GIMTADIENIS VAIKUI – ŠVĘSKIME KŪRYBIŠKAI- su įvairiais dailė užsiėmimais

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

GIMTADIENIS VAIKUI – ŠVĘSKIME KŪRYBIŠKAI- su įvairiais dailė užsiėmimais

92 €
ID: 6762778
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 7

Skelbimo aprašas

Kviečiame Jūsų vaikus švęsti gimtadienius pas mus, mūsų jaukiose dailės studijos "Linksmos spalvos" patalpose, Pašilaičiuose Laisvės pr.123, (prie pasažo "pas Juozapą") Pašilaičiuose. Gimtadienis neprailgsta, kai vaikai ne tik švenčia, bet ir sukuria kažką gražaus, kuria, bendrauja, švenčia- tai vaikui yra tikra šventė.
Kviečiame pagal paruoštas mūsų programas amžiaus grupėse: 5-6 m. 7-9, 10-12 m. Jūsų vaikus ir paauglius švęsti gimtadienį mūsų menų studijoje „Linksmos spalvos“ su įvairiausiais dailės užsiėmimais. Jei pageidaujate, mūsų dailininkės pavirsta įvairiais personažais, arba ne , kaip pageidauja Jūsų vaikas. Mūsų gimtadienyje: ir dailės užsiėmimai, ir lavinamieji žaidimai, ir viktorinos ir laikas suvalgyti tortą.

Vaikai ne tik linksminasi, žaidžia, bet pagal užsakymą kokio užsiėmimo pageidauja- dekoruoja porceliano puodelius, stiklo puodelius, lipdo keramiką, tapo ant šilko, veria iš karoliukų ar biserio vėrinius, dar siūlome kurti bendra linksmąjį koliažą pasirinkta tema- tai labai patinka mažiesiems. Dar galime įrišinėti mažąsias knygeles ir jose piešti, verti papuošalus iš karoliukų. spausdinti grafiką, tapyti prie molbertų ir kita. Dailės gimtadieniai pritaikyti 5-6, 7-9, 10-12 m. amžiaus vaikams.

Užsiėmimus veda mūsų dailininkės ir gimtadienių vedėja.

Gimtadienio šventės vedėjas pageidaujamas personažas (galima rinktis iš keleto variantų) - kvalifikuotas pedagogas, dailininkas. Galimi gimtadieniai ir su dailės, keramikos užsiėmimais arba be jų- tik žaidimai, piešimas, kostiumai, arba be kostiumų.
Gal šventės metų ir vaikai taps personažais – boružėmis, indėnais, dailininkais, bitėmis, fėjomis ir kt. arba galite rinktis tik dailės užsiėmimus gimtadieniui.

Gimtadienio metų vaikai kuria šilko tapybos, keramikos darbelius, atvirutes, dekoruoja puodelius, arba sukuria bendrą sveikinimų knygą gimtadienio jubiliatui, piešia bendrą piešinį, žaidžia įvairius žaidimus, vaišina ir vėl žaidžia. Gimtadienis vaikams tikrai neprailgs.

yra galimybė už papildomą mokestį dalyvauti iki 8 -10 suaugusiųjų, atskiras kambarys, stalas kavai, vaišėms.
1,5 val- 92 eur.
2 val.-128 eur.(medžiagos suteikiamos)

UŽSAKYMAI PRIIMAMI:
861452659 arba 868784853, [email protected]
www.linksmosspalvos.lt,

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai