Gitarų remontas Vilniuje - Gitarų remontas - www.kovalskij.lt

Gitarų remontas Vilniuje - Gitarų remontas - www.kovalskij.lt

Sutartinė
ID: 5993371
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 223
 Gitarų remontas Vilniuje - Gitarų remontas - www.kovalskij.lt

Skelbimo aprašas

GITARŲ REMONTAS

Kokybiškai remontuoju, restauruoju ir tobulinu elektrines, akustines, bosines ir klasikines gitaras, bei kitus styginius instrumentus: ukuleles, bandžas, gitalėles ir kt. Profesionaliai diagnozuoju, konsultuoju ir sprendžiu instrumentų problemas – derinimas, stygų pažeminimas, bei keitimas, ladų šlifavimas bei keitimas, elektronikos tvarkymas, sulaužytų gitarų klijavimas ir kiti gitarų remonto darbai. Atsarginės dalys gitaroms: kuoliukai, tilteliai, stygos, ladai, nuėmėjai, potenciometrai, mašinėlės ir t.t. Tel. nr. 865392483. Daugiau informacijos ir mano darbus jūs rasite svetainėje www.kovalskij.lt ir facebook’o puslapyje: https://www.facebook.com/andrej.kovalskijcurkin.
Dirbu be išeiginių nuo 10 iki 23 val.
Akustinių gitarų remontas.
Elektrinių gitarų remontas.
Klasikinių gitarų remontas.
Bosinių gitarų remontas.

GITAROS KONSULTACIJOS

Konsultuoju gitarų įsigijimo, remonto, priežiūros klausimais.Galiu padėti išsirinkti tinkamiausią variantą už norimą kainą.Nurodysiu instrumento privalumus ir trūkumus.Galiu nuvykti su jumis į parduotuvę ir padėti išsirinkti. KREIPKITĖS. Tel. nr.865392483. Daugiau informacijos ir mano darbus jūs rasite svetainėje www.kovalskij.lt ir facebook’o puslapyje: https://www.facebook.com/andrej.kovalskijcurkin.
GITAROS PAMOKOS

Gitaros pamokos visiems.Mokau groti gitara pradedančiuosius ir jau grojančius, visų amžių ir lygių. Nuo pirmų akordų ir mėgstamiausių dainų iki efektinių technikų, teorijos ir improvizacijos. Su akustine, elektrine arba bosine gitaromis. Tel. nr. 865392483. Daugiau informacijos jūs rasite svetainėje www.kovalskij.lt ir facebook’o puslapyje: https://www.facebook.com/andrej.kovalskijcurkin.
Pamokos vyksta visomis dienomis be išeiginių nuo 10 iki 22 val. Laikas derinamas.
Gitaros pamokos pradedantiesiems.
Gitaros pamokos jau grojantiems.
Gitaros pamokos patyrusiems.



GITARŲ PIRKIMAS

Perku elektrines, akustines, klasikines ir bosines gitaras ir jų dalis: grifus, korpusus, kuoliukus, mašinėles, furnitūrą, nuėmėjus, t.t. O taip pat garsiakalbius, stiprintuvus, kolonėles ir kitą aparatūrą. Tel. nr. 865392483. Daugiau informacijos jūs rasite svetainėje www.kovalskij.lt ir facebook’o puslapyje: https://www.facebook.com/andrej.kovalskijcurkin.
GITARŲ PARDAVIMAS

Parduodu elektrines, akustines, klasikines ir bosines gitaras.Taip pat galiu pasiūlyti gitarų kolonėlių, efektų procesorių, instrumentų dalių ir kitų aksesuarų. Tel. nr.865392483. Daugiau informacijos jūs rasite svetainėje www.kovalskij.lt ir facebook’o puslapyje: https://www.facebook.com/andrej.kovalskijcurkin.
PAGALBA ĮSIGIJANT IR PARDUODANT GITARAS IR APARATŪRĄ
Padedu parduoti ir nusipirkti akustines, elektrines, bosines ir klasikines gitaras. Taip pat muzikinę aparatūrą: kūbus, stiprintuvus, kolonėles efektų procesorius ir kitą įrangą bei aksesuarus. Tel. nr. 865392483. Daugiau informacijos jūs rasite svetainėje www.kovalskij.lt ir facebook’o puslapyje: https://www.facebook.com/andrej.kovalskijcurkin.


Gitaros pamokos, gitarų remontas, gitaros mokytojas, gitaros mokykla, gitarų meistras, gitarų meistras vilniuje, gitarų supirkimas

Kontaktai

Vardas
Andrej
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Vilnius
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai