatingai pagerina sudegimo procesą.



Katilai yra aukščiausios 5 klasės pagal EN 303 normą (suteikiama kai katilo naudingumas visada išlieka didžiauusias pasikeičiant katilo galingumui, to pasekmėje yra ženkliai mažesnės granulių sanaudos, 5 klasę lietuvoje turi labai mažai katilų), atitinka griežčiausius BAFA Vokiečių standartus.


Perkant Mini Bio LUXURY VG modelio katilą, standartinėje komplektacijoje yra įskaičiuota:
*katilas su 3-kanaliu horizontaliu vamzdiniu šilumokaičiu ir integruotu kuro rezervuaru katilo virsutineje dalyje
* Priverstinio oro padavimo ventiliatorius kieto kuro deginimui (oras į pakurą paduodamas priverstinai, moduliuojant ventiliatoriaus galingumą ir tokiu būdu automatiškai palaikant nustatytą katilo temperaturą degant kietam kurui)
* Pilnai keraminė pakura, iš specialaus keraminio liejinio, kuris pakelia sudegimo temperatūrą iki beveik 1000 laipsnių, o tai žymiai pagerinanta kuro sudegimo proceso kokybę, nes sudega sunkiai degios substancijos, kurios „normalioje aplinkoje negali sudegti, to pasekmėje yra naudojama mažiau kuro ir lieka mažiau pelenų.


*Pilnai automatizuotas granulinis degiklis su automatinio kuro uždegimo mechanizmu, ugnies atpažinimo funkcija ir papildomu šneku degiklio viduje, leidžiančiu maksimaliai pailginti laiko intervalus tarp atskirų degiklio valymų bei leidžiančiu deginti žemesnės kokybės kurą

*Keramika degiklyje (antgalis leidžiantis pakelti sudegimo temperatūrą, pagerinti sudegimo proceso parametrus ir tuo pačiu rečiau valyti degiklį)
*Liečamas (TOUCHSCREEN) valdiklis lietuvių/rusų kalba. Katilo mikroprocesorinis valdymo modulis, kuris valdo ne tik katilo darbą, bet visos šildymo sistemos darbą (įskaitant boilerio temperaturos valdymą, 2 šildymo konturų su pilna orų automatika ir pamaišymo vožtuvų valdymo automatika, akumuliacinės talpos valdymo galimybe, saulės kolektorių valdymo galimybe)

* specialiai pagamintas granulių rezervuaras 240 litrų


Primename, kad katilas atitinka 5-os (aukščiausios) klasės pagal 2013 metų EN303-5 Europines normos kieto kuro katilams reikalavimus
Galimybė prijungti GSM arba NET modulį ir visą katilo darbą valdyti nuotoliniu būdu (pakelti, sumažinti temperatūrą, matyti temperatūrą namie, lauke, ant katilo, įjungti/išjungti degiklį, pranešimas apie elektros dingimą ir granulių pasibaigimą rezervuare).

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai