Gelinis lakas "Premium Color It"

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Gelinis lakas "Premium Color It"

4,5 €
ID: 7257025
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 23

Skelbimo aprašas

"Hybrid Color IT Premium“ – ryškus, ilgai išliekantis ir ypač pigmentuotas gelinis lakas nagams. Stipri spalvų pigmentacija įtakoja lengvą ir tolygų lako padengimą vos vienu priemonės sluoksniu. Patobulinta gelinio lako formulė taip pat užtikrina ilgą gelinio lako nešiojimo laiką, neblunkančias ar atspalvio nepakeičiančias spalvas bei greitą ir nesudėtingą gelinio lako pašalinimą. Tinka viso nago padengimui ir nagų dailei. Stingsta UV/LED lempoje.
Talpa: 6g
Kietėjimo laikas: 2 min. UV lempoje arba 30-60 s. LED lempoje.
Kilmės šalis- Lenkija

Daugiau prekių nagams internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt arba facebook viskasnagams.lt

Pas mus rasite:
hibridines UV/LED lempas, frezas, dulkių surinkėjus, sterilizatorius, vaško ir parafino šildytuvus, stalo šviestuvus, lagaminus, mokomasias rankas, įvairių rušių ir spalvų gelį nagų priauginimui, spalvotą, magnetinį ir termo gelinį laką nagams, įprastą nagų laką ir nagų stiprinimo priemones, papildomas priemones, skysčius ir įrankius nagų priežiūrai bei nagų dekoravimo priemones. Taip pat prekiaujame įvairia kosmetika.

Prekes siunčiame registruotu paštu Lietuvoje ir užsienyje, taip pat LPEXPRESS, OMNIVA terminalais ir kurjeriu visoje Lietuvoje. Pirkėjams Kauno mieste siūlome apsilankyti mūsų parduotuvėje ir užsakymą atsiimti nemokamai.
Perkantiems už 60eur pristatymas nemokamas!

MUS RASITE: Varnių g. 48C, Kaunas (Vilijampolės prekybos centras, skyrius 48 ) arba internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai