Granuliniai katilai 12kw, 16kw, 20kw, 26kw ir 36kw

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Granuliniai katilai 12kw, 16kw, 20kw, 26kw ir 36kw

2 150 €
ID: 7415172
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 36

Skelbimo aprašas

Naujas 2020 metų "PELLET UNI" modelis "5 KLASĖ". Ekonomiškumas ir ekologija patvirtinta LIETUVIŠKU sertifikatu. Atitinka visus reikalavimus gauti valstybės paramą nuo 1200 eurų iki 1800 eurų už katilą.

Tai granulinis katilas su galimybe naudoti malkas, tačiau turintis labai aukštą naudingumo koeficientą. Kokybiškas, pilnai automatinis degiklis, lietuviškas greitas servisas. Pagaminta Lietuvoje ir tikrai už gerą kainą.

Naujiems 2020 metų "PELLET UNI" modeliams jau efektyvius turbuliatorius montuojame standartinėje komplektacijoje, dar padidinome šilumokaičio plotą ir pailginome garantinius laikotarpius.

+ Efektyvūs turbuliatoriai jau standartinėje komplektacijoje
+ Rekordinio ploto šilumokaitis nepasiekiamas konkurentams
+ Keturių vertimų šilumokaitis ir efektyvūs turbuliatoriai iki minimalių sumažina granulių sąnaudas (naudingumo koeficientas pasiektas laboratorijoje 96-97 procentai)
+ Degiklio degimo kamera pilnai keramikinė, kuri kartu su nerūdijančio plieno deflektoriumi - katalizatoriumi dar labiau pagerina degimo kokybę, bei efektyvumą.
+ Garantija šilumokaičiui 6 metai, degikliui iki 3 metų.
+ Granulių talpos tūriai pasirinktinai nuo 230 iki 330 litrų
+ Patogus talpos dangčio atidarymo mechanizmas
+ Įrengtas stiklinis granulių kiekio kontrolės langelis
+ Patogi talpos priežiūra - palengvintas granulių dulkių išvalymas
+ Kieto kuro užkrovimo kameroje dabar galima krauti net 45-50 centimetrų ilgio malkas.
+ Atnaujintas valdiklis pabaigus degti malkoms, automatiniu režimu užsidega granulės.

Tai tikrai šiuo metu geriausias kombinuotas granulinis katilas rinkoje. Katilo duomenis galite palyginti ir įvertinti atnaujintose duomenų lentelėse, ar paskaityti vartotojų atsiliepimus internetiniuose portaluose. Tikrai nieko panašaus nerasite net už gerokai didesnę kainą.

GERIAUSI PARAMETRAI RINKOJE UŽ LABAI PROTINGĄ KAINĄ !

16kw, 20kw, 26kw ir 36 kw. katilai - TURI KETURIS HORIZONTALIUS ŠILUMOKAIČIUS - dūmai atlieka 4 vertimus. 12 kw. katilas - TRYS HORIZONTALŪS ŠILUMOKAIČIAI - dūmai atlieka 3 vertimus.
Turbuliatoriai, daug vertimų, Ilgas dūmų kelias ir šilumokaičio ploto padidinimas iki rekordinių dydžių, leidžia pasiekti maksimalų naudingumo koeficientą - daugiau kaip 90 procentų.

EFEKTYVI KONSTRUKCIJA IR DEGIMAS - Nerūdijančio plieno deflektorius - atmušėjas ir keramikinė degimo kamera didina fakelo degimo temperatūrą ir saugo galinę katilo sienelę nuo tiesioginio liepsnos poveikio. Deflektorius, keramika ir ketaus ardeliai dirba kaip katalizatoriai ir palaiko aukštą degimo temperatūrą. Nėra vandens kontūro ir jokio aušinimo pačiame liepsnos židinyje.

KŪRENIMAS KIETU KURU - kieto kuro talpa net iki 90 litrų! Malkų ilgis 45-50 cm. Didelė pakura užtikrina ilgą katilo degimo laiką naudojant pigesnį kietą kurą. Galima deginti medieną, pjuvenų, durpių briketus, anglį, medienos atliekas ar kitą kietą kurą. Visą kieto kuro (malkų) deginimo procesą kontroliuoja valdiklis ir oro padavimą atlieka degiklis pagal užduotus parametrus.

GRANULIŲ TALPA - Talpos numatytos montuoti abiejose katilo pusėse. Tūris nuo 230 litrų iki 330 litrų. Galima rinktis bet kurią ir didesnę, viskas tinka. Galima pirkti tik katilą be talpos.

ROTACINIS GRANULINIS DEGIKLIS - skirtas deginti prastesnės kokybės ir didesnio peleningumo granules. Besisukanti degimo kamera padeda pilnai sudeginti kurą, neleidžia susidaryti šlakui ir palengvina pelenų pasišalinimą.

AUTOMATINIS DEGIKLIS - automatiškai užsidegantis ir išsivalantis degiklis. Reguliuojamas galingumas FUZY LOGIC algoritmu nuo 4 iki 16 kw, 4-20 kw ir didesnio nuo 5 iki 26 kw.

VALDYMO AUTOMATIKA - šildymo, karšto vandens ruošimo valdymas, trieigio vožtuvo, 3 šildymo siurblių reguliavimas, lauko temperatūros daviklis. Galimybė prijungti internetą, LAMBDA zondą, GSM modulį ir t.t.

KAINOS: 12 kw katilo kaina 2150 eurų.
16 kw katilo kaina 2350 eurų.
20 kw katilo kaina 2550 eurų.
26 kw katilo kaina 2750 eurų.
36 kw katilo kaina 2950 eurų.

230 litrų granulių talpos kaina 200 eurų.
250 litrų granulių talpos kaina 220 eurų.
270 litrų granulių talpos kaina 240 eurų.
330 litrų granulių talpos kaina 300 eurų.

GARANTIJA - 6 metų garantija šilumokaičio sandarumui ir 3 metų garantija degikliui ir jo komponentams.

PRISTATOME VISOJE LIETUVOJE
Atsiimant patiems taikoma nuolaida.

Susisiekę su mumis telefonu 8 617 77783 arba e-mail: [email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai