GPS SEKLYS universalus

GPS SEKLYS universalus

75 €
ID: 6959939
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 80
GPS SEKLYS universalus

Skelbimo aprašas

GPS SEKLYS (originalus). Mūsų siūlomo seklio privalumas tas, kad kartu su juo - Jūs gaunate nemokamą prisijungimą prie GPS stebėjimo serverio. Internetu, prisijungus su savo slaptažodžiu, galite stebėti sekamą objektą gyvai bei peržiurėti istorija,
kur objektas judėjo praeityje.
Prietaiso pagalba galėsite sekti savo automobili, šunį medžioklėje, vaiką ar kita judanti objektą objektą. I prietaisą yra dedama SIM kortele, tad kur bebūtumėte visada gausite informacija apie objektą ir tikslia jo buvimo vieta. Prietaisas išsiūs SMS į jūsų telefoną su koordinatėmis arba kompiuteryje rodys judėjimo maršrutą.
Integruotas jautrus mikrofonas įgalina girdėti kas kalbama transporto priemonėje. Įrenginį galima valdyti ir programuoti siunčiant į jį atitinkamas SMS žinutes.

GPS Sekimo įrenginys kitaip dar vadinamas: GPS sekiklis, GPS Trekeris, GPS tracker, GPS, GPRS seklys automobiliui, automobilinis gps seklys.
Prietaisas skirtas: stebėti judėjimo maršrutą, krovinių sekimui, transporto priemonių sekimas, sutuoktinio sekimas, namų augintinio sekimas, per palydovą, surasti mašiną.
Naujo modelio privalumas, tas kad, veikia labai ekonomiškai, yra miego režimas ir gilaus miego režimas.

Šių funkcijų dėka, seklį galima nustatyti kad prabustu tik sujudinus daiktą į kurį jis įdėtas – GPS seklys pradeda siųsti jums įspėjimo signalus su buvimo vietos koordinatėmis.

Pirkėjai, įsigiję šį GPS Seklį, panaudojo: apsaugai nuo vagių, montavo į įvairius aplinkos daiktus, avilius, žemės ūkio techniką, į vagiamas statybines medžiagas, įrankius, medienos apsaugai nuo vagių, automobilio sekimui. Motorolerio apsaugai, dviračio apsaugai, sekti automobili. Privataus verslo darbuotojų naudojamo transporto kontrolei.

Kaunas tel. 868568158.
Išsamiau apie sekimo įrenginio privalumus ir panaudojimo variantus,
žemiau nurodytuose puslapiuose:
http://vga.lt/apsaugos-sistemos/gps-seklys-universalus
www.vga.lt

sekimo iranga, gps sekiklis, transporto sekimo iranga, gps sekiklis, gps sekimas, automobilio sekimas, GPS Sekimo įranga

Kontaktai

Vardas
www.vga.lt
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai