Grandinė su pakabuku

Grandinė su pakabuku

7 €
ID: 8068547
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 3
Grandinė su pakabuku

Skelbimo aprašas

Visoms bebaimėms ir nevaržomoms asmenybėms! Paprastas vėrinys su vilko galvos pakabuku kaip galingu drąsos ir ištikimybės simboliu.

* PAPUOŠALAI, KURIE NEKEIČIA IŠVAIZDOS
Pakabuko vėriniui gaminti naudojamos aukščiausios medžiagos, atsparios korozijai ir oksidacijai, vėrinys nekeičia spalvos ir nealergizuoja.

* SKIRTINGAI NUO VISŲ – GERIAUSIAS KOMPLIMENTAS
Skirtingai nuo kitų – geriausias komplimentas, kurio sulauksite su šiuo vėriniu ir kuris patvirtins jūsų stiliaus autentiškumą.

* SUKURTA PADARYTI ĮSPŪDĮ
Pakabukas užburia ne tik simbolika, bet ir gražiu apdirbimu. Mažos graviūros, kurios tiksliai vaizduoja emocijas, yra tikras vizualinis malonumas.

Prekės charakteristiką
Aprašymas: “Lopoos” tai žavinantis kaklo papuošalas su fejningai ir rūpestingai suprojektuotu pakabu, vaizduojančiu vilko galvą. Jis simbolizuoja drąsą ir bebaiškumą. Tai mados detalė, kuri lengvai derinama su įvairiais stiliais. Gali būti dėvima tiek vyrams, tiek moterims. Kaklo papuošalas gali būti nešiojamas ir be pakabo. Prieš nuimant pakabą, atsirakinėkite grandinę. Jei papuošalas susiteršė, naudokite švelnų, lengvai drėgną šluostę jo valymui. Naudokite švelnius valiklius ir vengkite abrazyvinių priemonių, namų valiklių ar grubaus audinio.
Medžiaga: Nerūdijantis plienas
Pendantas: 5,1 cm x 3 cm
Grandinės ilgis: 68,5 cm

Kontaktai

Vardas
MB Bao group
Telefonas
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai