Gerai apmokamas nesudėtingas darbas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Gerai apmokamas nesudėtingas darbas

Sutartinė
ID: 7796525
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 7

Skelbimo aprašas

Sveiki, turiu jums tikrai gerą pasiūlymą gerai užsidirbti. Ir gana nesunkiai.

Esmė tokia. Esu buvęs lošėjas, jau šešetą metus sėkmingai tvarkausi gyvenimą. Neseniai pradėjau kurti youtube kanalą lošėjams ir jų artimiesiems, kad padėčiau jiems įveikti šią priklausomybę. Darbo daug, vienas visko nespėju. Reikia normalios studijos, operatoriaus, video montuotojo, marketingo specialisto, kokybiškos įrangos ir pan. Visam tam reikia pinigų.

Taigi, pasiūlymas būtų toks. Jūs man padedate rasti kanalui finansinę paramą ir pusę sumos pasiliekate sau, pvz., gaunate 100 EUR rėmimą – 50 EUR jūsų! Galimybės neribotos, nes tema jautri, visuomeniška ir tikrai atsiras asmenų, norinčių prisidėti, padėti. Tokiu būdu, per mėnesį galite uždirbti ir 1000 EUR, ir 2000 EUR, ir kur kas daugiau. Čia jau priklausys nuo jūsų iniciatyvumo, išmonės ir iškalbos.

Tikiu, turite draugų, artimųjų, pažįstamų, kurie turėjo problemų su lošimais. Galbūt dalis jųo dabar tvirtai stovi ant kojų, turi rimtus darbus ar verslus ir žinodami problemą, sutiktų paremti šį gražų, visuomenišką projektą. Vienas juokas, o pinigai gali būti labai geri. Taigi, jau šiandien galite pradėti uždirbti! Ką kainuoja pasiklausinėti saviškių, pažįstamų tarpe? Nieko. O atlygis gali būti labai ir labai rimtas.

Yra daugybė kitų paieškos būdų. Galėtume susirašyti, susiskambinti, susitikti, pasitarti.
Turiu padaręs projekto aprašymą, galbūt tai jus užves ant kelio, duos papildomų minčių.
Galbūt išvystysime ilgalaikį bendradarbiavimą, rasite įdomų gerai apmokamą užsiėmimą.

Kad įsitikintumėte, kad kalbu rimtai, užsukite į yotube ir pažiūrėkite mano pirmuosius video. Ten viskas labai rimta ir aišku. Pavadinimas “Lošimų pavergti”.

Lauksiu iš jūsų žinių. Iki!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai