Goball - pripučiamos pramogos

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Goball - pripučiamos pramogos

80 €
ID: 7859673
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 15

Skelbimo aprašas

Siūlome pripučiamas pramogas jūsų aktyviam laisvalaikiui, šventėms, stovykloms. ?
1. Burbulinis futbolas – žaidimas susideda iš 8 pripučiamų burbulų, 2 mini vartų ir futbolo kamuolio. Vienu metu žaidžia dvi komandos, kuriose yra po keturis žaidėjus. Žaidžiamas kaip paprastas futbolas, bet žmonės yra burbule. Tikslas – pelnyti kuo daugiau įvarčių. Žaidėjų amžius nuo 12 metų.

2. Pripučiamas smiginys – žaidžiamas kaip tikrasis smiginys, bet vietoje strelyčių naudojami limpantys kamuoliai. Smiginys yra pagamintas iš lipnios medžiagos, dėl to spiriamas arba metamas kamuolys prilimpa prie smiginio. Žaidimą laimi žaidėjas, surinkęs daugiausiai taškų. Dalyvių skaičius neribojamas. Tinka ir vaikams, ir suaugusiems.

3. Pripučiamas biliardas – žaidžiamas kaip įprastas biliardas, bet kamuoliukai mušami ne lazdų pagalba, o spiriami kojomis. Biliardas yra 6 metrų ilgio ir 3 metrų pločio. Vienai komandai priklauso geltonos spalvos kamuoliai, kitai komandai priklauso raudonos spalvos kamuoliai. Laimi komanda, kuri greičiau sumuša vienos spalvos kamuoliukus. Žaidėjų kiekis komandoje nėra ribojamas. Žaidimą gali žaisti ir vaikai, ir suaugę.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai